Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tarık gelismeye daha acık. potansiyeli daha yuksek. daha hızlı 2 kanatta da is gorebiliyor. daha suana kadar bisey yok evet. ama veysele gore daha cok umut var bende tarık icin.

sinan engin gibi melo kac gol atmıs yaa dercesine tarık'ı elestirmenin bir alemi yok. tarık orta acınca kim vuracak da gol olacak o sorunun baya buyuk bir onemi var.
Mesaj tarihi:
Umut'a şu an sorsalar ilk 11 tek forvet mi yedek mi diye yedekten girmeyi seçer. 60-70 dk. tek forvete kitlenmiş bir defansın dengesini bozup alan buluyor; üstüne artık topun pek ayağa oynanmadığı, organizasyondan uzak anlarda, şişirilen tüm topları toplayabiliyor. O yüzden sistem çift forvet olmak zorunda, tek forvet olcaksa Umut olmuş Burak olmuş birşey ifade etmez. İkisi Demba Ba etmiyor malesef.

Bu arada burda beğenmeyenler vardı ama Hamit+Selçuk'un oynadığı topun toplamını Dzemaili oynar. Koy Melo'nun yanına tek başına valla aratmaz, hem 4-4-2'ye dönülecekse en ideal orta saha Cemal-Melo.

Anasını satayım sezon başından beri kadro yazıyoruz ahahasd

Nando
Sabri-Chedjou-Semih-Tarık
Olcan-Dzemaili-Melo-Sneijder
Umut-Burak
Mesaj tarihi:
ben cemali seviyorum.şuan kötü gözükmesinin sebebi takıma pek alışamamasından bence.melo-cemal orta sahası gayet iyi olabilir.selçuk un artık 11 den kesilmesi lazım adam katkıdan çok zarar veriyor.

ancak ben yönetimin kadroya karıştığını düşünüyorum yoksa prandelli nin selçuk a bu kadar sabretmesinin başka bir sebebi olamaz.umarım hamza yı biraz rahat bırakırlar
Mesaj tarihi:
amrabat'ın gönderilmesi de terim'in goygoyu zaten. şampiyonlar liginde o ara asistleriyle takımı baya etkilemişti. sonra işte terim küstürdü adamı.

bi de çok eleştirdiler yok 8 milyona gelmiş yok pahalıymış yok balonmuş. lan selcuk yılda 10 trilyon alıyor işte bi bok yaptığı da yok.
Mesaj tarihi:
biz golü atana bakıyoruz abi genelde. şaka maka amrabat hakkaten skora baya katkı yapıyordu. tamam onun da bencillik ve zeka problemi vardı ama katkısı vardı. golü atan adam kıral oldu 2 senedir ortada yok. asistleri yapanı kiraladılar sdfs
Mesaj tarihi:
Ya bu selcuk'u kesmeyenler gerizekali ya ben gerizekaliyim. Baska bisey gelmiyor aklima, adam mantik disi kotu oynuyor.

O kadar para veriyoruz bari tamamen kaybetmeyelim diye falan tutuyolar belki ama bir mac onsuz izlemek nasip olmayacak.
Mesaj tarihi:
Amrabat ın salaklığını Selçuk un triplerine tercih ederim. Devre arası salalım gitsin habgi takım istiyorsa Selçuk u

Ayrıca Prandelli direniyormuş pazarlıkta. Hatta telefonlara çıkmayıp avukatını görevlendirmiş. Avukat mahkeme de fazla fazla para alırım diye işi yokuşa sürüyormuş. Gs nin başkaı Antep e ekonomi sınfı ile uçmuş . Durum cidden vahim.
Mesaj tarihi:
olacağı buydu zaten.hatta ben prandelli nin son zamanda kovulmak için bu kadar saçmaladığını düşünüyorum.o paralar gidicek devre arası ve seneye yapılacak transferlerde yalan olur.bizimkiler artık akıllanır diyicem ama bu kaçıncı oldu
Mesaj tarihi:
asıl olay yarsuvat dan sonra bunlar geçici başkanlıkta
gs en az 2 sene yok futbol da belki daha fazla

gelen hamza hamzaoğlundan belli
terimin-birilerinin çok fena lobisi var yönetenlerin kriteride belli üstüne passolig tam kıyamet senaryosu
  • Yeni Oluştur...