eldar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 15 yıl sonra korsan oyun indireceğim galiba. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 (düzenlendi) iyiki dun sale butcesinin bir kismini harcayip 3-4 bisi aldimdi asd dun 10x oyuna harcadigim para bugun 2x oyun etmiyor Kasım 21, 2023 Norak tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Gun olur devran doner ama en az 5-6 sene surer. Exchange riski asiri yuksek ulkeler icin kacinilmaz bir durumdu. Ekonomi stabilize olursa, steam de regional purchasingi biraz daha kontrol ederse tl ye geri donulmemesi icin engel kalmaz. Su an icin ucuzdan aldiklarimiza sevinip, ustune bir bardak soguk su icme vaktidir Artik bundle filan kovalayacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 hala 2 bobregi olanlar buraya tiklasin. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Archangel_, 21.11.2023 09:42 tarihinde dedi ki: evet ben de biliyorum, "e nolacağdı akymk, post taa 2014'den" ama işte... çocuklarımıza anlatacağız ileride sanırım, 1 doların 2 tl, hatta daha bile ucuz olduğu zamanları gördük biz diye Aklıma "dolar 1.7 olmuş, bu devirde bilgisayar alınmaz" postu geldi. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 eski fiyatlarla karsilastirmak icin: https://hauptkern.github.io/steamtrydb/ 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 ohh pompa reloaded olmuş. 9-10 oyuna baktım steamdb den mena regional Price falan yalan olmuş. Dead cell, hollow knight gibi popüler indie ler bile uğraşmamış fiyatı ayarlamakla geri kalanı da muhtemelen yapıştırıp geçmiştir. AAA oyunlar da tek tük Mena regiona göre ayarlamışlar, tabi yine son tl fiyatından yine pahalı. Baldurs Gate 3 ile mb 2 yi gördüm regional Price yapan, gerisi 59-69 Usd den geçirmiş beklenildiği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Ark Ascended 1200 liraydı şimdi 20 dolar. Yani 600 lira yapıyor. Yoksa ben mi bir şey kaçırıyorum ? Gerçi ben zaten 343 liraya almıştım release in ilk saatlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 (düzenlendi) önümüzdeki bir hafta içinde değişmeyen fiyatların bir daha değişme ihtimali 0 herhalde. "bekleyin daha değiştirirler" diyenler var steam reddit'te ama pek sanmıyorum bu hafta değişmediyse sonra değişeceğini. epic ve winstore'a bakacağız artık. Kasım 21, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Ready or Not'ı 100 tl'ye almıştık price change olmadan. Şimdi 40 dolar oldu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Seninle tanışmak güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 bi 20 tane falan oyunu ucurdum wishlistten, day 1, bunlari diger yollardan bulmam da bir 5dk falan surdu. Artik belki %90 falan olursa indirimde anca alirim ilerde lel, o da bEEEEEElki. Halbuki simdi sale da baslayacakken alirdim ben bunlari bugun yarin eski fiyatlar olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 evet wishlist e reset atmayı bende düşünüyorum da biraz zaman vereceğim bölge fiyat ayarlaması yapacaklarsa yapsınlar. Full fiyatta kalırsa güle güle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 şu dragon's dogma 2'yi pre-order'layaydık iyiydi ya, japonlar düz düz $60 basıp geçiyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Sam, 21.11.2023 03:39 tarihinde dedi ki: Wishlisti olduğu gibi sildim. Notification almaya bile gerek yok artık. sanırım tek ucuzlayan robocop rogue city olmuş düzinelerce oyun içinde listemdeki. hepsini silme seçeneği gibi birşey vr mı abi? tek tek silmesi ölüm olack şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Sanmıyorum ya. Görmedim öyle birşey. önsipariş açmayan oyunlar için kötü oldu tabii ama varacağımız nokta aynı zaten. Artık ana dert denuvo ve mp oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 demin ucuz bir alışveriş yaptım, 1 dolar=30.15tl'den almış visa işbankaası kk, mesai dışı bir şey alırken dikkat edin 60 70 dolarda güzel fark yapar makas 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 abi işte piyasalar kapanışından sonra oyun almak sakat. gece oyun buldum alayım olayı yok artık yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 evet alacaksanız veya almayacaksanız bile kenarda wallet da bir miktar dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 wishlist = bir gün korsanlanacak oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Silphatos, 21.11.2023 19:20 tarihinde dedi ki: demin ucuz bir alışveriş yaptım, 1 dolar=30.15tl'den almış visa işbankaası kk, mesai dışı bir şey alırken dikkat edin 60 70 dolarda güzel fark yapar makas artık dolar, euro hesabı olmayan yoktur sanırım. kredi kartınızda da dolar euro harcamaları ekstreye o para cinsinden yansıttırıp o para cinsinden ödemek bu tip sürprizlerin önüne geçiyor, tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 benim dövizler kredi kartından farklı bankada onun için kasmıyorum hiç o işe ama mantıklı yüklü döviz ödeme yapan için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 tiLi, 21.11.2023 20:36 tarihinde dedi ki: wishlist = bir gün korsanlanacak oyunlar çıksa da korsanlasak listesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2023 (düzenlendi) Archangel_, 21.11.2023 18:47 tarihinde dedi ki: artık dolar, euro hesabı olmayan yoktur sanırım. kredi kartınızda da dolar euro harcamaları ekstreye o para cinsinden yansıttırıp o para cinsinden ödemek bu tip sürprizlerin önüne geçiyor, tavsiye ederim Bu olay döviz ekstresi diye geçiyor. Yalnız her kredi kartında yok. Akbank'ta vardı ama kartı kapattım. Enpara'da yok. O yüzden yeni bir aidatsız döviz ekstreli bir kredi kartı arayışındayım. Kasım 21, 2023 Deathblade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar