sadman Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 everclean çok overrated ya. Çişi mesela az sulandırılmış mısır unu kıvamında tutuyo extra güçlü olan bile. Kedinin ayağına falan yapışıyor hep. Ayrıca temizlerken de dağılıyor yeterince sertleşmediğinden. Onun dışında vancat, pisi pisi ve alice kullandım. Bunların hepsi de everclea'ın türkiyedi ürünleridnen daha iyi bence. Kedi işediğinde anında sertleşiyor, kaya gibi yapıyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 dediklerinin hepsini kullandım, everclean diamond aldım geçen gün. bildiğin 3 gömlek daha iyi topaklaşma konusunda da koku konusunda da. overrated diyebileceğimiz tek nokta kedi kumu olup 10 kilosunun 50 lira olması olabilir, onun dışında en iyisi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Abi everclean'e yürek mi dayanır? Everclean Scottish fold alıp evin tek kedisi olarak prensesler gibi büyüten, cicili bicili tasmalar oyuncaklar alanların kumu. Bizim 1 siyam 2 tekir var, özellikle siyam öyle bir sıçıyor ki, benimle yarışacak nerdeyse. Biz böyle mavi paketli bi kum kullanıyoruz, kokusu da topaklanması da muhteşem. Dur resmi bulursam atıcam buraya bizim enayi bakkal 9 liradan satıyor paketini nette baktım 17 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 buymuş http://www.zooplus.com.tr/media/catalog/product/cache/1/small_image/400x400/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/a/cats_pearls_kucuk-500x500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 kedi boku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 bunların içinden bir ara 12 gr gimpet multivitamin macun cıkıyordu. o ara almıştım ama pek memnun kalmadıydım sanki koku yapıyor gibi gelmişti bana. alice sarıyı tekrarlıyorum. çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Alice sarının topaklanması biraz garip gelmişti bize, balçık gibi oluyordu ondan değiştirmiştim ben onu. Bi de bizimkiler üstünü örtme özürlü olduğu için her türlü koku oluyor, sık temizliyoruz o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Selam, burdaki övmelerden sonra everclean deneyim dedim, kullandığım kuma göre hem çok az geldi, hem de kullandığım kuma göre daha çok dağılıyor daha az koku tutuyor. ince kumlu kedi kumunda hala tavsiyem: Tigerino Canada 15 KG Kedi Kumu - 49.90tl (zooplus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 sadman said: everclean çok overrated ya. Çişi mesela az sulandırılmış mısır unu kıvamında tutuyo extra güçlü olan bile. Kedinin ayağına falan yapışıyor hep. Ayrıca temizlerken de dağılıyor yeterince sertleşmediğinden. 24 saat beklemisse kaya gibi kati. dedigin 4-5 saat icinde hemen temizlemeye kalkarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 24 saatte bir temizliyorum. Dediğin gibi 5-6 saat altı yaptıkları vıcık oluyor. Kalsın yarın temizlerim demek de olmuyor, yarım yamalak iş. Bide kedi tam ortaya işemedikçe everclean genelde şu tarz topaklanıyor, haliyle kaşıkla alırken dağılıyor, kazımak gerekiyor dipten. Vancat daha iyi geldi bizimkine. Taş gibi top top oluyo, sertleşiyo hemen. Koku sorunu oluyo gerçi ama onu da kokulu toz dökerek çözdüm. Ha gerçi everclean diamond hiç kullanmadım. Haberim bile yoktu öyle bi modeli olduğundan. Extra strength alıyodum hep, onla da tecrübemiz anlattığım gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 ben hic boyle iseme gormedim yahu. benimkinde hep kumun baya dibinde ve genis degil yuvarlak. saatlerce gomuyor amabenim salak. tahminim derinligi az geliyor senin kumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 mırmır narenciye kullanıyoruz memnununz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Şundan kullanan var mı? Fiyatı biraz fazla gibi, değer mi acaba? https://www.youtube.com/watch?v=Y89_bq845zU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar