Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Yeni çıkmış alınır mı ? Fiyatı da ucuz 15 dolar steam'de. Final fantasy X gibi olmasını beklemiyorum ama ben XII'yi de begenmistim. X gibi senaryosu yoktu ama Bounty Hunter tadında takılıyorduk,mekanlar mükemmeldi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Daha önce Final Fantasy serisi oynadın mı bilmiyorum ama ps3'de indirimli alıp verdiğim 3 kuruşa üzüldüğüm tek oyun ff13'dür. Ne önceki oyunlardaki gibi open world ne de parti üyelerinin peçeteden daha yoğun bir karakteri var. Daha önce ff oynadıysan acayip büyük hayal kırıklığı(ruh hastaları 13 evreninde 3 oyun çıkardı) daha önce oynamadıysan deneyebilirsin herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 7,8,10 oynadım. 7 favorim. bunun gazıyla aldım tabi ama beklentilerim düşük. esas konu, başka bi topicte de konuşmuştuk, 4mbit internetim var 2 gündür inmesini bekliyorum. 60 gb lan oyun. daha oynayamadım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Yığınla FF çıkıyor yahu, hepsini pc ye getirecekler herhalde şu ana kadar III-IV-VII-VIII-XIII oldu sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 55gb mis download black. 5 gb dan yirttin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 konu eh işte ff konusu karakterler genel olarak kötü ama bazılarının etkileşimleri fena değil çok uzun süre aşırı lineer (cutscene-koridor-encounter-cutscene-boss), roaming bayağı patates ve çok geç geliyor (chapter 10) gameplay düz oynarsan orta karar ama beş yıldız kasıcaksan zorluyor müzik şahane seslendirme ing. dub. ise kötü görsel olarak zamanına göre epey başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 https://i.chzbgr.com/maxW500/7952231424/h4F60E0A0/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 kimse ps2 oyunlar gibi oldugunu soylemiyor zaten de her ff13 ile alakali baslikta aglamaniz da sikti. battle falan turn bazli degil timed diyelim biraz real time da degil bana keyifli gelmisti. oyunun bitirme suresi 30-40 saat araliginda diye hatirliyorum ama full achivement gidecegim derseniz 100 saate yaklasir. grafikler genel olarak iyi fakat cevre grafikleri icin ayni seyi diyemem. karakterler bazilari sinir bozucu ama lightning sevilebilir. hikaye cok onemli bir noktada degil oyun adina genelde grinding oluyor zaten bitirdikten sonra devam ederseniz ayrica bazi encounterlari yenmek icin de biraz grind lazim olabilir. baslarda baya koridorlu bi oyun tarzi var ama ileride aciliyor mekanlar. ps2deki ffler cok iyiydi bu ne boyle gibi bir alginiz olmazsa bir jrpg olarak tavsiye edebilecegim bir oyun. fiyati da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 lightning iyi ama gameplay olarak maalesef hayalkırıklığı olmuştu bana doğrusu. oynanır ama jrpg meraklısına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 bir kac boss fight ve acik alandaki optional stuff disinda zaten X-X-X-X-X-X-X-X'den ibaret gameplay zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 deniyim diye cekiyordum 40 gb da sildim attim surayi okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 ben ff 5 ten beri oynarım onu da ps1 de başladım ve ps2'de devam ettim ps3'üm olmadı zaten birşey kaçırmamışım ff adına,anlattıgınız kadarıyla ama open world yoksa ben de oynamam bu ff'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 steamde agliyorlar rezalet bir portmus. video audio ayari yokmus dolayisiyla 720pde calisiyor oyun konsollardaki gibi. upscale mi tam bilmiyorum upscale degilse zaten full hd destekleyen ekranda 720p acmak goruntuyu kumlu gosteriyor. cinematicleri sikistirmamislar 26gb yer kaplayan onlarmis. ps3 ve xboxda oyunun toplan kapladigi alan daha azmis. 60fpsye kitlemisler oyunu fakat surekli performans sorunlari cikiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 buna 1080p yaması çıkarmış dark souls için yama çıkaran adam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 oh be çarşamba gecesi başladığım download bitti sonunda anasını satayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 escye basinca oyun kapaniyomus panpa dikkat et sdaadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 abi şaka yapıyosun sanmıştım ben şimdi açabildim oyunu.. hakkaten kapanıo lan asdaf abi bi de benim ekrana oturmadı fullscrenda sağ tarafı göremiyorum var mı bu sorunu yaşayan yaw? tamam http://blog.metaclassofnil.com/?p=618 şunla hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 ESC olayının çaresi yok mu?? her 2-3 dakikada bir ESC ye basıyormuşum oyun oynarken bunu da böylece öğrenmiş oldum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=0bJX_tPpEBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 güzel ya oynanıo ama tek bi sorun var şimdi nası anlatsam sol üst köşede böle bi ufak bölüm var ekran proporsiyonlarında. işte blurdur, ışık parlamasıdır gibi efektler o bölümde olmuyor. mesela ekranda biri varken o köşe hariç heryeri blurlu falan oluyor. var mı böle bişi yaşayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Oncekilerde varmiydi bilmiyorum da ps3te oynamadigim tek ff13 diye yeni pc portunu denedim Lightning Returnsun Gamepadiniz yoksa hic ugrasmayin Ama japonca dub sahane olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 louis vuitton'a model yapmışlar. :) http://www.youtube.com/watch?v=vFmSk0hQx9k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar