xaty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 cep veya sabit hatlardan gelenler de var bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 ne yapacaksan yine manuel yapacaksin..ole yonlendirme vs icin..ha biri bir app yazar o bu isleri yapar ayri mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 NolaxThensbane said: wastyrx sırtımı tekmele Çiğneyim seni bi hmmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Bana Göztepe'den ev bulun ya hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Yardım etsenize ya, nerde kaldı pati ruhu? Siz taşınmak isteseniz ben yardım ederdim ama. Nankörler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Selam ivy:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 hangi göztepe ? çankırıda bile göztepe vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Ya farketmez şehir. Yeter ki Göztepe olsun :( SodomVsGomore said: Selam ivy:) Ooo selam Sodom ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 halbuki ksk varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Uo'ya başladım tekrar. Skill kasmayı saymazsak yine pek bir şey yapmıyorum. He arada oturup Ielts için çalışma yaptım ama. Uzun zaman sonra bugün karşı cinsten biriyle iletişim kurdum. Rahat uyurum bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 yanıyorum diyosun yani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 darisi basimiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Kadinlarla nasil iletisim kuruyorsunuz? Ben yapamadim o olayi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 ben kokuyla kuruyorum. bide böle gıdıdan titreşim vericeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 ben ter kokusunu tam oturtamadığımdan koku olayında başarısız oluyorum ama gıdı olayında iyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Theridone said: Kadinlarla nasil iletisim kuruyorsunuz? Ben yapamadim o olayi ya :( hover hand'i as once :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 aquila çok basit aslında. açıklıyorum; step 1 --> hedef dişinin mesajının altına alakasız mesajlar denk getir step 2 --> step 1'in yeterli sayıda tekrarından sonra 'x kaçtır denk geliyor yahu...yanlış anlaşılmak istemem' konulu bir mesaj at. step 3 --> soğumaya bırak. step 4 --> step 2'ye gönderme yap getting attention achievement unlocked. kermit ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Laurelin said: Theridone said: Kadinlarla nasil iletisim kuruyorsunuz? Ben yapamadim o olayi ya :( hover hand'i as once :3 O konulari astim artik yanaklardan makas ve opucuk kombosu yapiyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 pics or it didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Uyurken rüyamda duvara kafamı vuruyordum ve vurunca uyandım, uyandıktan sonra iki saniye içinde döneyim derken hızla duvara kafa attım. ;_; <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Uyukdn birisi sakin ve hafif şekilde ismimi söylesin 5 saniye sonra ayağa kalkma becerim var. İnsan bi uyku sersemliği çeker , ben sanki uyumamışım gibi. Hatta bazen düşünüyorum kaliteli uyuyor muyum diye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 SodomVsGomore said: aquila çok basit aslında. açıklıyorum; step 1 --> hedef dişinin mesajının altına alakasız mesajlar denk getir step 2 --> step 1'in yeterli sayıda tekrarından sonra 'x kaçtır denk geliyor yahu...yanlış anlaşılmak istemem' konulu bir mesaj at. step 3 --> soğumaya bırak. step 4 --> step 2'ye gönderme yap getting attention achievement unlocked. kermit ;) aa? ahhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Nazca said: Uyurken rüyamda duvara kafamı vuruyordum ve vurunca uyandım, uyandıktan sonra iki saniye içinde döneyim derken hızla duvara kafa attım. ;_; <3 üniversitenin ilk senesi yurtta kalırken bi gece rüya görmüştüm rüyamda üç tane liseliyle tartışıyodum en sonunda çileden çıkarıyolardı ben de kapıcı tekmesiyle girişiyodum bunlara ama gerçekte de kapıcı tekmesi atınca ayağımı üst ranzaya geçirmişim "BİSSSMİLLAH" diye uyanmıştı üst ranzadaki konyalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Gizli said: dün bir şeye çok sinirlenip duvara tüm gücümle yumruk attım da elimin şu serçe ve yüzük parmağının arkasında kalan bölümü şişti. sabah baktığımda şişlik biraz inmişti. elimi açıp kapayabiliyorum ve parmaklarımı hareket ettirebiliyorum. serçe parmağımı çok yukarı kaldırmaya çalışınca(elimi tamamen açmaya kalkınca) ve yumruğumu sıkmaya kalkınca acıyor. çatlak falan yoktur değil mi lan? kırılmadığına şaşırdım hatta dayanıklıymışım baya sdfsdf kırılmış sdfsdfsd şuan alçıda elim Shean said: rahat ol kimseninki kırılmıyor. çatlak olabilir. benimki hala şişik mesela. good old ergenlik times pis adam pis pis pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Ahahah cnm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar