Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MrLevie said:

prandelliye küfredicem, adamın kariyerine bakıp küfredemiyorum. bizim yerlilerden birileri gelse de, en azından içim rahat olur anasını satayım. bu kadro bu kadar.

neyine acıyon
böyle kadro kurara sonuna kadr hakediyor
Mesaj tarihi:
Ne Cafer Can'lar Cihan Can'lar, ne Aydın Yılmaz'lar, Mülayim Erdem'ler gördü A2 takım. Genelde A2'de parlayan adamlar A takımda tutunamıyor. En ileri gidebileni Sabri'ydi işte "geleceğin süper yıldızı" gözüyle bakılırken. Arda falan mesela pek parlamamıştı A2'de, "müthiş yetenek" Aydın'ın yanında ortalama üstü adam deniyordu sadece...
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Ne Cafer Can'lar Cihan Can'lar, ne Aydın Yılmaz'lar, Mülayim Erdem'ler gördü A2 takım. Genelde A2'de parlayan adamlar A takımda tutunamıyor. En ileri gidebileni Sabri'ydi işte "geleceğin süper yıldızı" gözüyle bakılırken. Arda falan mesela pek parlamamıştı A2'de, "müthiş yetenek" Aydın'ın yanında ortalama üstü adam deniyordu sadece...
ulkede futboldan futbolcudan anlayan yok da ondan

arda zaten sansa bala manisaya kiralanmasaydi ve orda cilgin atmasaydi kimse kalkip gs de oynatmayacakti adami

o degil de ersun yanal altyapida biraz kulturlensin fenerde aldigi negatif enerjiden falan kurtulsun da seneye alalim prandelli yerine
Mesaj tarihi:
aquila said:

sinan gumus a2de parlamadi ki, sezon basi transfer edildi, hic oynatilmadi asdf.

Valla tanımıyorum, geçen seneden beri parlar mı diye düşünüp FM regeni toplar gibi sürüsüyle rastgele tipli/isimli adam alıyoruz, araya askerlik falan girince bir de üstüne takım başaşağı gidince koptum, isimlerini bile takip edemedim. Bi Furkan vardı işte, sonra Almancı'ları topladık şimdi de bu gelmiş.

A2'de her maç goller atıyo diyince A2'nin çok kritik olmadığını belirtmek istedim.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Valla tanımıyorum, geçen seneden beri parlar mı diye düşünüp FM regeni toplar gibi sürüsüyle rastgele tipli/isimli adam alıyoruz

Galatasaray bu adamı alana kadar bu iddia geçersizdir!!!

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1072013
Mesaj tarihi:
Selçuk topu aldığında ıslıklayanlara helal olsun , lehine tezahurat yapanlar bi doktora görünsünler bence , adam kamyon yüküyle para alıyor bu sene takımı belliyor resmen.
Mesaj tarihi:
albayrak, prandelli ile çok fantastik sözleşme var ondan gönderemiyoruz ayağı yapmış. yok ünal aysal demişki 4 ülkede takım kuracaz her sene başka 1 takımın başında duracan. sdjfhdsj öyle saçma şey mi var amk.

aziz medyası çalışıyor.
  • Yeni Oluştur...