Suark Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Beyler selam, ne zaman başladı bılmıyorum ama esımın farketmesıyle bende farketmıs bulundum. Yaklasık 2 senedır farkedılmıs vazıyette yanı. http://s9.postimg.org/5kdqmi6mn/uyku.png Uyurken böyle uyuyorum, kolum kafama baskı yapıyor? Uyandıgımda basım agrıyor eger bırısı cekmezse o elı. Neden olur bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 içinde gizli bir müezzin yatıyor kardeş hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 hahahhahaha abi amerikada bir arkadaş vardı, eli şeyinde uyuyordu afedersin, aklıma o geldi. adam her gece istisnasız olarak uyuduktan sonra elini iç çamaşırının içine sokup takımı avuçlayarak uyuyordu. birkaç kere uyandırdık ettik oğlum napıyorsun lan diye, adam geri yatıyordu, 10 dk sonra aynı pozisyona geçiyordu. fotoları var böyle manken gibi seksi poz veriyordu sanki uykusunda hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 yuz ustu uyumaya calis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 yıllarca yatılı okulda kaldım , uyurken en ufak sesten rahatsız olduğumdan aynı şekilde elimle kulağımı kapatır öyle uyurdum. yıllar geçti hala uyurken aynı şekilde uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 abi kulağını kapamak da ok ama baskı yapmak ne ya? ne tuhaf şeyler görüyor duyuyoruz arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Çizim efsane olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 yok mu psikolog falan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 illuminati lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Her gece yattığında aklına gelen büyük bir pişmanlığın var mı? Facepalm uykusu olmuş bu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 http://www.sezyum.com/wp-uploads/serdar1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 asdhasd abi bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 ahahaha konu muthismis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 olm yıl oldu, serdar ortaçing diye akımı bile çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Diğer tarafına dönüp yatmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 kızgın zürafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Tori said: http://www.sezyum.com/wp-uploads/serdar1.jpg buzdolabının yanında cücük gibi kalmasın diye büro tipi buzdolabı kullanmışlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 gece yatarken bilinc altın işledigin gunahlardan dolayı elini anlına goturtuyor işte oruc tut namaz kıl hacca git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar