Kyra Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Jaegerjaquez said: u wot m8 realease the planeswalker bro ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 scorch said: Laorx said: tanımasam para için oynamış derim ama zaten noyanı tanıyoruz, doğal hali böyle. likid sıvı olayını anlamadım ama, bir ara açıklarsa sevinirim. likid sıvı hususunda bende kırgınım :( herkes mi sağır yoksa hepiniz ilk sağırın duyduğunu sandığı şeye inanmaya meyilliminiz emin olamadım. "Likid Işık kıvamı gibi.." derken IŞIK derken bile vucud dili bile backvocal yapıyor hani kulakları duymayan biri gözleriyle bile görebilir çok net =)) edit : video zamanlamasını ayarlamaya çalıştım ama nedense olmadı 2:09 tam Likid Işık denen yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 AHAHAHAHAHA ŞİMDİ İZLEDİM LAN. olm yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 ahmedinejad said: Sen git profesör ol karşına noyan'ı çıkarsınlar. hahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Hem kadın oldum hem erkek oldum diyo. Kadın olarak kalmış ama bu sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Kyra said: photographer said: Abi bu adam ne Kullanıyor ya? Yani adam bariz bir şekilde madde etkisinde yaşadığı kafanın tarifini yapıyor... Soytarı abi adam ve şovunu ortaya koyuyor :) çok eğlenceli değil mi ? =)) Ama asıl eğlence Adnan Oktar ya da Cüppeli Ahmet Hoca ile canlı yayında pvp atarken şahane olur ;D Adnan oktar da noyan gibi karı kız için sululaşan bi adam, o yüzden adnan oktar ile vs atsa bişey olmaz. Ama cübbeliyle vs atamaz sfdgs. Ruhu cübbelinin önünde diz çöker tövbe ister o kadar net. Konuşturur mu lan cübbeli bunu herif makineli tüfek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 bu noyanda çıkarı için arkadaşını saniyesinde satacak adam tipi var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 abi kyra, noyan zaten. 3.kişi kullanarak konuşmana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 belki 3. bi kişinin bedenine şey olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 noyan kankama laf etmeyin lan. noyan kardeş 3 hatun gönder de havamızı bulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 kagit yapmayin gencler ya da durun la yapın yapın bir daha mi geleceksiniz dunyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Kendimi kötü durumda sandıkça bu adama bakıyorum, moral buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 SeaGle said: belki 3. bi kişinin bedenine şey olmuştur. ney ney?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 ıslak ışık hmssfffgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 SeaGle said: Hem kadın oldum hem erkek oldum diyo. Kadın olarak kalmış ama bu sfds 100 lira'ya kadıköy'de sutyen ile doşaltı ya onu anlatıyor dur 2dk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Yazık adama ya uyuşturucu kötü birşey, keşke bu kadar içmese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 adam 10 numara yaşıyo olm çok boş yükleniyonuz herife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 kızını dövmeyen dizini döver işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 charlie sheen yapınca uuuuuu noyan yapınca auwwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 https://33.media.tumblr.com/07e295a5a3453e5c506cd9e2c36dad82/tumblr_nacsfyAxa91sv74gco3_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Hakkaten noyana imreniyorum ya, hayatı dışarıdan süper gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 dün noyanı kadıköyde gördüm, ninja gibi geziyordu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Jaegerjaquez said: charlie sheen yapınca uuuuuu noyan yapınca auwwwww ;D aynen ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar