yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Yaramazefes malt tıpkısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 bizim bakkalada 2 gün önce gelmiş tuborgu bıraktım buna geçtim direk. 6.5 tl falandı sanırım fiyatıda baya şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 becks fiyat mı indirdi 50liği 4.55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 į: found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Anasını satıyım Çek'te 2 lira olan bira burda 5.5 lira. Bir de Efes Türkiye'de yapıyor sanırım. Yakında 50 kuruşluk Rebel'i de 7 liradan falan görürüz raflarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 kermit said: bizim bakkalada 2 gün önce gelmiş tuborgu bıraktım buna geçtim direk. 6.5 tl falandı sanırım fiyatıda baya şaşırdım. asdasdsd 4,8 tl bizim bakkalda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 deadwoll said: Anasını satıyım Çek'te 2 lira olan bira burda 5.5 lira. Bir de Efes Türkiye'de yapıyor sanırım. Yakında 50 kuruşluk Rebel'i de 7 liradan falan görürüz raflarda. İsimden kazanır bu rebel,Kürt isyancilarin resmi içeceği olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 jacabo said: kermit said: bizim bakkalada 2 gün önce gelmiş tuborgu bıraktım buna geçtim direk. 6.5 tl falandı sanırım fiyatıda baya şaşırdım. asdasdsd 4,8 tl bizim bakkalda zengin mahallesi burası sıkıntı olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Metroda 3.5 tl ye bi bira gelmiş içtim fena değil. Türkiyede Türk birasından daha ucuz bira ithal ediliyo olamsı entresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 atina amstel 0.75 cent. yunanlılar hala ekonomik kriz diye ağlıyor. burada olsalar intihar ederler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 kermit said: jacabo said: kermit said: bizim bakkalada 2 gün önce gelmiş tuborgu bıraktım buna geçtim direk. 6.5 tl falandı sanırım fiyatıda baya şaşırdım. asdasdsd 4,8 tl bizim bakkalda zengin mahallesi burası sıkıntı olmuyo peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Adamakıllı içkiler için lan, bira prostat yapıyormuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 gittim kutu Becks aldım nası zevkliyimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 dahada becksten başka bira içmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 kaç liraymış beks 4.55 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 2 kutuya 10 lira verdim. alırken önceden sormadım kaç para diye. önceki girdiğim bakkalda yoktu bi koli aldım 1 yılda zor sattım dedi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Hiç marjinal değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 bira hamallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 becksin güzelliği o işte. uzun zamandır 4 kutu bira üstüste içmemiştim. üstünede pastırma yedim. sabah kalktım ne baş ağrısı ne midede bi sorun ne halsizlik. 2 tane tuborg içsem ertesi gün iptal olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 BonePART said: Metroda 3.5 tl ye bi bira gelmiş içtim fena değil. Türkiyede Türk birasından daha ucuz bira ithal ediliyo olamsı entresan. aynı biradan bahsediyorsak onun alkolü düşük ucuz olmasının sebebi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 duvel nasıl 7-8 liraydı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 huun said: BonePART said: Metroda 3.5 tl ye bi bira gelmiş içtim fena değil. Türkiyede Türk birasından daha ucuz bira ithal ediliyo olamsı entresan. aynı biradan bahsediyorsak onun alkolü düşük ucuz olmasının sebebi o 4.7 normal tukiye sartlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 foşık devlet 1.5tl eden biraya nası bir vergi koyuyorsa 5tl oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar