Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Asdsd gidin lan istabullu etkeklere de bayiliyolar paralari var diye. Faca 106 gti a binmekten gotleri dumduz olmus hepsinin
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 metroda gördüm 3 tane yeşil gözlüler falan dudaklar rujlu ve dolgun hmpfss
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Theridone said: Esh said: Abi izmire git. Sonra kiza sormaya baslarsin "neden bu kadar uzun etek giyiyosun" diye Kaldi ki birak isteyen istedigini giysin, kendi bedeni kendi karari (: Bir anda vayt kinayt olurum. Bak seni surekli izmiri overken yakaliyorum, yapma bunu abi KARI VARMIS ONA GELDIK diye dolacak buraya herkes Sensation White'taki gibi :/ Sıs lan ırkçı it, rekabet artmasın diye izmiri sırf kendine gizlemeye çalışıyor ayrımcı bencil pis faşo, gelecem olm fethedecem izmiri sana inat.
yav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 kitlensinler abi atıcan kolunu hatunun beline yürücen nedir yani kral sensin işte millet de anca kitlendiğiyle kalsın, taşakların bi adım önden yürüsün çok canını sıkıyosa kitlenenin önüne bi balgam fırlatırsın
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 kızları anlamıyorum abi kızın biri diyo otobüsteydim erkek arkadaşımla, karşıda bi çocuk biz inene kadar kesti benimki bişey demedi diye bana anlatıyor. çocuk pısırık orası ayrı ama şimdi her bakana laf atsak kavgasız gün geçmez
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 lan yoksa biri kessin benimki onu dövsün, erkeğim maço olsun diye bilerek mi giyiyo çakallar
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 her kesenle kavga edecek olsan maks 1 hafta yaşarsın sdfs
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Şükrü ne bilsin olm karıkız işlerini, adam rahip sdf
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 aquila said: . Kızmıyon di mi panpa, sevdiğimden takılıyom
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Red said: her kesenle kavga edecek olsan maks 1 hafta yaşarsın sdfs Her kesenle ölüm döğüşü yapsak, dünya nüfusu azalırdı negzel ^_^
mawiman Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 konu bence kıskanmak değil sanki özgüven eksikliği var gibi ... senin bu duyguların karşılıklı değil sanırım? Allah (Tanrı) sabır versin .
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Theridone said: Olum tesetturluye niye bakmiyosunuz lan CHP'li misiniz? Istiridye gibidir onlar, icinden neler cikiyo. this. çoğunda underwear olmuyor bilginize.
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mümkün olduğunca uzak durun abi uzun mesafe ilişkilerinden, bi ayrı bi barışık daha yıpratıcı oluyo.
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 5 ay sonra ayrılık topiği görmekten iyidir. sdf
falconhoodcentury Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 vivavale said: Theridone said: Olum tesetturluye niye bakmiyosunuz lan CHP'li misiniz? Istiridye gibidir onlar, icinden neler cikiyo. this. çoğunda underwear olmuyor bilginize. Holy Quran tutosu yazan birine yakismiyor bu haraketler.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 vivavale said: Theridone said: Olum tesetturluye niye bakmiyosunuz lan CHP'li misiniz? Istiridye gibidir onlar, icinden neler cikiyo. this. çoğunda underwear olmuyor bilginize. Lan olm bu tam bir şehir efsanesi, çoğu zaten aile/mahalle baskısından takıyor, kimisi de yetiştiği çevre dolayısıyla daha inançlı olduğundan takıyor. Ama kapalılardaki donlu donsuz gezme oranı, açık bir kızdaki donlu donsuz gezme oranından farklı değildir emin ol. Kaşarlık oranı açıklık kapalılıkla değişen bişey değil, beyinle hormonlarla kişilikle alakalı.
Ren Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 mawiman said: konu bence kıskanmak değil sanki özgüven eksikliği var gibi ... senin bu duyguların karşılıklı değil sanırım? Allah (Tanrı) sabır versin . bi gün karşılıklı oluyor öbür gün olmuyor sebep içeriğinde benim üniversite droplamam gibi spesifik şeyler var öyle söyleyeyim bir kişi de çıkıp uzaklık küçük sevgileri öldürür büyük sevgileri yüceltir, sevginizi büyütün edebiyatı yapmadı ya lan. (kitap gönder aynı anda okuyun diyen arkadaşı tenzih ederim. onu yapmışlığımız vardı burdayken. aklımda o.)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Tarık Akan-Hülya Koçyiğit filmi mi bu, uzaklık büyütsün aşkı?
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 pontipati said: kız arkadaş kısa sevmeyi giyen biriyse kızı küstürmeden nasıl daha az kısa giymesini sağlarız insan gibi söyle huzursuz oluyorum yanında herkes öküz bebişim de.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 ayril o kizdan, sana gore degil demek ki.
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Ren said: şimdi mantık olarak eğer kız başkaları ile flörtleşiyorsa falan yeterince iyi değilsiniz demektir şu cümle fail lan. niye kendini suçlasın adam direk "kız başkasına gittiyse iyi değilim ben" fln. kendini eziklemeye gerek yok bence.
Öne çıkan mesajlar