Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Ahaha evet, kazara arayak açmış, düzelttim :D Tarık olacak. Veysel geçen sezon ortasındaki oyununa dönerse iyi bir rotasyon olabilir ama.
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 ikisi aynı kalitesizlikte degil mi sonucta. veysel en azından istatistik yapıyor skor yapıyor, tarık boş koşuyor sadece, sabrinin genc versiyonu. izleyip beğenen var mı tarık'ı
madcow Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 tarık gelismeye daha acık. potansiyeli daha yuksek. daha hızlı 2 kanatta da is gorebiliyor. daha suana kadar bisey yok evet. ama veysele gore daha cok umut var bende tarık icin. sinan engin gibi melo kac gol atmıs yaa dercesine tarık'ı elestirmenin bir alemi yok. tarık orta acınca kim vuracak da gol olacak o sorunun baya buyuk bir onemi var.
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 selçuk ilk 11 başlatacak boşuna hayal kadrolarlauğraşmayın
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Yalnız şu kadroda Amrabat olsa bayağı iş yapardı ha.
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 tarik baya iyi bek ya sacma sapan konusmayin
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Bruma'yı piyasa yapacak bir lige kiralayıp Ambrabat kalsa daha iyi olurdu. Daha hazır oyuncu Ambrabat. Bruma da burada ki yabancı sınırında köreleceğine kendini geliştirmiş olurdu.
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 hamza ile sezon sonuna kadar 500 bin dolar şampiyonluk primide 150 bin dolara anlaşmışlar.prandelli nin 5 te 1 i asfjlasf
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Umut'a şu an sorsalar ilk 11 tek forvet mi yedek mi diye yedekten girmeyi seçer. 60-70 dk. tek forvete kitlenmiş bir defansın dengesini bozup alan buluyor; üstüne artık topun pek ayağa oynanmadığı, organizasyondan uzak anlarda, şişirilen tüm topları toplayabiliyor. O yüzden sistem çift forvet olmak zorunda, tek forvet olcaksa Umut olmuş Burak olmuş birşey ifade etmez. İkisi Demba Ba etmiyor malesef. Bu arada burda beğenmeyenler vardı ama Hamit+Selçuk'un oynadığı topun toplamını Dzemaili oynar. Koy Melo'nun yanına tek başına valla aratmaz, hem 4-4-2'ye dönülecekse en ideal orta saha Cemal-Melo. Anasını satayım sezon başından beri kadro yazıyoruz ahahasd Nando Sabri-Chedjou-Semih-Tarık Olcan-Dzemaili-Melo-Sneijder Umut-Burak
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ben cemali seviyorum.şuan kötü gözükmesinin sebebi takıma pek alışamamasından bence.melo-cemal orta sahası gayet iyi olabilir.selçuk un artık 11 den kesilmesi lazım adam katkıdan çok zarar veriyor. ancak ben yönetimin kadroya karıştığını düşünüyorum yoksa prandelli nin selçuk a bu kadar sabretmesinin başka bir sebebi olamaz.umarım hamza yı biraz rahat bırakırlar
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 amrabat'ın gönderilmesi de terim'in goygoyu zaten. şampiyonlar liginde o ara asistleriyle takımı baya etkilemişti. sonra işte terim küstürdü adamı. bi de çok eleştirdiler yok 8 milyona gelmiş yok pahalıymış yok balonmuş. lan selcuk yılda 10 trilyon alıyor işte bi bok yaptığı da yok.
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 her şey selçuk 3m euroluk kontratıyla başladı
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 hadi beyler amrabatı övüyoruz. evet abi ne bindirirdi soldan soldan.
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 biz golü atana bakıyoruz abi genelde. şaka maka amrabat hakkaten skora baya katkı yapıyordu. tamam onun da bencillik ve zeka problemi vardı ama katkısı vardı. golü atan adam kıral oldu 2 senedir ortada yok. asistleri yapanı kiraladılar sdfs
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Ya bu selcuk'u kesmeyenler gerizekali ya ben gerizekaliyim. Baska bisey gelmiyor aklima, adam mantik disi kotu oynuyor. O kadar para veriyoruz bari tamamen kaybetmeyelim diye falan tutuyolar belki ama bir mac onsuz izlemek nasip olmayacak.
fenn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Amrabat ın salaklığını Selçuk un triplerine tercih ederim. Devre arası salalım gitsin habgi takım istiyorsa Selçuk u Ayrıca Prandelli direniyormuş pazarlıkta. Hatta telefonlara çıkmayıp avukatını görevlendirmiş. Avukat mahkeme de fazla fazla para alırım diye işi yokuşa sürüyormuş. Gs nin başkaı Antep e ekonomi sınfı ile uçmuş . Durum cidden vahim.
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 olacağı buydu zaten.hatta ben prandelli nin son zamanda kovulmak için bu kadar saçmaladığını düşünüyorum.o paralar gidicek devre arası ve seneye yapılacak transferlerde yalan olur.bizimkiler artık akıllanır diyicem ama bu kaçıncı oldu
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 devre arasi daha gelmemis mi ya oooh of ne sikici ulke futbolu ya icim bayildi daha ilk yari bitmemis
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 asıl olay yarsuvat dan sonra bunlar geçici başkanlıkta gs en az 2 sene yok futbol da belki daha fazla gelen hamza hamzaoğlundan belli terimin-birilerinin çok fena lobisi var yönetenlerin kriteride belli üstüne passolig tam kıyamet senaryosu
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Terim başkan olarak döner zaten GSye, 2. Aziz olur futboldaki herşeyi o yapar
Öne çıkan mesajlar