Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 5 dakka önce tanıştığım biri bana zik kafalı dese adamla muhabbeti anında keserim. ben hak verdim adama biraz abartmış ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ama tazminat varsa aslında pay alıp şahitlik yapabilirsin. avukat arkadaşın haklı sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swod Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 bana biraz meslegini somurmek gibi geliyor bu durum ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 mallık yapıyo her insan bireysel olarak avukatsız da başvuruda bulunabilir. Diğer arkadaşının yerinde olsam fiziksel taciz davası açar seni şahit gösterirdim. Deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 hukuk fakültesinde okuyan insanlar neden gerizekalı olmak zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 abi mesleği sömürmezsen nasıl adam gibi yaşayacaksın. ben olsam bende açardım dava, herkesin açması lazım. burası türkiye muhabbetine girmeyin sonra bütün halk mal mal geziyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Lanbl boyle seylerle mahkemeyi oyalamayin .ik kafalilar diyip davayi bitirir hakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 hata mesleği kötüye kullanmaktan baroya şikayet eder savcılıktan da suç duyurusu yaptırırdım. Noterden de ihtar çektirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Rasmon said: mallık yapıyo her insan bireysel olarak avukatsız da başvuruda bulunabilir. Diğer arkadaşının yerinde olsam fiziksel taciz davası açar seni şahit gösterirdim. Deal with it. işte şu kafa yüzünden zaten bu durumlara düşüyoruz. post kasıyorum lan ciddiye almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swod Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Lectre said: abi mesleği sömürmezsen nasıl adam gibi yaşayacaksın. ben olsam bende açardım dava, herkesin açması lazım. burası türkiye muhabbetine girmeyin sonra bütün halk mal mal geziyor böyle. ben mi cok umursamazim bilmiyorum ama biri bana kufur etse umursamam. o zaman butun trafikta insalarin birbirlerinin plakasini alip birbirlerine dava acmasi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Avukat haklı. Bende olsam bende aynısını yaparım. Küfür eden düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 kermit said: hukuk fakültesinde okuyan insanlar neden gerizekalı olmak zorunda hukukun kendisi gerizekalı onlar ne yapsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 densizmiş arkadaşın. yeni bir ortama girdiği için etraftakilerle yakınlık kurmak istemiş. bakın bende sizdenim yabancı değilim hisleriyle samimi olmaya çalışmış. yani ortamdaki yabancı olmanın gerginliği bir anda böyle samimiyet sınırını zorlamasına neden olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 birine .ik kafalı demek ne güzel bişey lan. hele ki karşındaki .ik kafalıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 hakim bey sik kafalı derken mecaz yaptım desin dava düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 http://vocaroo.com/i/s0Jt5p0D7bwi buyrun örneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 mecaz yapıyorum ben de banlamayın ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 opusur barisirlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swod Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ya bir de endisem su; gerci avukat cocuga sordum yok merak etme dedi. herhangi bir davada tanik olunca o bir yerlere islenmiyormus sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 ilkokul tier ahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 işlense nolacak. işe girerken yok sen şahit olmuşsun alamayızmı diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swod Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mal said: işlense nolacak. işe girerken yok sen şahit olmuşsun alamayızmı diyecekler. yahu ne gerek var orada oyle bir sey yazmasina boyle sacma bir mevzu icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 dünyanın en komik endişesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 avukat arkadasin gercekten sikkafaliymis. daha yeni tanistigi birine sikkafali diyen de ayri malmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 avukat arkadaşın sana "tanık olur musun?" diye sormalıydı. bu konuda senin şahsını ilgilendiren bir durumda sana sormadan hareket ettiği için gerçek bir arkadaşın sayılmaz bence. ben sırf bu düşüncesiz tavrından dolayı tanık olmama şansım varsa olmaz ya da diyaloğu hatırlamadığımı söyler çekilirdim. ha diğer arkadaşın da densizmiş cidden o ayrı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar