Densiz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 market değişiklikleri gece oluyor, sabah görüyoruz vs. diye birşey gördüm yukarıdaki linklerin bir tanesinde. canı sıkılan varsa: http://www.twitch.tv/beyondthesummit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 steam sayfa altında "© 2014 Valve Corporation. Tüm hakları saklıdır. Tüm ticari markalar, ABD ve diğer ülkelerde ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir. Uygulanabilir tüm fiyatlara KDV dahildir. " vergine sıçayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 ingilizcesinde VAT included diyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 neye atar yaptı ben anlamadım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 kdv varsa zaten denklemek için fiyatlandırma yapmışlardır zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 işte bunlar kitap okumadığınız için oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 tr vergisi zaten ödüyor muyduk? şimdi alınan yerin vergisi mi ödeniyor, satılan mı? Eğer tr ye ödüyorsak ÖTV de eklesinler. Nede olsa başkalarıyla iletişebiliyoruz, hatta trt vergiside olsun. Oyunların içinden (steam) nete girip radio vs. dinleyebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 verginin gelmisine gecmisine sövdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 biz vat ödemiyorduk yanılmıyorsam, vergi kısmında hep sıfır yazıyordu. Valve TR de bölüm açmadıysa vergi verme zorunda değil yanılmıyorsam ama KDV'i direkt çeviri olarak düşünemiyorum. Belki cidden gelmişlerdir vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 VAT value-added tax, yani katma değer vergisi yani KDV. ne diyeceklerdiki heauhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 turk isi vergi gelirse gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Steam dijital fatura göndermiyor mu? Haliyle içinde KDV'si oluyor. KDV =/= Tece'ye ödenen vergi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 VAT'ı başka ne şekilde çevirsin adamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 bende niye dolar hala lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 2'de değişecek çünkü asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Steam Amerikan şirketi millet, tr'ye vergi vermez, hatta marketten 200 adet satış sınırını geçersen sen amerikaya vergi vermek zorunda kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 bir saat sonra bakım var geldi geldi, gelmezse yarın akşam 8 de gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 36 sayfa currency muhabbeti. hem de oyun platformunda. bu neoliberalizm iyi etkilemis dunyayi, finansal seyler bizi oldukca heyecanlandiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Darksun said: VAT value-added tax, yani katma değer vergisi yani KDV. ne diyeceklerdiki heauhe. lan biliyoruz asdfasd çevirmesinler o zaman KDV alıyoruz diye lel İng steam'inden vergiyi kendi halkına çakıyor. Ondan sorun yok. Bizden VAT almıyordu. Şimdi çıkıp TR satışları için ofis vs. açtık, KDV alacağız derlerse ve keserlerse GG ben de daha dönüşmedi para birimi, gözümle görmeden içim rahat etmeyecek KDV konusunda sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 fiyatlar hep vat includeddı ben anlamıyorum neyin tartışması yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 salı maintenance'ı mıydı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 GELDİ A GEL GELİGELG GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 gelmiş şimdi bana. 67 sent vardı, 1.5 TL olarak değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 50 DOLAR 75 LİRA GGNORMK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 http://i.imgur.com/LIae5Gh.jpg usenmeyen karsilastirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar