escape Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Yok fener yener beşiktaşı, çünkü fener bu derbiyi de kaybederse ortada ne volkan kalır ne ismail kartal. Fb taraftarı acımasızdır, vefa falan yok adamlarda çünkü. Yönetim de biliyor bunu Biz bir süre böyle ikinci devam edeceğiz galiba. Şerefli ikinciliklrlrkekrtteetdfsfsg
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 miyaw33 said: Harbiden güçlü:tarık,balta,veysel,telles,bruma,cemali,pandev,burak,emre,chedju,semih. İşe yararlar:sneijder,melo,muslera,birde eskiye döner belki diye selçuk. İlk gruptakıleri sampıyonlar lıgınde oynayan hiçbir takım istemez su form durumları ıle.Alttakıleride ortanın altı takımlar ıster (sneıjder harıc) İşte oradaki anahtar kelime "şu form durumları ile" esasen formdan öte taktik sıkıntısı var.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Ulan kayseri erciyes bile şiir gibi top oynamış bu hafta. Bi de bizim özete bak.
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 bjk biraz zor yener fb yi,adamlarda sakatlık sezonu açıldı,olcan sakat,gokhan kart cezalısı.Hafta içi demba ba ve oguzhanda antremanda carpısır bize karsı oynamaz
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Rewendor said: miyaw33 said: Harbiden güçlü:tarık,balta,veysel,telles,bruma,cemali,pandev,burak,emre,chedju,semih. İşe yararlar:sneijder,melo,muslera,birde eskiye döner belki diye selçuk. İlk gruptakıleri sampıyonlar lıgınde oynayan hiçbir takım istemez su form durumları ıle.Alttakıleride ortanın altı takımlar ıster (sneıjder harıc) İşte oradaki anahtar kelime "şu form durumları ile" esasen formdan öte taktik sıkıntısı var. Tamam da Şınayder melo muslera dışındakilerin çoğu 2013 başından beri kötü oynuyorlar, bukadar uzun formsuzluk mu olur? Ve 3 hoca tonla taktik denedi bu sürede. Asıl sorun o ilk satırdaki isimlerin yetersiz oyuncular olması bence.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 bugun halı saha yaptım burak ın neden gol kaçırıdğını anladım adam kazma
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 "Tatar Ramazan" said: Rewendor said: miyaw33 said: Harbiden güçlü:tarık,balta,veysel,telles,bruma,cemali,pandev,burak,emre,chedju,semih. İşe yararlar:sneijder,melo,muslera,birde eskiye döner belki diye selçuk. İlk gruptakıleri sampıyonlar lıgınde oynayan hiçbir takım istemez su form durumları ıle.Alttakıleride ortanın altı takımlar ıster (sneıjder harıc) İşte oradaki anahtar kelime "şu form durumları ile" esasen formdan öte taktik sıkıntısı var. Tamam da Şınayder melo muslera dışındakilerin çoğu 2013 başından beri kötü oynuyorlar, bukadar uzun formsuzluk mu olur? Ve 3 hoca tonla taktik denedi bu sürede. Asıl sorun o ilk satırdaki isimlerin yetersiz oyuncular olması bence. E aynı adamlar 2011-2013 arası da coştular ama. Esasen Terim taktiği tarzı bir taktik lazım buraya, 4-2-3-1, ama öncelikle defans yapmayı da ofans yapmayı da öğrenmek gerekir. Hücumda o kadar yaratıcı adama rağmen kısırlık var, defansı ise iki italyan t.direktör bile toparlayamadı. Defansa bakınca Semih gayet iyi adam. Ara ara nadiren kritik hata yapıyor, o kadarı da olur, zamanla onu da azaltır. Chedjou defansta çok güvenilir değil evet, üstelik ağır, ama komple kötü denecek adam değil. Telles geldiğinde gayet iyiydi, oynamamaktan köreldi. Kadroya takıldı. Sağ bekte Tarık'ı yeterince izleyemedik, Veysel ilk başlarda fena değildi bu sezon dökülüyor. Ortasahada Selçuk formsuz, doğru. Formdayken neler yaptığını gördük zaten. Djemaili için henüz konuşmak erken, ama ilk görüşüm gayet gereksiz, yerine Hamit oynatılarak bir kontenjan açılır rahatça. Ofansif oyunculara bakıyorum, Olcan lig için yeterli bir adam, ama istikrarlı değil, büyük maçlarda güvenemezsin. Bruma bir türlü oynayamıyor kontenjandan dolayı, yoksa form tutunca bencil ama kaliteli adam. Burak tam bir bomba işte. Adam formdayken inanılmaz işler beceriyor, sürekli kendini geliştiriyor, ama saldı mı da salıyor. GS'nin maçlarını izleyenler adam gibi defansı oturtamamasının esas sebebinin taktik olduğunu görecektir. Kim nerede durup nerede basacak bilmiyor, yardımlaşma ve kademe sıfır, defanstaki adam sayısından tut defans derinliğine kadar her şey her maç değişiyor. Ortasaha defans ve ofans arasında çok geniş alana yayılıyor, böyle olunca yetersiz kalıyor. Ofansta Sneijder kanatta oynayamıyor, 10 numara oynadığında zaten döktürüyor, ama tutup adamı ön libero bile oynatıyorlar. Kanatlar ofansa yeterince yardım edemiyor, bir yerden sonra oyun doldur-boşalta dönüyor. Acilen bir düzgün taktik seçilip bu taktikte takım ahengi yakalanmalı, kim ne zaman nerede duracak, ne yapacak belirlenmeli. Yoksa takım halısaha maçında gibi herkes kafasına göre oynuyor.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 selçuk u ilk11e yazanlar banlanasın ya artık
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 size kadro yapayım mus reyiz zan semih telles çolak hamit melo baytar sneijder burak
kermit Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 hurriyetin haberi doğrumu lan ? prandelli baya bi konuşmuş herşeyle ilgili. sabriyle ebueyi görmedim bile yöneticiler kadro dışı bırakacaksın dediler bıraktım, amrabatı göremedim bile gönderdiler vs diyomuş prandelli
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 sanmıyorum öyle bir şey olduğunu.albayrak ın işidir eğer öyle şeyler söylediyse
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Bence de öyleydi ki zaten olay. Ya düşünsenize yeni bir TD geliyor, daha hiç görmeden etmeden 2 adam kadro dışı kalıyor, bu adamlardan biri takımın kaptanı, diğeri de son senesi hariç gayet iyi performans göstermiş takımdaki birçok futbolcuya göre daha kariylerli bir isim. Hani onu geçtim hiçbirşey bilmese, 2-3 tane eski maç videosu açsa Sabri veya Eboue'yi görecek zaten. Bu kadar dandik adamın oynadığı takımda, sizce gerçekten de Prandelli hiç tanımadığı etmediği adamları kadro dışı bırakır mıydı. Ben en başından beri direk yönetimin işi olduğuna emindim açıkçası, öyle düşünüyorum en azından, bu Misimoviç'in sakız çiğnedi diye kadro dışı kalması kadar abes birşeydi çünkü... Prandelli'nin hocalığı benim için sınıfta kaldı şu ana kadar orası kesin, ama takımın şu hale gelmesinde FT-Aysal kadar kızdığım başka biri yok...
