barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Selamlar, Antreman ayakkabılarıyla, koşu için olan ayakkabılar arasındaki en önemli fark nedir? İnternetten baktım da çok aman aman bir fark göremedim. mesela dışarıda da koşabilecek, ama gym e de gidip, koşup, ağırlık kaldıracak bir adamın ne alması gerekli sizce? basket ayakkabım vardı. onu kullanıyordum ama hem biraz eskidi, hem de ikinci ayakkabı iyi gider. Daha başlayamadım. Zamanım da yok şu sıra eskisi gibi. ama perşembe-pazar arası zamanım olacak. haftada 3 gün filan kalacak işte araya 1 gün dinlenme atsam. başlayacağım. hızlı giriş yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 biri tamamen ileri doğru hareket için dizayn edilmiş, diğeri yatay hareket için de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 converse gibi düz taban olmadığı sürece rahat bi spor ayakkabı giy geç abi bence. topuksuz düz ayakkabılar squat gibi dengeyi ayaklarının üstünde kurduğun hareketleri yaparken dengeyi ciddi bozuyor. koşu ayakkabıları falan gayet ideal. basketbol ayakkabılarının bileği destekleyen yüksek yapısı uzun koşu için rahatsızlık veriyor ve ayak bileğinin çalıştığı leg press, lunges gibi hareketleri engelliyor. en azından benim deneyimlerim bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 spesifik bi alanda sporcu değilsen training shoes alcan. al bi adidas training geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 "antrenman" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 koşu ayakkabıları nazik oluyor, yapım amacı haricinde fazla ve sık kullanınca sorun çıkartıyorlar, yazık oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 kosu ayakkabilari baya rahat oluyor salonda kullanmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Squat, deadlift veya herhangi bir ayakta ağırlık çalışmasında yere sağlam basan bir ayakkabı çok fark ediyor. Shock emici, koşu için süngerli ayakkabılara hiç yanaşmayın. Bende adidas superstar 2 var mesela, deadlift için almıştım. Şu an tüm ağırlık çalıştığım günlerde giyiyorum, mükemmel ayakkabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 her şey için rahatlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 antraman ne ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 antraman ne antrenman'ın kürtcesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 abi şöyle bişi ya başlık hiç bir mesajında antrenman yazmamış http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs295.ash1/22265_330062890973_307602845973_4033354_4051867_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Dandik olanı iste. Ee bazılarınızın kosu al bazılarınız training al demişsiniz. Karar verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Training ayakkabilari kosu icin ayagina uygun pronation/supination gibi mekaniklere dikkat etmezler. Hafiftirler, ucuzdurlar. Kosu ayakkabilari ise ayak tipine gore daha ozellestirilmis ayakkabilardir. Genisligi, hava gecirgenligi, supinator/neutral/over pronater kosucular icin farkli support mekanizmalari vardir. Ayagina uygun olani almadigin takdirde faydasini goremezsin training ayakkabisindan farksiz/kotu olurlar. Hangisini alacagin da nasil bir agirlik antrenmani yapacagina gore degisir. Duzgun formla deadlift, squat vs yapacaksan topuk destegi olan ayakkabilar alma (orn. kosu ayakkabisi), tabani mumkun mertebe duz ve sert ayakkabilardan al. (kosu yapamazsin) Hepsi icin ayri ayakkabi almaya sicak bakmiyorsan da ayagina uygun bir kosu ayakkabisi al. Daha da iyisi kosu icin kosu ayakkabisi al, salon icin ucuz duz taban herhangi bi ayakkabi al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Bu arada bunlar antrenman yapacaklar icin gecerli. Antraman yapacaksan kosele ayakkabiyla gitsen de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Air Max 2014 flyknitler inanılmaz rahatlar, günlük olarakta kullanabilirsin. Fiyat tuzlu ama çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 kemal tanca alıyorum o zaman. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 senin yaptıklarının aynısını yapıyorum nike pegasus almıştım rahat hafif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 barbu said: Dandik olanı iste. Ee bazılarınızın kosu al bazılarınız training al demişsiniz. Karar verin. Decathlon var ise yakınlarında, koşu ayakkabısı 40 lira ve gayet şık. Sen zati kardio ağırlıklı çalışacaksın anladığım kadarıyla git al boşa adidastan neyim 500 milyora almana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 sağolun mesajlar için bu arada. kharon, senin mesajdan sonra baktım. güzel bilgiler öğrendim. http://www.rei.com/learn/expert-advice/running-shoes.html acaba koşu tipim ne. onu merak ettim şimdi. bakacağım bir ara. düz koşuyorum galiba ama. aslında benim bir başka sıkıntı daha var. stres kırığı mı ne vardı bende. türkçesi bu sanırım. doktor öyle demişti. uzun süre koşunca ayak tarak kemikleri acımaya başlıyor ve bütün ayağa yayılıyor. şu sıralar yok ama o yüzden iyi bir ayakkabı lazım. traininglere de koşu ayakkabılarına da bakıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Anlamanin kolay yolu cok giydigin bir ayakkabinin en cok nerelerde asindigina bakmak. Eger topuklarin icleri ve parmak tarafinin dislari erimis ise pronation var demektir. Tam tersi ise supination var demektir. Esit bir sekilde on taraf cizgi seklinde asinmis ise neutral sindir. http://teamdoctorsblog.com/wp-content/uploads/2012/03/Safe_Range.jpg Gorsel hepsi sag ayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 ya ben yürüyüş-koşu için speedcros3 aldım, tamam harika alet memmunum falan ama feci kayıyor altı. patika dağ bayırda mükemmel yastıklaması absorbesi falan. ama asfaltta baya iletiyor darbeyi alttan, bi de yağışlı havada kayıyor çoğu zeminde. bunun altına sprey falan oluyor mu acep kaymaya karşı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Trail ayakkabisi almissin, asfaltda, tartan zeminde vs verim alman pek mumkun degil. Anca sentetik cim kosu yollarinda kullanirsin. Spray falan sikip traction kazanan da duymadim ben, oyle bisey gorursen de sikip guzelim salomon u ziyan etme derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 bende ondan korkarım işte, içine sıçarsa tabanın diye elleşmeyeyim bari dağda patikada süper oluyor hiç değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 antraman için bu güzeldir http://cdn.nediyor.com/wp-content/uploads/2013/12/Ayakkabi_11.jpg parayla birlikte geliyor, sıkıştığın zaman çıkar kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar