kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Gizli said: dün bir şeye çok sinirlenip duvara tüm gücümle yumruk attım da elimin şu serçe ve yüzük parmağının arkasında kalan bölümü şişti. sabah baktığımda şişlik biraz inmişti. elimi açıp kapayabiliyorum ve parmaklarımı hareket ettirebiliyorum. serçe parmağımı çok yukarı kaldırmaya çalışınca(elimi tamamen açmaya kalkınca) ve yumruğumu sıkmaya kalkınca acıyor. çatlak falan yoktur değil mi lan? kırılmadığına şaşırdım hatta dayanıklıymışım baya sdfsdf burdan bakarak görebiliyorum kırılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 lütfen günlükte fazla geyik yapmayın //sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Dün akşam eşli batakta bi kitlemişiz, off süperdi, özlemişim eski günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Saeros said: lütfen günlükte fazla geyik yapmayın //sae E nerede yapacağız geyik? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Shean said: rahat ol kimseninki kırılmıyor. çatlak olabilir. benimki hala şişik mesela. good old ergenlik timesgayet kiriliyor ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 ivy said: Saeros said: lütfen günlükte fazla geyik yapmayın //sae E nerede yapacağız geyik? :( yok ben kendi mesajıma yazdım onu ama siz de çok abartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Yeni evimiz çok güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Gizli said: dün bir şeye çok sinirlenip duvara tüm gücümle yumruk attım da elimin şu serçe ve yüzük parmağının arkasında kalan bölümü şişti. sabah baktığımda şişlik biraz inmişti. elimi açıp kapayabiliyorum ve parmaklarımı hareket ettirebiliyorum. serçe parmağımı çok yukarı kaldırmaya çalışınca(elimi tamamen açmaya kalkınca) ve yumruğumu sıkmaya kalkınca acıyor. çatlak falan yoktur değil mi lan? kırılmadığına şaşırdım hatta dayanıklıymışım baya sdfsdf şişlik morarma kızarma vs yoksa çatlak yoktur ama bağ kopması yırtılması olabilir. bikaç güne geçmezse doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 biraz şişlik var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Uzaktaki sevdiğimle görüştük bugün. Her şey çok güzel geçti. Seviyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Buyuksehri silkeyim 12saatten fazla elektrik yok. Vincler yikiliyor catilar ucuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 O zaman 4 iyidir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Bi çılgınlık yapıp haftaya gitsem mi acaba günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Uyuyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 mailbricks.com cok iyimis gunluk, 2 kisiye anonymous tugla gonderdim bile:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Offf yine çok çılgın bir haftasonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 http://i.imgur.com/kUpVtGD.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 mission accomplished. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 lel pişman olmuş. Gemi limandan ayrıldı canım çoktan GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 evden en fazla 10 mt uzaga gittim tum skillerin cooldownu doldu sanki cok iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 sorun şehirlerdeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 İki gün uykuyu gören bünyenin şakülü kaydı, uyutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 arkadaş ne lodostu be, bayadır bu kadar sağlamını görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Kronik "herşey yalan" depresyonuna girip; dönemsel hiç bir şeyden zevk almama psikolojisindeyim. Mübarek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Baba yine rahatsız, işler çok, moral az günlük. İlerlerse haber ederim, okby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar