mawiman Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 daha şaşırtıcısı, ldp genel sekreterinin de çatır çatır milleti eklemesi. beni ekledi la adam. neyse. şaka bir yana, halkçıyız, halkız diyenleri de görmek isteriz bu şekilde. birebir genel başkanla ve genel sekreterle muhatap oluyoruz. soru soruyoruz, fikir önerilerimizi götürüyoruz (ve ciddiye alınıyor) vs. bu harika bir şey. işte gerçekten halkın seçeceği insanların bunu başarması gerekiyor. sözde halkçı partilerin liderleri/vekilleri/hatta il başkanları gibi 4-5 senede bir insanların arasına 1 ay karışıp sonra sırça köşklerine çekilmiyor bizim başkanımız, yöneticilerimiz. aramızda, arkadaşımız gibi. geçenlerde, direniş ruhumu kaybetmeden, uşak chp il merkezini ziyaret etmiştim. ciddi bir organizasyon içindeydik ve tüm siyasi örgütlerle görüşmeye çalışıyorduk. chp uşak gençlik kolu başkan yardımcısı ile muhatap olamadım arkadaş! adamlar başından savıyor. utan sözde halk partisi. "liberal demokrat" sözünden irite olanlar, "onlar sermaye uşağı" diyenlere de cevap niteliğindedir efendim. yahu genel başkanla ben bir öğrenci olarak muhatap oluyorum, eleştiriyorum, beni dinliyor, yanıt veriyor, öz eleştiri yapıyor yeri gelince. benim ailem sıkı chplidir. baykal'ı çok severdi annem. bir yerdeki mitinginde el sıkıştı, "artık bu elimi yıkamam" filan derdi. bu kadar ulaşılamazdı işte. şimdikiler de hiç farklı değil. demiyorum ki kılıçdaroğlu ve tayyip başgan face açıp herkesi eklesin. ama bundan bir ders çıkarıp kendi yollarını çizsinler en azından. halkla muhatap olsunlar. nasılını da çevresindeki 50bin maaşlı danışmanları düşünsün. ama yapsınlar.""> "çok şaşırtıcı değildir. ama çatır çatır ekleyenleri kabul etmesi biraz şaşırtıcıdır. benim de listemde var liberal demokrat parti genel başkanı cem toker. bir de mesaj bölümünü açık tutuyor, arada konuşuyoruz bildiğin. mesaj atim diyorum, daha resmi olur, cevap beklersin filan. ilk cümleyi yazdığın an cevap geliyor arkadaş. yakında "yazıyor"u gördüğü zaman ilk o yazacak diye korkuyorum. daha şaşırtıcısı, ldp genel sekreterinin de çatır çatır milleti eklemesi. beni ekledi la adam. neyse. şaka bir yana, halkçıyız, halkız diyenleri de görmek isteriz bu şekilde. birebir genel başkanla ve genel sekreterle muhatap oluyoruz. soru soruyoruz, fikir önerilerimizi götürüyoruz (ve ciddiye alınıyor) vs. bu harika bir şey. işte gerçekten halkın seçeceği insanların bunu başarması gerekiyor. sözde halkçı partilerin liderleri/vekilleri/hatta il başkanları gibi 4-5 senede bir insanların arasına 1 ay karışıp sonra sırça köşklerine çekilmiyor bizim başkanımız, yöneticilerimiz. aramızda, arkadaşımız gibi. geçenlerde, direniş ruhumu kaybetmeden, uşak chp il merkezini ziyaret etmiştim. ciddi bir organizasyon içindeydik ve tüm siyasi örgütlerle görüşmeye çalışıyorduk. chp uşak gençlik kolu başkan yardımcısı ile muhatap olamadım arkadaş! adamlar başından savıyor. utan sözde halk partisi. "liberal demokrat" sözünden irite olanlar, "onlar sermaye uşağı" diyenlere de cevap niteliğindedir efendim. yahu genel başkanla ben bir öğrenci olarak muhatap oluyorum, eleştiriyorum, beni dinliyor, yanıt veriyor, öz eleştiri yapıyor yeri gelince. benim ailem sıkı chplidir. baykal'ı çok severdi annem. bir yerdeki mitinginde el sıkıştı, "artık bu elimi yıkamam" filan derdi. bu kadar ulaşılamazdı işte. şimdikiler de hiç farklı değil. demiyorum ki kılıçdaroğlu ve tayyip başgan face açıp herkesi eklesin. ama bundan bir ders çıkarıp kendi yollarını çizsinler en azından. halkla muhatap olsunlar. nasılını da çevresindeki 50bin maaşlı danışmanları düşünsün. ama yapsınlar." said: https://eksisozluk.com/ldp-genel-baskaninin-facebook-hesabi-olmasi--3967468 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 olm gidin genel merkeze paldır küldür girin odasına muhabbet edin adamla işte. öyle diyolar en azından dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Tamamda ldp genel başkanıyla muhabbet edip napıcam? Yani daha büyük partidekiler ile konuşsan belki çooooooook küçük ihtimal bile olsa belki bir fikir sokarsın kafasına ülkede bir değişiklik olur sırf tesadüfen konuştun bişi söyledinde aklına yattı yaptı diye. Ki hani baya düşük ihtimal onu belirtiyorum peşin peşin. Ldp genel başkanına 'naber len' desen ne yazar , adam ldp genel başkanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 ne yapsınlar iktidar olamayacak adam parti