Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 yeterince gıcık edebildiysem seks hayatınızla ilgili argümanlarıma geçeyim her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 sahi black-ice o kadar millete laf ediyorsun izmirde yasiyorsun var mi scoreboardda bir degisiklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 gıcık etmiyorsun da zaman alıyorsun, esasa ulaşmaya çalışırken yolu bloke eden engel olmayı görev edinmişsin nedense. zor yırtılan ambalaj gibi hayatın gereksiz güçlüklerinden biri olmayı varoluş nedenin varsaymasan keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Yani özetle diyorsun ki, oynamak istediğim türde oynanabilecek durumda tek oyun olması benim hatam ve onu oynuyor olmam diğer oyunların kalitesi hakkında yorum yapmama engeldir. Katıla katıla gülünecek bir şey arıyorsan bak bu dediklerin ideal. Uzun yazınca haklı olunmuyor, işsiz ve demagog olunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 mesai bitmesini beklerken senlendir bizi karabuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 sana dört satırlık bir paragraf ayırmışım mesajda, o kadarını bile haketmediğini düşünüyorsan daha da azaltırım madem. oynanabilecek tonla oyun var, mesele mmo oynamaksa birinden öbürüne geçersin zaten, wow yılın yeni mmo'sunu kopyalamadan önce çakma olmayanını oynarsın. ki durmaksızın mmo oynamak zaten türe meraklılık değil, başka bir durum. tek bir türe endeksli adamdan oyun gurmesi filan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ahahah abi FO3 ve Oblivianı savunan bi adamın strawman argümanlarına neden takılıyorsunuz, kendisi gizli konsolcu olduğu için bütün bu çırpınışlar. Sam gel senle anlaşalım, git pileyşır bölümünün başkanı ol sen. Bitek orda yaz. Biz de bölümümüze arcane i alıp banlansak da gül gibi geçinip gidelim. ARKEĞĞYNNN NERDESİN ARKEĞĞYNNN GERİ DÖN NOOLUR =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ikiniz de bir birinizden haksizsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Sam bazen nickinin Strawman ın kısaltması olduğunu düşündürüyorsun, tüm yaptığın benim cevabımı komik bir ekstreme çekip, o noktada yanlış olduğunu göstermek. Ama bu şekilde benimle değil, zihninde yarattığın ekstremle tartışmış oluyorsun. Temel tercih ettiğim tür MMO, oyuna zaman ayırdığımda elde ettiklerimin belli bir sürekliliği, karşılaştırılabilirliği ve görünürlüğü olması hoşuma gidiyor. Ancak hiçbir zaman tek oynadığım oyun türünün MMO olduğunu söylemedim. Her sene MMO değiştirmek kriterlerime uymuyor. ETA: axedice in mesajini gormemistim yazarken ama teshis ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 arcane sizi bana bıraktı, cidden çekilecek çile değilsiniz hak veriyorum ona ahah said: Ahahah abi FO3 ve Oblivianı savunan bi adamın strawman argümanlarına neden takılıyorsunuz, kendisi gizli konsolcu olduğu için bütün bu çırpınışlar. http://www.oxonianreview.org/wp/wp-content/uploads/irony.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 S.A.M. "Strateji Anlayışım Mammoth'tur"un kısaltması arkadaşlar. Seneler önce katıldığım canlı yayında belgeleriyle ispatlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 quixef said: Sam bazen nickinin Strawman ın kısaltması olduğunu düşündürüyorsun, tüm yaptığın benim cevabımı komik bir ekstreme çekip, o noktada yanlış olduğunu göstermek. Ama bu şekilde benimle değil, zihninde yarattığın ekstremle tartışmış oluyorsun. Temel tercih ettiğim tür MMO, oyuna zaman ayırdığımda elde ettiklerimin belli bir sürekliliği, karşılaştırılabilirliği ve görünürlüğü olması hoşuma gidiyor. Ancak hiçbir zaman tek oynadığım oyun türünün MMO olduğunu söylemedim. Her sene MMO değiştirmek kriterlerime uymuyor. ETA: axedice in mesajini gormemistim yazarken ama teshis ayni ya axedice sana pas vermiyor bişi yazınca, kendi gol atmaya çalışıyor bu kadar heveslenip sahiplenme adamın her yazdığını. bak mesela burada komik ekstreme çekme demişsin ama hani nerde bakıyoruz, böyle birşey yok. gene senden bahseden de yok burada, axedice'dan bahsediyorken ben sen kendini anlatmaya başlamışsın. ha oyun gurmesi olduğunu iddia ederken diğer insanları aşağılayan biriysen onun gibi, sana da gülelim. ama yok kendi halinde, mmo oynamayı tercih eden