Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

S-H said:

benjani said:

https://vine.co/v/OnHAiXILEYh

ahahahahahaha QRAL

şu herif utanmadan nasıl geziyor lan ortalıkta, bi de hakeme bakıp ellerini kaldırıyor gerizekalı

montaj vat
Mesaj tarihi:
escape said:

Yillarca fb nin son dk ballarini izledik yeter artiik
Qral atti koyduk lel

geçen sene fener son dk gola tınca kafayı yiyorduk
öyle ata ata şampiyon oldular
sıra b,zde
4 yıldızı takıcaz
gs şlampi
Mesaj tarihi:
Ya abi salak salak teoirler üretmeyin. İnsan lan o hakem.

Ben bile tutmadığım bir takımın maçını izlerken uzun süre gol olmayınca gol pozisyona girilince refleks olarak "at artık amk" diye ayak hhareketi yaparım belki, yapılır yani.

Robot mu ulan hakemler
Mesaj tarihi:
Bu kadar gerizekalı bişey olamaz lan. Top zaten havada geziyo pozisyon boyunca, gol için sancı çekse kafasını hareket ettirir herif, madem refleks o an ayakla refleks olmaz.

Aptallık yapmaya gerek yok.
Mesaj tarihi:
Aiko said:

bilinçli vurduğunu mu düşünüyosun ? :(

burak %90 bir yer belirleyip, bilinçli şekilde oraya vuruyor. kaçırıyor mu kaçırıyor ama bitiriciliği gayet var adamın.

burada umut'un juventus'a attığı golü bilerek attığını zannedenler var "bilerek yere çarptırdı" diye, asıl ona ağlıyorum ben.

umut gibi bitiriciliği fm dilinde 20 üzerinden 5-6 falan olan bi adamın, topu ıskalamak üzere iken yanlışlıkla yere vurdurduğunu göremeyenlerin sayısı inanılmaz fazla :(
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Semihi sırtına alıp gidiyor zenci forvetler, adam 182 boya 65 kilo kız gibi takılıyor yemin ediyom, azıcık protein tozu iç bari lan vitaminsiz stoper dsfds
Burak bile kastı vücut yaptı öyle adam oldu biraz TSde
bazi vucutlar kilo alamiyor ne yaparsan yap. kasip zorlasan 2-3 kilo aliyorsun ama 2-3 hafta beslenmene dikkat etmezsen gerisin geri gidiyor o kilolar kaslar

cekmeyen bilemez dsfsd
Mesaj tarihi:
Bu sene gene 15+ gol atacak Burak. Cunku cok sansli. Ustelik aptal, bir de bitirici degil, skill -5, gol atamiyor aslinda, her futbolcu orada oynasa daha cok atar, burak sakatlansa GS kurtulur.

Ohhhhs
  • Yeni Oluştur...