Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 6. Hafta :: Galatasaray - Fenerbahce | 18/10/14 19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Emre'yi Emre yapan Inter döneminden ziyade Newcastle de kaptıkları olmuştur. Oyunun yönünü bir anda değiştirmeler, hep doğru adamı seçmeler vs. tam ada orta sahası gibi oynuyor bazı dönemlerinde
Mesaj tarihi:
Emre potansiyelinin çok altında tamamladı/tamamlayacak kariyerini. Gerçekten çok farklı meziyetleri olan bir oyuncuydu bence, ancak gereksiz agresif karakteri, yanlış takım tercihleri bence onu çok kötü etkiledi.
17 yaşında o zamanın GS'sinde direk 11 oynayabiliyordu. Bugün baktığınızda Arda'dan filan çok öndeydi bence. E. Çolak'a bakın 23 yaşında hala vitaminsiz. Emre 19 yaşında UEFA senesinde banko 11 oyuncusuydu, Mallorca attığı golü hatırlayın.

Potansiyelinin çok çok altında bence. Bir tane daha Emre olmamasını anlayabiliyorum ben o yüzden, sıkıntı bir tane daha Emre olmaması değil, onun yarısı kadar olan bir adam bile çıkmaması.

Ama işte adamın sahadaki karakteri, bence kendine zarar veren agresifliği, Inter'de Capello'nun onu saçma sapan yerlerde oynatışı ki senede 15-20 futbolcunun değiştiği Inter'in saçma sapan olduğu yıllardı falan filan. Taa yıllar önce Bülent Timurlenk acayip güzel bir yazı yazmıştı bu adam hakkında linkini koyayım..

Ha birde tabii ki sakatlıklar. Kronik sakatlığı maalesef çok ciddi etkendi...

http://acetobalsamico.blogspot.com.tr/2008/09/90larn-sezercikiemre-belzolu.html
Mesaj tarihi:
2002 dünya kupasında emre'nin oynadığı topu hatırlayın. ya bu adam potansiyel olarak avrupa'nın gelmiş geçmiş en iyi orta sahalarından biri olabilecek kadar orijinal bir tipti. yazık etti.
Mesaj tarihi:
Ronaldo ilk çıktığında yeni Q7 cıktı falan diyorlardı, sonra Ronaldo katlaya katlaya gitti.

Arda-Emre arasında da benzer bir olay var, Arda yeni Emre olacak adamdı, cok cok önüne geçti kariyer olarak Emre'nin
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Arda yeni Emre olacak adamdı, cok cok önüne geçti kariyer olarak Emre'nin

Tam zamanında kaçtı bu çirkef çukurundan. Kendi taraftarı Burak'tan Sabri'den Selçuk'tan farklı davranmazdı, nefret üstü nefret, küfür üstü küfür, süpermen olsa biter kaybolur adam bu çirkefte. Tam zamnında bastı gitti kıymet bilir bi spor ülkesine.
Mesaj tarihi:
sostizm said:

applev0dka said:

Tam zamanında kaçtı bu çirkef çukurundan. Kendi taraftarı Burak'tan Sabri'den Selçuk'tan farklı davranmazdı, nefret üstü nefret, küfür üstü küfür, süpermen olsa biter kaybolur adam bu çirkefte. Tam zamnında bastı gitti kıymet bilir bi spor ülkesine.

burda götü göbeği salıp gidince 3 ayda 15 kilo verirse sevmem tabi
Mesaj tarihi:
Muslera-Chedjou-Melo-Sneijder'i tahtaya yazsın hoca Florya'da ve Arena'da soyunma odalarında 1 sene sabit kalsın bunlar, silinmez kalemle. Ondan sonra yapsın kadrosunu.

Emre Çolak ve Hamit biraz denenebilir, Dzemaili ve Selçuk yerine. Telles'e de yer açalım Tarık sağa geçsin. Veysel olacak iş değil, Sabricileri sevindirecek adam resmen bu haliyle. Hadi ligde bir şekil kurtarırım diyor ama adam yetersiz, herifin de kariyerini de bitirmeyelim orta sahada rotasyona girsin en azından. Arsenal, Dortmund vs. bu maçlarda oynamasın; kim markajdaysa ona pas atıyor, her adamı kaçırıyor, ileri çıktı mı rakip takım iştahla deliyor sol koridoru
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

sostizm said:

applev0dka said:

tavuk yumurta durumu.
http://www.mackenziecircle.com/wp-content/uploads/2013/01/Chicken_egg.jpg
Burada kalsa depresyon kilo formsuzluk v.b. v.b. devam edecekti. sevildiği takdir edildiği yerde salmaz kendini sporcu. burada ilk tökezlediğinde tükürükler saçarak küfreder sana, taraftarın sandığın kitle.
Mesaj tarihi:
abi veysel hayatım boyunca gördüğüm en kötü sağ bek olabilir.galatasaray da bu kadar kötüsünü görmemiştim daha önce.sabri yi arar olduk resmen
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

sostizm said:

applev0dka said:

Bir hostes arkadaşım söyledi. Arda uçakta adnan polat ile enseye şaplak göte patlak takılıyordu diye. Espriler,küfürler,el sakaları. Tr'de kalsa bir cacık olmazdı ondan.
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

abi veysel hayatım boyunca gördüğüm en kötü sağ bek olabilir.galatasaray da bu kadar kötüsünü görmemiştim daha önce.sabri yi arar olduk resmen

2000'lerde Eboue dışında sağ bek görmedik ki? Ali Turan'lar vs var daha.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

CthuLhu said:

sostizm said:

applev0dka said:

Bir hostes arkadaşım söyledi. Arda uçakta adnan polat ile enseye şaplak göte patlak takılıyordu diye. Espriler,küfürler,el sakaları. Tr'de kalsa bir cacık olmazdı ondan.

arda muhtemelen herkesle oyle takiliyor.
Mesaj tarihi:
ya bu adamın bizde ne işi var ya afsjlkhaslfa her maç kendiside düşünüyordur aynı şeyi ben bu salaklarla napıyorum diye ahaha.

artık bizim yeniçerilerden umudu kesmiş belli ki pas atmaktan çok kaleyi denedi hep iyide yaptı
  • Yeni Oluştur...