kurmasın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Profil fotosu da bu mu? https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/ldp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Bu arada chp'nin genel olarak iletişim sıkıntısı var harbiden. Akp teşkilatı zaten iyi dialog kurabildiği için kafalıyo. Adamlar ulaşılamaz değil. Mhp de genel olarak aktif kadrolara sahip. Kahve ziyaretleri esnaf ziyaretleri fln oluyor. Bizim burda yerel seçimler döneminde saadet partisinin teşkilatı meyhaneler sokağını gezdi lan. Oturup bira içen adamla muhabbet ettiler. Doğru ya da yalan, ama adamlar "muhafazakar bile olsak sizin yaşantınızın ne olduğuyla ilgilenmiyoruz, biz hizmet etmek istiyoruz" mesajı vermeye kastı. Chp gerçi baykal zamanına göre fln daha iyi de yine eksikli biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Bir süredir LDP'yi ve Cem Toker'i twitterda takip ediyorum. Adam çok rahatlar "bi iyi geceler favınızı alırım." tarzı twitler bile görülebiliyor. Orada da direk olarak twitlerinize cevap atabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Adam emekli tadında takılıyor ya işte tek başına ondan öyle boşta, KK ile Teyo ile karşılaştırmak komik, Perinçekin gündemi bile bundan yoğundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Yok artik ak o kadar da degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Adamlarin belediyesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Onu bunu bilmiyorum da akli olanlarin CHP/MHP/HDP'yi birakip, toplanip baska bir partiye oy atmasi lazm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 oy attık, broşürünü dağıttık, millete reklamını yaptık ama "oyum boşa gider" deyip sonra boş oy atanların ülkesinde doğal ortaya çıkan seçim sonuçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Biraz baktım da adamlar süper lan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 LDP ne ki baskanının facebook hesabı olmasın senin babanın amcanın facebooku yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 zamanında gezi partisi kurulduğunda "pek iş yapacağını düşünmüyorum" diye yazdığımda eyvah eyvah 2 de oynayan teoman kumbaracıbaşı mesaj atıp önyargılarınızı yüzümüze söyleyin demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 enes218 said: Bir süredir LDP'yi ve Cem Toker'i twitterda takip ediyorum. Adam çok rahatlar "bi iyi geceler favınızı alırım." tarzı twitler bile görülebiliyor. Orada da direk olarak twitlerinize cevap atabiliyorlar. %0.001 oy oranına sahip adam rahat olmayacak da napacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 enes218 said: Bir süredir LDP'yi ve Cem Toker'i twitterda takip ediyorum. Adam çok rahatlar "bi iyi geceler favınızı alırım." tarzı twitler bile görülebiliyor. Orada da direk olarak twitlerinize cevap atabiliyorlar. benim çocukluk arkadaşım yazıyo lan bunları sdsfds, buraya da üye zaten aytimania nickiyle ayda yılda bi giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 lan adam adını belirtmese "cem toker" diye kaçımız bilecektik acaba. normal yani.ben daha yoğun çalışıyor olabilirim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Liebe said: enes218 said: Bir süredir LDP'yi ve Cem Toker'i twitterda takip ediyorum. Adam çok rahatlar "bi iyi geceler favınızı alırım." tarzı twitler bile görülebiliyor. Orada da direk olarak twitlerinize cevap atabiliyorlar. benim çocukluk arkadaşım yazıyo lan bunları sdsfds, buraya da üye zaten aytimania nickiyle ayda yılda bi giriyo lol BUSTEEEEEED pr a gel ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Bu arada Twitter'da Cem Toker'i takip etmenizi öneririm. Ayağı yere basan eleştirilerde bulunuyor, değindiği noktalar ve uslubu da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Apis said: Bu arada Twitter'da Cem Toker'i takip etmenizi öneririm. Ayağı yere basan eleştirilerde bulunuyor, değindiği noktalar ve uslubu da güzel. Ama işin garibi adamın Besim Tibuk ile alakası bile yok. Hiç öyle liboş şeyler yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 cem toker bayağı hüsran besim tibuk'tan sonra, maalesef pes etmedi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 bu ülkenin sağlam liberallere ihtiyacı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 kılıçdaroğlu gelsin facebook'a da şunu desem sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Fake falan olmasın hesap? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar