Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıskanmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Theridone said:

Esh said:

Abi izmire git. Sonra kiza sormaya baslarsin "neden bu kadar uzun etek giyiyosun" diye
Kaldi ki birak isteyen istedigini giysin, kendi bedeni kendi karari (:
Bir anda vayt kinayt olurum.

Bak seni surekli izmiri overken yakaliyorum, yapma bunu abi KARI VARMIS ONA GELDIK diye dolacak buraya herkes Sensation White'taki gibi :/

Sıs lan ırkçı it, rekabet artmasın diye izmiri sırf kendine gizlemeye çalışıyor ayrımcı bencil pis faşo, gelecem olm fethedecem izmiri sana inat.
Mesaj tarihi:
kitlensinler abi atıcan kolunu hatunun beline yürücen nedir yani kral sensin işte millet de anca kitlendiğiyle kalsın, taşakların bi adım önden yürüsün

çok canını sıkıyosa kitlenenin önüne bi balgam fırlatırsın
Mesaj tarihi:
kızları anlamıyorum abi
kızın biri diyo otobüsteydim erkek arkadaşımla, karşıda bi çocuk biz inene kadar kesti benimki bişey demedi diye bana anlatıyor. çocuk pısırık orası ayrı
ama şimdi her bakana laf atsak kavgasız gün geçmez
Mesaj tarihi:
vivavale said:

Theridone said:

Olum tesetturluye niye bakmiyosunuz lan CHP'li misiniz? Istiridye gibidir onlar, icinden neler cikiyo.

this.
çoğunda underwear olmuyor bilginize.

Lan olm bu tam bir şehir efsanesi, çoğu zaten aile/mahalle baskısından takıyor, kimisi de yetiştiği çevre dolayısıyla daha inançlı olduğundan takıyor. Ama kapalılardaki donlu donsuz gezme oranı, açık bir kızdaki donlu donsuz gezme oranından farklı değildir emin ol. Kaşarlık oranı açıklık kapalılıkla değişen bişey değil, beyinle hormonlarla kişilikle alakalı.
Mesaj tarihi:
mawiman said:

konu bence kıskanmak değil sanki özgüven eksikliği var gibi ...

senin bu duyguların karşılıklı değil sanırım? Allah (Tanrı) sabır versin .

bi gün karşılıklı oluyor öbür gün olmuyor
sebep içeriğinde benim üniversite droplamam gibi spesifik şeyler var öyle söyleyeyim

bir kişi de çıkıp uzaklık küçük sevgileri öldürür büyük sevgileri yüceltir, sevginizi büyütün edebiyatı yapmadı ya lan.
(kitap gönder aynı anda okuyun diyen arkadaşı tenzih ederim. onu yapmışlığımız vardı burdayken. aklımda o.)
Mesaj tarihi:
pontipati said:

kız arkadaş kısa sevmeyi giyen biriyse kızı küstürmeden nasıl daha az kısa giymesini sağlarız

insan gibi söyle huzursuz oluyorum yanında herkes öküz bebişim de.
Mesaj tarihi:
Ren said:

şimdi mantık olarak eğer kız başkaları ile flörtleşiyorsa falan yeterince iyi değilsiniz demektir

şu cümle fail lan. niye kendini suçlasın adam direk "kız başkasına gittiyse iyi değilim ben" fln. kendini eziklemeye gerek yok bence.
  • Yeni Oluştur...