Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ldp genel başkanının facebook hesabı olması

mawiman

Öne çıkan mesajlar

daha şaşırtıcısı, ldp genel sekreterinin de çatır çatır milleti eklemesi. beni ekledi la adam.

neyse. şaka bir yana, halkçıyız, halkız diyenleri de görmek isteriz bu şekilde. birebir genel başkanla ve genel sekreterle muhatap oluyoruz. soru soruyoruz, fikir önerilerimizi götürüyoruz (ve ciddiye alınıyor) vs. bu harika bir şey. işte gerçekten halkın seçeceği insanların bunu başarması gerekiyor. sözde halkçı partilerin liderleri/vekilleri/hatta il başkanları gibi 4-5 senede bir insanların arasına 1 ay karışıp sonra sırça köşklerine çekilmiyor bizim başkanımız, yöneticilerimiz. aramızda, arkadaşımız gibi.

geçenlerde, direniş ruhumu kaybetmeden, uşak chp il merkezini ziyaret etmiştim. ciddi bir organizasyon içindeydik ve tüm siyasi örgütlerle görüşmeye çalışıyorduk. chp uşak gençlik kolu başkan yardımcısı ile muhatap olamadım arkadaş! adamlar başından savıyor. utan sözde halk partisi.

"liberal demokrat" sözünden irite olanlar, "onlar sermaye uşağı" diyenlere de cevap niteliğindedir efendim. yahu genel başkanla ben bir öğrenci olarak muhatap oluyorum, eleştiriyorum, beni dinliyor, yanıt veriyor, öz eleştiri yapıyor yeri gelince.

benim ailem sıkı chplidir. baykal'ı çok severdi annem. bir yerdeki mitinginde el sıkıştı, "artık bu elimi yıkamam" filan derdi. bu kadar ulaşılamazdı işte. şimdikiler de hiç farklı değil.

demiyorum ki kılıçdaroğlu ve tayyip başgan face açıp herkesi eklesin. ama bundan bir ders çıkarıp kendi yollarını çizsinler en azından. halkla muhatap olsunlar. nasılını da çevresindeki 50bin maaşlı danışmanları düşünsün. ama yapsınlar."">
"çok şaşırtıcı değildir. ama çatır çatır ekleyenleri kabul etmesi biraz şaşırtıcıdır. benim de listemde var liberal demokrat parti genel başkanı cem toker. bir de mesaj bölümünü açık tutuyor, arada konuşuyoruz bildiğin. mesaj atim diyorum, daha resmi olur, cevap beklersin filan. ilk cümleyi yazdığın an cevap geliyor arkadaş. yakında "yazıyor"u gördüğü zaman ilk o yazacak diye korkuyorum.

daha şaşırtıcısı, ldp genel sekreterinin de çatır çatır milleti eklemesi. beni ekledi la adam.

neyse. şaka bir yana, halkçıyız, halkız diyenleri de görmek isteriz bu şekilde. birebir genel başkanla ve genel sekreterle muhatap oluyoruz. soru soruyoruz, fikir önerilerimizi götürüyoruz (ve ciddiye alınıyor) vs. bu harika bir şey. işte gerçekten halkın seçeceği insanların bunu başarması gerekiyor. sözde halkçı partilerin liderleri/vekilleri/hatta il başkanları gibi 4-5 senede bir insanların arasına 1 ay karışıp sonra sırça köşklerine çekilmiyor bizim başkanımız, yöneticilerimiz. aramızda, arkadaşımız gibi.

geçenlerde, direniş ruhumu kaybetmeden, uşak chp il merkezini ziyaret etmiştim. ciddi bir organizasyon içindeydik ve tüm siyasi örgütlerle görüşmeye çalışıyorduk. chp uşak gençlik kolu başkan yardımcısı ile muhatap olamadım arkadaş! adamlar başından savıyor. utan sözde halk partisi.

"liberal demokrat" sözünden irite olanlar, "onlar sermaye uşağı" diyenlere de cevap niteliğindedir efendim. yahu genel başkanla ben bir öğrenci olarak muhatap oluyorum, eleştiriyorum, beni dinliyor, yanıt veriyor, öz eleştiri yapıyor yeri gelince.

benim ailem sıkı chplidir. baykal'ı çok severdi annem. bir yerdeki mitinginde el sıkıştı, "artık bu elimi yıkamam" filan derdi. bu kadar ulaşılamazdı işte. şimdikiler de hiç farklı değil.

demiyorum ki kılıçdaroğlu ve tayyip başgan face açıp herkesi eklesin. ama bundan bir ders çıkarıp kendi yollarını çizsinler en azından. halkla muhatap olsunlar. nasılını da çevresindeki 50bin maaşlı danışmanları düşünsün. ama yapsınlar." said:

https://eksisozluk.com/ldp-genel-baskaninin-facebook-hesabi-olmasi--3967468
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamda ldp genel başkanıyla muhabbet edip napıcam? Yani daha büyük partidekiler ile konuşsan belki çooooooook küçük ihtimal bile olsa belki bir fikir sokarsın kafasına ülkede bir değişiklik olur sırf tesadüfen konuştun bişi söyledinde aklına yattı yaptı diye. Ki hani baya düşük ihtimal onu belirtiyorum peşin peşin.

Ldp genel başkanına 'naber len' desen ne yazar , adam ldp genel başkanı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada chp'nin genel olarak iletişim sıkıntısı var harbiden.

Akp teşkilatı zaten iyi dialog kurabildiği için kafalıyo. Adamlar ulaşılamaz değil.

Mhp de genel olarak aktif kadrolara sahip. Kahve ziyaretleri esnaf ziyaretleri fln oluyor.

Bizim burda yerel seçimler döneminde saadet partisinin teşkilatı meyhaneler sokağını gezdi lan. Oturup bira içen adamla muhabbet ettiler. Doğru ya da yalan, ama adamlar "muhafazakar bile olsak sizin yaşantınızın ne olduğuyla ilgilenmiyoruz, biz hizmet etmek istiyoruz" mesajı vermeye kastı.

Chp gerçi baykal zamanına göre fln daha iyi de yine eksikli biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

enes218 said:

Bir süredir LDP'yi ve Cem Toker'i twitterda takip ediyorum. Adam çok rahatlar "bi iyi geceler favınızı alırım." tarzı twitler bile görülebiliyor. Orada da direk olarak twitlerinize cevap atabiliyorlar.

benim çocukluk arkadaşım yazıyo lan bunları sdsfds, buraya da üye zaten aytimania nickiyle ayda yılda bi giriyo
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

enes218 said:

Bir süredir LDP'yi ve Cem Toker'i twitterda takip ediyorum. Adam çok rahatlar "bi iyi geceler favınızı alırım." tarzı twitler bile görülebiliyor. Orada da direk olarak twitlerinize cevap atabiliyorlar.

benim çocukluk arkadaşım yazıyo lan bunları sdsfds, buraya da üye zaten aytimania nickiyle ayda yılda bi giriyo

lol BUSTEEEEEED
pr a gel ayrıca
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...