kermit Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 pandevle cemaliyi ben istemedim falan demiş. direk yönetimin transferi vs. takımda gruplaşmalar varmış olm. brezilyalılar bir grup olmuş diyoda kaç tane brezilyalınız var lan
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 said: Gökhan Zan'a Başakşehir maçı için 'Bu maçta sana ihtiyacım var' dedim 'Ben sakatım oynayamam' dedi."aHAHSHASHAHhashhah haber tamamen gercek bence
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ahahha kahveyi püskürttüm allah kahretsin
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27471669.asp pinti şerefsize bakın kıvırmak için en dandik arabayı almış
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ahahahahahahahaha lan trolün daniskası ya ahahaahahahaha çocuklar da sevinmiş garibanlarım
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 kermit said: hurriyetin haberi doğrumu lan ? prandelli baya bi konuşmuş herşeyle ilgili. sabriyle ebueyi görmedim bile yöneticiler kadro dışı bırakacaksın dediler bıraktım, amrabatı göremedim bile gönderdiler vs diyomuş prandelli http://www.milliyet.com.tr/-burada-kafayi-yiyecegim--galatasaray-1961228-skorerhaber/ selçuk2un menejeri yazdırmış gibi
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 şota arveladze niye aklımıza gelmedi cl kupasını alır
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2014/10/28/-burada-kafayi-yiyecegim--4916337.Jpeg http://www.milliyet.com.tr/-burada-kafayi-yiyecegim--galatasaray-1961228-skorerhaber/ said: "Burada kafayı yiyeceğim" Yakın çevresine içini döken Prandelli'nin yaşananlar nedeniyle derdi çok. “Takım resmen parçalara bölünmüş. 3-4 grup var. Brezilyalılar ayrı bir grup, yerlilerin bir bölümü ayrı bir ekip. F.Bahçe ile aynı puana sahibiz. Bana ve takıma sahip çıkılırsa çok daha iyi olacağız." G.SARAY serüveninde her geçen gün daha da dibe giden Cesare Prandelli, açtı ağzını yumdu gözünü. İtalya ile zor bir ayrılık süreci yaşayan ve ardından G.Saray ile anlaşan çalıştırıcı sarı-kırmızılı kulüpte de işlerin kötü gitmesi ile birlikte çıldırma noktasına geldi. KURT hoca yakın çevresi ile dertleşirken söyledikleri ise herkesin ağzını açık bırakacak cinsten. Geldiği günden bu yana oyuncuları ve yönetim ile uyumlu bir yolda giden Prandelli, sonunda ortama isyan ederek "Burada kafayı yiyeceğim" sözleri ile psikolojisini gözler önüne serdi... GÖNDERİLMESİ gündemde olan İtalyan teknik adam kendisine 'pes etti' dedirtmeyeceğini de sözlerine ekleyip, "Asla istifa etmem. Eğer gitmemi istiyorsa yeni yönetim, beni zaten gönderirler. Tamam puan kaybediyoruz ancak ligde bitmiş bir şey yok. Bu takıma sahip çıkılsın. Çok daha iyi olacağımıza inanıyorum. F.Bahçe'nin de 13 puanı var bizim de. ‘BU NASIL OLABİLİYOR?’ TAKIM resmen parçalara bölünmüş. Oyuncular gruplar halinde. 3-4 grup var. Brezilyalılar ayrı bir grup, yerlilerin bir bölümü ayrı bir grup. Bu bir takımda nasıl olabiliyor?" ifadelerini kullandı. Giderse 2015-16’nın parasını istemiyor 2 sezon için anlaşmaya varan Prandelli'ye garanti ücret olarak her sezon için 2 milyon 295 bin Euro ödenecek. Ancak İtalyan çalıştırıcı şu ana kadar garanti parasının yarısını bile alamadı. Her fırsatta tazminat talep etmeyeceğini söyleyen Prandelli, yakın çevresi ile yaptığı konuşmada gönderilmesi durumunda sadece bu sezonki alacağını isteyeceğini ve önümüzdeki sezonun ücretini talep etmeyeceğini tekrarladı. 'Sneijder kaptanlık istiyor, Aysal söz vermiş!' "SneIjder F.Bahçe maçında 2 gol attı diye herkes göklere çıkardı. Futbolcu istikrarlı olursa faydalı olur. Sneijder'in zaten canı sıkkın. 'Kaptan olmalıyım' diyor. Çünkü Aysal kendisine söz vermiş. Ben kendisine 'Takımın kaptanı Selçuk. Bu kadar Türk’ün olduğu bir yerde yabancı kaptan takım içinde huzursuzluk yaratır' dedim. Morali iyice bozuldu." ‘Melo tribünlere oynuyor’ Anderlecht maçından sonra oyuncularla yapılan toplantıya Sneijder'in eleştirileri damga vurdu. SARI-kırmızılılar Şampiyonlar Ligi'nin başlaması ile birlikte ortaya çıkan sonuçlarla daha da dibe doğru giderken İtalyan hoca ilk tehlike sinyalinin verildiği Anderlecht maçından sonra takımla yaptığı bir konuşmaya da dikkati çekti. 1-1 biten maçın ardından oyuncularını etrafına toplayan Prandelli, "Hepimiz buradayız. Kimse kimsenin arkasından konuşmasın. Herkes istediğini söylesin. Ne kızarım, ne gücenirim ne de kin beslerim. Beni istemiyorsanız yarın giderim. Şimdi de siz içinizdekini dökün" dedi ve sözü oyuncularına bıraktı. ‘HEP BERABER GİDİN’ İŞTE bu anda Sneijder söz aldı ve Melo'yu eleştirdi. "Hepimize tepki var ancak Melo tek başına taraftarlara oynuyor" dedi. Bu sözlerin ardından ise Prandelli'nin "Bundan sonra hep beraber tribüne gideceksiniz ya da hiçbiriniz gitmeyeceksiniz. Gerekirse ben sizi toplar hep beraber tribüne gideriz" sözleriyle olayı çözüme kavuşturmak için hamle yaptı. ‘Pandev & Dzemaili'yi ben istemedim’ "GORAN Pandev ve Blerim Dzemaili'yi ben almadım. Her iki oyuncu da tamamen kulübün transferi. Ben bu oyuncuların alınması veya alınmaması için en ufak bir konuşma bile yapamadım." ‘Zan'a ihtiyacım var dedim, yanıtı 'Sakatım' oldu’ "GELDİĞİM günden beri sakatlık ve cezalar nedeniyle istediğim gibi iki stoperimi düzenli olarak yan yana oynatamadım. Gökhan Zan'a Başakşehir maçı için 'Bu maçta sana ihtiyacım var' dedim 'Ben sakatım oynayamam' dedi." ‘İdmanda çalışıyoruz maçta uygulayamıyoruz’ BU sezon ligde 7 maçta 9 gol yiyen ve aynı gol sayısını Şampiyonlar Ligi'nde de 3 maçta yaşayan Prandelli, bu duruma da isyan etti... Oyuncularının konsantrasyon eksikliğinin altını çizen İtalyan hoca, "Maçlarda yediğimiz gollerin neredeyse hepsini idmanlarda tek tek çalışıyoruz. Sürekli deniyoruz. Ancak idmanlarda yaptığımız hareketleri maçlarda bir türlü uygulayamıyoruz" dedi. ‘Sabri ve Eboue'yi görmeme bile izin vermediler’ "SEZON başında Sabri Sarıoğlu ve Emmanuel Eboue kadro dışı bırakıldı... 'Sabri ve Eboue'yi bir göreyim' dedim, bana yöneticiler 'Hayır oynatamazsın. Biz onları kadro dışı bıraktık' dediler. Veysel'i çok hoşnut olduğum için mi oynatıyorum zannediyorsunuz. Ama daha iyisi yok. NORDIN Amrabat için de yönetimle konuştum. 'Amrabat'ı göndermeyin bir göreyim' dedim. 'Transfer bitiyor göndermemiz lazım' yanıtını aldım." ‘Bruma istediklerimi yapamıyor’ G.SARAY tarihinin en yüksek bedelli transferlerinden Bruma için de Prandelli'nin sözleri vardı. Dortmund maçının ardından Portekizli için "Takım oyunu oynamalı" diyen Prandelli, Bruma için şunları söyledi: "OYUNU dikine oynayan bir tek oyuncum var o da Bruma. Gerçekten çok hızlı bir futbolcu ancak o da söylediklerimi yapamıyor. İstediklerimi bir türlü hem sahada hem idmanda veremiyor." ‘Albayrak hava kattı’ PRANDELLI yeni yönetimin göreve gelmesinden memnun, ancak özellikle üzerinde durduğu isim Abdurrahim Albayrak... Geldiği ilk günden Florya'nın yolunu tutan Albayrak takıma moral vermeye çalışırken Prandelli bu davranışa da dikkati çekip, "Abdurrahim Albayrak geleli 3 gün oldu ama takıma ilk günden bir hava geldi. Keşke daha önce gelseydi" sözleriyle Albayrak'ın önemini anlattı. ‘Hocayı böyle görmedik’ BAŞAKŞEHİR maçındaki 4 golün ardından Prandelli ne basın toplantısına çıktı ne de yayıncı kuruluşa konuştu. İtalyan hoca, çıkışta otobüste tek başına oturdu kimse ile konuşmadı. Oyuncular ise aralarında "Hocayı hiç böyle sinirli görmemiştik" diyerek değerlendirmede bulundu ahah yazık lan adama, welcome to the MiddleEast my friend dsfg
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 bu prandelli'yi göndermeyin, prandelli'ye göre takım kurun, çok özverili bir adama benziyor.
Öne çıkan mesajlar