biriysen sana durduk yerde sataşmama hacet yok. sen durduk yerde gidip gelip fırsat kollayıp bana niye sataşıyorsun onu da bilmiyorum, ilgilenmiyorum da gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Black-ice said: bu adam iki el dota atıp moba'nın neden kötü bir tür olduğu üzerine tez de hazırlamıştı. asdf moba kötü tür zaten moba diye çıkan oyunlardan anlıyoruz dota hariç sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Adam kaşla göz arasında kezban da yaptı beni, pas vermiyor ne demek şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 "imam osurursa cemaat sıçarmış" atasözünü şuraya koyup kaçayım ben. ne gereksiz konu döndü başlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 of cevap yazana kadar konu gitmiş.daha seks yapamıyorsun diye diye kaede'yi ben nişanlıyım tamammıe diye ağlatacaktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ulan yeminlen resimler hazir bekliyordum nerede kaldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 japon ortaokul kizi resimli yastigiyla nisanlidir o anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 EDİT: İMAM PARALARLA MANİTA DA MI YAPMIŞ dicektim de, meğersem konu çok sapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Sam said: ya axedice sana pas vermiyor bişi yazınca, kendi gol atmaya çalışıyor bu kadar heveslenip sahiplenme adamın her yazdığını. bak mesela burada komik ekstreme çekme demişsin ama hani nerde bakıyoruz, böyle birşey yok. gene senden bahseden de yok burada, axedice'dan bahsediyorken ben sen kendini anlatmaya başlamışsın. ha oyun gurmesi olduğunu iddia ederken diğer insanları aşağılayan biriysen onun gibi, sana da gülelim. ama yok kendi halinde, mmo oynamayı tercih eden biriysen sana durduk yerde sataşmama hacet yok. sen durduk yerde gidip gelip fırsat kollayıp bana niye sataşıyorsun onu da bilmiyorum, ilgilenmiyorum da gerçi. Sevgili Sam, Telefondan yazıyordum ama post kalitesinde Engin Ardıç/Akif Beki tier'a inince computer lab'a geçtim. Çünkü birileri bir yerde bu gidişe dur demeli, uğraşmayı bırakıyoruz ve kendini haklı görüp aynı davranışı sürdürüyorsun. Şimdi, benimle uğraşmayan ey güzel insan, Sam said: 8 yıl wow oynuyorsa adam zaten savı "yaptılar da biz mi oynamadık" olur, ben de yüksek kalite gurmesi olduğunu iddia ederse gülerim katıla katıla Sam said: oynanabilecek tonla oyun var, mesele mmo oynamaksa birinden öbürüne geçersin zaten, wow yılın yeni mmo'sunu kopyalamadan önce çakma olmayanını oynarsın. ki durmaksızın mmo oynamak zaten türe meraklılık değil, başka bir durum. tek bir türe endeksli adamdan oyun gurmesi filan olmaz. kısımlarında axedice tan bahsettiğine eminim. Ekstrem durum yok diyorsun ancak üstteki quote'a bakalım "durmaksızın mmo oynamak zaten türe meraklılık değil, başka bir durum" bu tespiti yapmanı sağlayabilecek bir ipucu var mı elinde? hayır. söylediklerimin, söylediğimden farklı ve eleştirilmesi daha kolay bir versiyonunu baz almak strawman'ın textbook tanımı. Dolayısıyla ironi falan yok. Kendi yaptığın alıntıyı okumuyorsun, orada edit te demişim ki, "strawman özelinde axedice ile aynı şeyi demişiz ancak yazarken onu görmemiştim." Dolayısıyla axedice ile mevcut sağlıklı ve düzenli seks hayatımızın bu tartışmaya en ufak bir etkisi yok. Nihayetinde haksızsın, ve haksızlığın gösterildikçe strawman a daha çok başvuruyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 damar çatlatacaksınız arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Olmaz, somebody is wrong on the internet. Hnnggggg! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paradox oyunlarını oynamayanların kendilerini PC'ci - mustard race olarak tanımlamalarının yasaklanmasını talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 quixef said: axedice ile mevcut sağlıklı ve düzenli seks hayatımızın Senin allah belanı vermesin çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ya quixef cidden kendine fazla önem veriyorsun, zira seninle ilgili tek bir kelime yok yaptığın alıntıların hiçbirinde. gocunmuşsan o senin kendi hüsnü kuruntun olur ancak. o dediğinse strawman değil, bir tespit. neyse uğraşamıycam cidden senin kendi kendine gelin güvey olduğun kan davanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar