chrome Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 gecen ucakla giderken thy lounge a girdim. lan dedim mesela is icin geldim donus ertesi gun. otele para verecegine git lounge da uyu bedavaya. yatmaya musait cunku. yemek icecek de bedava. sonra dedim emre telefonu falan araklasa biri ne olacak. o anda dusundum. boyle fb dur twitter dir instagramdir telefonda ya da bilgisayarda kayitli olan butun sifrelerinizi hafizasinda tutacak ve sifirlayacak bir web sitesi ve ona senkron olmus bir app olsa. caniniz istediginde hop aninda erisimi engelleyip sifrelerinizi sifirlasa. guzel fikir degil mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 niye. essegin zikinden dolayi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 sitenin hacklenmesi telefonumu caldırmamdan daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 siteyi super korudugunu dusun ama boyle ozel kuantum bilgisayari falan. lazer korumasi var sadece capoeira bilenlerin gecebilecegi. 2048 bit sifrelersin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 öyle bişey yapabilen biri niye lounge da yatsın her ülkede bi malikanesi olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 abi. o saka zaten. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 keske hepimiz vincent cassel olsak. ya da siz olmayin lan, sadece vincentla ikimiz olalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 uçakta kur telefona bi locker program, bi de model kilidi çak bi allan kulu kurcalayamaz, böyle atraksayonlara gerenk yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 maceraya gerek yok diyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 e telefondaki herşeyi sıfırlayan uygulamalar var zaten. androidlost.com hatta telefonu uygulamanın web sitesi üzerinden kontrol edebiliyorsun baya elindeymiş gibi. bi dünya tool var. sahibi zengin değil btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 telefonu çantaya koyup çantayı kafanın altına yastık yaparak uyursan çaldırmazsın abi. ölü gibi uyuyosan bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Facebook, twitter ve instagramınız bu kadar önemli mi? Banka şifreleri hariç gerisi hikaye yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Bunu yapabilmen için; 1. Facebook'un şifre değiştirme API'sini dış uygulamalara açması gerekir ki bu bile "uyurken telefonunu çaldırmayı başarmak"tan çok daha ciddi ve global bir güvenlik açığı. 2. Bahsettiğin sitenin şifreni decrypt edip kullanabilecek şekilde tutuyor olması gerekir, bu benim için "uyurken telefonum çalınırsa"dan çok daha büyük bir huzursuzluk kaynağı. Telefonunu çaldırırsan Facebook'undan ancak ileti falan yazarlar, mevcut şifreni bilmeden şifre değişikliği yapıp elinden alamazlar. Mailin de açıksa ve forgot morgot kassalar bile bu sefer mailini alamazlar, sen de geri alırsın aynı şekilde. Yine de çok korkuyorsan şifrelerini kaydetme, telefonuna şifre koy, "kilit n defa fail olursa reset bas" seçeneği olan bir şeyler kullan. Her şeyden önce de özel eşyalarını başıboş bırakma. Hep filmlerden oluyor bu kafalar, "bir tuşa bassam da süper reset bassam, dünyanın en güvenli insanı olsam, sonra bir gün telefonum çalınsa da havasını atsam" falan. Tey allaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 o değilde thy nın lounge u dedikleri kadar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Cahil cahil seyler istemeyin, sirenin apiye acilmasi korkunc bir sey. LastPsss kullan; telefon, tablet ve dizustune de sifre koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Feamer said: o değilde thy nın lounge u dedikleri kadar var mı? Gayet basarili ama uyumaya gider miyim bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 spam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 chrome said: siteyi super korudugunu dusun ama boyle ozel kuantum bilgisayari falan. lazer korumasi var sadece capoeira bilenlerin gecebilecegi. 2048 bit sifrelersin falan. http://i45.tinypic.com/xqi78o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar