wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Okumanın yaşı yok abi, annem beni açık öğretime yazdırsana dedi dün hahah. (Emekli öğretmen kendisi) Bir de resmen vakit geçmiyor günlük. Saat 1 olsa da çıksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 hako nasıl kendini yanlış anlatmış yukarıda belli değil, ben buna çok üzüldüm günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Bu aralar kendimde değilim zaten abi, bi sopa yesem düzelir gibi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Bir hızlı tren biletine bakar abi, gel dövelim hep beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Geldim geçen, geleceğim demişsin ama gelmedin toplaşmaya keşke extradan dürtseydim şimdi özel çağırmadın dersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 sabah uyandım ama kalkamadim cok acayip usutmusum ya da calistigim yerden iyice tiskinmeye basladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 bu hocalara mail atınca neden bana ayrıldığım kız arkadaşımmış gibi cevap atıyorlar? örnek : tamam örnek : bakacağım. örnek : ok yarım sayfa şey yazmışım gelen cevap "ok" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 çünkü senin gibi mail atan tonla insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 slacking slacking nereye kadar günlük? ben biraz çalışayım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Dworgian said: çünkü senin gibi mail atan tonla insan var. dsf aynen çok sevdiğim bi hocam vardı adamla oturup muhabbet ederdik şen şakrak bi adam ama maillerine bile bakmazdı mesela "bakacağım. "ok" falan bunlar bi lütuf bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Aynen. benim master hocama sitem ettiydim bir kere, gel bak dedi outlook u bir açtı, 2.000+ mail var okunmamış askdljasd Ha gerçi o sırada odaya giren kızın önyazısını kendi yazıp, fotokopi çektirmesi için kıza arabasını verdi o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 An itibari ile 12.726 coğu information, otomatik mail ve spam tadındaki şeyler tabi bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ben gelen her maili obsesif gibi arşive atıyorum geldiği an =/ okunmamış 0, gelen kutusu 13, total arşiv 10k fln klasjdalj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 istifa ediyorum günlük gök tengri kariyerimi kutsasın ve yüceltsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Emre333 said: bu hocalara mail atınca neden bana ayrıldığım kız arkadaşımmış gibi cevap atıyorlar? örnek : tamam örnek : bakacağım. örnek : ok yarım sayfa şey yazmışım gelen cevap "ok" http://www.phdcomics.com/comics/archive/phd072508s.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 çok fazla mail gelince el mecbur internal mailler ok, evet, tamam, hayırlısı ya dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Dworgian said: ben gelen her maili obsesif gibi arşive atıyorum geldiği an =/ okunmamış 0, gelen kutusu 13, total arşiv 10k fln klasjdalj Aynen abi. Asla kalabalık durmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Lan bölge müdürlüğü mü verdiler kız mı verecekler anlamadım ben ya, tüm sülaleleriyle tanıştık adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 kız gibi pozisyon ermişler hor kullanma işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Bugüne yapılacak tüm işleri geceden yapıp mail attım. Sabah da bebekler gibi uyudum ya yaşasın evden çalışmak! Yataktan çıkmadan kahve yapmayı da bulursam tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Kuaföre gidip yataktan çıkmadan nasıl kahve yapabilirim diye düşüneyim bari. Of hayat gerçekten çok zor :( sonra da spora giderim. Ya da dur önce spor sonra kuaför. Bak yine karar aşamasında zorlandım. Hoffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 bide yatakta kakan gelsin o zaman düşüncelere dalarsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Evden çalışan tüm insanlardan nefret ediyorum. Hepsinin maaşının %0.5'ini bana vermesi lazım bence. Bir gün evden çalışırsam köpek alıcam mesela, vatana millete bir hayrım dokunacak. Belki insan da alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Ben insan almayı düşünüyorum. Kafamda bir iki kişi var, bakalım, konuşacağım. Belki kabul ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Geceden zamanlayıcısını ayarlayıp bırakabileceğin kahve makinesi vardır illa. Benim aslında uzaktan erişimim var bilgisayarıma, uzaktan çalışmayı talep ettim, güldüler =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar