Zegna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Gs müşteri hizmetleri 444 0 444 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Bu arada bizi son 10-15 yılda en iyi hallerimizde bile yenen FB, bu rezil GS'ye daha 1 hafta önce yenilmiş, hala gelip burada konuşmaları da ayrı abes ya ahah.
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Ya şu Ft yi bir kenara bırakalım .Adamın Gs ye hizmetleri belli sonuçta. Burada kafa göz dalınacak tek adam ÜNal Aysal işte. Adam zaten yaşlı karıyı boşayıp genç karı almıştı . şimdi GS yi bıraktı işte belçikadan teen alıcak.
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 yd'nin ft operasyonu yüzünden hem gs gitti hem ulusal takım gitti.
escape Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Sotto said: Bu arada bizi son 10-15 yılda en iyi hallerimizde bile yenen FB, bu rezil GS'ye daha 1 hafta önce yenilmiş, hala gelip burada konuşmaları da ayrı abes ya ahah. Ben de onu izliyorum dgsf Beşiktaştan her sene 6 puan garanti lel Şu ilk yarı maçını alalım o zaman konuşucam ben gsdfs
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 -Chapter 1- Q1: Ali Dürüst, A.Albayrak gibi bazı başarılı yöneticilerin kulüp ile bağları kesilir. Yerine 2-3 dil bilen 40k $ maaşlı profesyoneller getirilir. Q2: Başarılı olan teknik direktörün ile aranın açılması gerekir. Medyada maşa görevi gören Rasim Ozan gibi kişiler biçilmiş kaftan dır. Bunlara el altı bilgi verilerek gerekli ortam oluşturulur. Q3: Boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimsenin hayır diyemeyeceği bir kişi getirilmelidir. Senin futbol kültürüne uyup uymaması önemli değil. Yeterki kariyeri olan bir teknik adam olsun. 5-6 milyon euro dan aşağı olmamalı. Q4: Son kısım en önemlisi. Başarıyı yakaladığınız yerli-yabancı tüm futbolcuları kadro dışı bırakın. -Chapter 2- Q1: İkinci bölümümüz ilk kısma göre biraz daha zor. Yeni teknik adamınız ve çevrenizdeki menejer çetesi ile kulübün CL'den gelen parası yok edilmelidir. 2 senedir başarılı bir CL geçmişi olan kulübün parası pek kolay bitmemektedir. Bu yüzden sağdan soldan hangi menejer şu futbolcu çok iyi derse almalısınız. Ayrıca profesyonellere ve menejerlerede bir sakal atmayı unutmayın. Q2: Tüm adımlar plana uygun olarak ilerlediğine göre artık başarısızlık geliyor demektir. Hemen teknik adam değiştirip tekrar biriken parayı sıfırlanamanız gerekiyor. Burada önemli nokta; sakın takımı veya TR ligini bilen bir hoca almamanız. İşinizi şansa bırakmayın. Tekrar İtalyan teknik adam alın. Başarısızlık kaçınılmaz olacak ve paranız daha da dibe vurmuş olacaktır. Final: Congratulations! Tüm zorlukluklara rağmen işleyen çarkı bozmayı başardık. Artık yok olma zamanı.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Fakat negzel çaktılar be, gerçekten iyi çaktılar ahahah
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 okumadan önce açın bir tabda; http://www.youtube.com/watch?v=eDOKl8nDdkE Muslera yeter diyordu, yeter! Vurma artik Mossoro, senin Allahın yok mu vurma ey Marcio bin Mossoro diyordu. Ama Mossoro dinlemedi onu ve gavura vurur gibi vurdu topa. O top bir sicim gibi gitti koseye ve orumcek aglarini dahi yok etti! O anda bir damla yas suzuldu Musleranın gozlerinden, o zayıf Muslera ağlıyordu, ağlıyordu ve burnunu çekiyordu! Ama kenardan bi mendil getiren bi su tutanı bile yoktu garibin, onu gören Melo da ağlıyordu kenarda ve dahi Sinan Bolat ağlıyordu gökler ağlıyordu göklerr!. Gözyaşları sel olmuştu arenada... Ama durmadı acımasız Başakşehir ve vurdukça vurdu vurdukça vurdu! Tam 4 tane attı, süre yetse daha da atacaktı ama sonra daha fazla Duygusuylan oynamayalım bu camianın dedi ve bir kenara çöp gibi bıraktı 100 yıllık camiayı...
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Ya Aysal gerçekten bıraktı ve gitti, hani fırtına öncesi kaçtı gemiden. O kadar kötü hale soktu ki, YD Beşiktaş'ı gibi olur muyuz diye düşünmüyor değilim. Hani bu seneyi salla zaten en kötü yerli bir TD gelir, takım idare eder 3.-4. olur da, seneye ve sonrası ne olacak ben onu düşünüyorum. Herkese 3'er 4'er milyon liralar vs.. CL geliri de olmayacak.. Ya o kadar plansız ve amatör ki takımın profesyonel dediğin ekibi ne yapıyor belli değil. Dendiği gibi de 40k USD maaş alıyorlarmış. Meh.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Arkayı Cimbomlayalım beyler, ayakta kimse kalmasın aloo
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Sotto said: Ya Aysal gerçekten bıraktı ve gitti, hani fırtına öncesi kaçtı gemiden. O kadar kötü hale soktu ki, YD Beşiktaş'ı gibi olur muyuz diye düşünmüyor değilim. http://www.istanbulhaber.com.tr/d/news/489.jpg Şükür anladınız ama biraz geç olmadı mı, kaç senedir diyoruz bu herif batırıp kaçacak, böyle hesapsız harcama olmaz kendi şirketinde böyle rahat mı harcıyor diye, al işte daha bunlar iyi günleriniz.
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 "Tatar Ramazan" said: http://www.istanbulhaber.com.tr/d/news/489.jpg Şükür anladınız ama biraz geç olmadı mı, kaç senedir diyoruz bu herif batırıp kaçacak, böyle hesapsız harcama olmaz kendi şirketinde böyle rahat mı harcıyor diye, al işte daha bunlar iyi günleriniz. haykırdım lan. ahahahah
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 yeni başkanın işi çok zor adam enkazı aldı ne bok yiyicek görücez daha önce buna benzer bir çöküntü ne zaman olmuştu?
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 abi galiba inamotolara geri dönüyoruz. devre arasını bilmem ama sene sonu muslera ve sneijder kesin gider. gitsinler zaten yazık gunah. bi daha muslera ve sneijderimiz olamaz tabi ama yapcak bişi yok. 4 yememiz 4. yıldızın gitmesi hadi ama en çok burak ve selcuk gibi adamlar bu sene tekmelenmezse üzülürüm. prandelli çok kötü td ayrı. fakat bu adamlar cidden takımı iyi baltaladılar. artık bu yeniçerinin kökünü kazısınlar.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 böyle çöküş daha önce Terimden sonrası olduydu ama onda hiç değilse uyefa kupanız vardı, şimdi de burakınız selçukunuz var
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Curunir said: yeni başkanın işi çok zor adam enkazı aldı ne bok yiyicek görücez daha önce buna benzer bir çöküntü ne zaman olmuştu? adnan polat zamanında.
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Adam borsası, sponsoru, marka değeri bilmem nesi yapa yapa kendi elleri ile şaha kaldırdı takımı. Sonra ben yaptım ben bozarım dedi.
Öne çıkan mesajlar