Liebe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 telles ilk geldiğinde yıkılıyodu lan forumlar morumlar ssdfds
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 BulletRide said: 100 gündür çok iyi futbol oynayan bir takımın bu kadar şişirilmesini ben hala anlamsız buluyorum kimse beşiktaşı şişirmiyo. gsyi yerin dibine vuruyoruz sadece konumuz bu. bok gibi paralar harcayıp oyuncularınızdan 0 verim almanızdan bahsettim. beşiktaş örneğinide 3 oyuncuya verilen parayı göstermek istedim.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 siz her maçtan 1 2 gün önce kadro kurup taktiği ayarlıyosunuz, ben burağı kadro dışı bırakıp, alt yapıdan bi çocuk almışım, tellesi yada brumayı tercih etmişim cemali yerine. siz yapabilirsinizde ben yapamazmıyım nedir yani ?
madcow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 yanlıs yatırımlar var ok. bi de yatırımları kullanmamaya yemin etmis adamlar var. mancini devre arası "cılgın" transferleri dısında ve turklere attırılan gereksiz astronomik imzalar dısında ne bruma ne telles ne tarık problem degil genc ve oynatırsan degerini bulabilecek adamları dert etmemek gerek. tellesi bi devre/sene oynat aynı paraya satarsın brumayı da aynı sekilde. ama hayrovic burak selcuk falan acıklanabilir seyler degil. bizim problemimiz inat etmis moron bir td miz ve ona yanlıs analizler yapan bir analiz kadromuz var. dortmund un 2 tane hızdan hız begenen kanadına karsı 2 tane bekle cıkıp onlerine savunmaya yardıma en son gelecek adamlar olan pandev ve sneijderi koyan adama istersen real madridi ver yine bisey yapamaz.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Liebe said: telles ilk geldiğinde yıkılıyodu lan forumlar morumlar ssdfds balta nın yerine geldi o kadar da övelim zaten ardayı gönderip rierayı aldık onu gönderdik tellesi aldık ardayı göndermeden, bir tane sol bek alsaydık daha az para giderdi
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 cuma maçı oynayacaz herhalde bu hafta yine şenlik var
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 olm eskiden gs dediğin takım alt yapıdan oyuncularıyla övünürdü, şimdi takımınızda maça çıkan bi tane adam var alt yapıdan yetişme. semih dışında adam yok. emre çolak var bide oynayamıyo garibim. bu sezon toplam 52 dakka oynamış. sadece para harcıyosunuz ve yeni başkanınızda bir miktar para harcayacak. teknik direktörlere verdiğiniz paralar zaten ayrı bi konu. hasan şaş söyledi bugün kime olduğunu söylemedi ama 1 tane futbolcunun transferinde sadece menejerine verilen para 9 10 milyon euro gibi paralar dönmüş. çok gereksiz para harcıyosunuz çook
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 "Tatar Ramazan" said: kermit said: lel Öyle deme Kurbaam, Tellesi Barcelona istiyordu elinden kaptılar, şimdi satışa koysalar temiz 15m eurosu var!! Brumayı da Reale satacaklar 40a! Manusu Çelsisi de herdaim Şınayderin peşinde ama kontratı boşa çıkınca bile atılmıyorlar, çok dürüstler zira çünkü etik sahibiler. Edit: Şınayder iyi topçu ona lafım yok en baştan yazayım Oldboylar saldırmadan ama bu parayı ve rahatı başka yerde bulamayacağı için gitmedi son olayda, yoksa peşinde Manu Çelsi var falan menajerinin gazlamaları anca. drogbayda aynısını diyordunuz adam inglterede?
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 her 3-4 yılda bir aynı şeyi tartışıyoruz ya fsjalfjsal prandelli yerine 3 aday gösteriliyormuş hagi denizli lucescu ahahaha
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Ooooh döne döne gelsinler hepsi bir senelik başarı peşine düşüp daha da borsa soksunlar kulübü, yaşlı ve pahalı cenneti olmaya devam edelim.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 sostizm said: Ooooh döne döne gelsinler hepsi bir senelik başarı peşine düşüp daha da borsa soksunlar kulübü, yaşlı ve pahalı cenneti olmaya devam edelim. SABRİ DÖNMÜŞ MÜJDEMİ İSTERİM <3
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 affedildi ne demek ya, sanki adam suc isledi de ceza verilmisti.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 eboye de gelsin o zamna zaten yakım sorunu düşük boy ortalaması
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 rierayla elmanderi de geri alalim madem.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 http://pembekrampon.com/wp-content/uploads/2014/09/a4d7d65e29b081ca12ff119848a24b78.jpg walla riera nın suçu neydi hakkaten adam form tuttu iyi oynuyor diye gönderdiler
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 riera'nın sözleşmesi sıkıntıydı, yüksek ücret ödenecekti bilmem kaç maçta oynatılırsa falan, öyle bişey hatırlıyorum
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 aquila said: affedildi ne demek ya, sanki adam suc isledi de ceza verilmisti. Agzımdan aldın, ne günahı varmış da affedilmiş adam?
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 sabri'yi hala istemiyorum ama eboye bu takımda fişek gibi oynarmış ya. tamam ağlaktı mağlaktı ama 850 tane veysel eder.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Eboue ilk geldiği sezonki gibi oynarsa zaten bu takıma 2 gömlek fazla. Oynatılmaması hep saçmaydı bana göre. Takımın iki sorunu var, 1- Adam gibi taktik yok. 2- Yabancı kontenjanı felaket etkiliyor takımı. Bir kere Telles, Pandev, Bruma gibi adamlar oynayamıyor, e oynamayınca form da tutmuyor, sonra 3-4 maçta bir piyasaya çıkıp formsuz kalınca da hemen yuhalanıyorlar. Yoksa eldeki kadro gayet iyi, güçlü bir kadro, hala Türkiye'deki en güçlü kadro GS'de isim isim baktığında.
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Harbiden güçlü:tarık,balta,veysel,telles,bruma,cemali,pandev,burak,emre,chedju,semih. İşe yararlar:sneijder,melo,muslera,birde eskiye döner belki diye selçuk. İlk gruptakıleri sampıyonlar lıgınde oynayan hiçbir takım istemez su form durumları ıle.Alttakıleride ortanın altı takımlar ıster (sneıjder harıc)
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 geçen sene gs'yi bitirdiler yazıklar olsun, gs ne hallere geldi dediğimde; bana küfredenler şimdi nerede???
Öne çıkan mesajlar