kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Gizli said: dün bir şeye çok sinirlenip duvara tüm gücümle yumruk attım da elimin şu serçe ve yüzük parmağının arkasında kalan bölümü şişti. sabah baktığımda şişlik biraz inmişti. elimi açıp kapayabiliyorum ve parmaklarımı hareket ettirebiliyorum. serçe parmağımı çok yukarı kaldırmaya çalışınca(elimi tamamen açmaya kalkınca) ve yumruğumu sıkmaya kalkınca acıyor. çatlak falan yoktur değil mi lan? kırılmadığına şaşırdım hatta dayanıklıymışım baya sdfsdf burdan bakarak görebiliyorum kırılmış
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 lütfen günlükte fazla geyik yapmayın //sae
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Dün akşam eşli batakta bi kitlemişiz, off süperdi, özlemişim eski günleri.
ivy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Saeros said: lütfen günlükte fazla geyik yapmayın //sae E nerede yapacağız geyik? :(
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Shean said: rahat ol kimseninki kırılmıyor. çatlak olabilir. benimki hala şişik mesela. good old ergenlik timesgayet kiriliyor ya hehe
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 ivy said: Saeros said: lütfen günlükte fazla geyik yapmayın //sae E nerede yapacağız geyik? :( yok ben kendi mesajıma yazdım onu ama siz de çok abartmayın
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Gizli said: dün bir şeye çok sinirlenip duvara tüm gücümle yumruk attım da elimin şu serçe ve yüzük parmağının arkasında kalan bölümü şişti. sabah baktığımda şişlik biraz inmişti. elimi açıp kapayabiliyorum ve parmaklarımı hareket ettirebiliyorum. serçe parmağımı çok yukarı kaldırmaya çalışınca(elimi tamamen açmaya kalkınca) ve yumruğumu sıkmaya kalkınca acıyor. çatlak falan yoktur değil mi lan? kırılmadığına şaşırdım hatta dayanıklıymışım baya sdfsdf şişlik morarma kızarma vs yoksa çatlak yoktur ama bağ kopması yırtılması olabilir. bikaç güne geçmezse doktora git
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Uzaktaki sevdiğimle görüştük bugün. Her şey çok güzel geçti. Seviyorum günlük.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Buyuksehri silkeyim 12saatten fazla elektrik yok. Vincler yikiliyor catilar ucuyor
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Bi çılgınlık yapıp haftaya gitsem mi acaba günlük?
Norak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 mailbricks.com cok iyimis gunluk, 2 kisiye anonymous tugla gonderdim bile:o
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 lel pişman olmuş. Gemi limandan ayrıldı canım çoktan GG
oldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 evden en fazla 10 mt uzaga gittim tum skillerin cooldownu doldu sanki cok iyi oldu.
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 İki gün uykuyu gören bünyenin şakülü kaydı, uyutmuyor.
JrStorMesT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 arkadaş ne lodostu be, bayadır bu kadar sağlamını görmemiştim.
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Kronik "herşey yalan" depresyonuna girip; dönemsel hiç bir şeyden zevk almama psikolojisindeyim. Mübarek olsun.
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Baba yine rahatsız, işler çok, moral az günlük. İlerlerse haber ederim, okby.
Öne çıkan mesajlar