aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 5 yıllık ilişki biter, ev terk edilir, boşanmış gibi hissedilir. New mission: Rebuild life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 sana kız mı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 muk-kem-mel yarim kavanoz bitirdim demin dsgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 SIKYAHONAW said: 5 yıllık ilişki biter, ev terk edilir, boşanmış gibi hissedilir. New mission: Rebuild life lan nasıl geliyor bu çelik gibi mesajlar. şunun daha sidiklisine ben WAHADDĞAAAA yapıyorum altına niye böyle oldu yazıyorum ki suçum yok. adam rebuild life yazıyor yahu. tebriks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 SIKYAHONAW said: 5 yıllık ilişki biter, ev terk edilir, boşanmış gibi hissedilir. New mission: Rebuild life http://www.youtube.com/watch?v=CIWIf_HwgRc bi de laraken gelir "rakı iç" yazarsa tam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 admin olsam görevden alırdım. GERGE korsancıya böyle yapmaz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 DoruK said: muk-kem-mel yarim kavanoz bitirdim demin dsgfsd Selam. http://galeri8.uludagsozluk.com/427/ben-b%C3%B6yle-g%C3%B6t-g%C3%B6rmedim_531607.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 sanırım ben %88 duygudan oluşuyorum karpuz gibi içim çekirdek kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 düşünüyorumda bu kadar zorluğa karşı kazandığım para nerede dur demeli 1 milyonla 2 milyon arasında bir fark var mı sayı dışında emin olamıyorum napmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 zimbabwe doları mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 bugun cebe msg geldi 1.8 milyon pound kazanmisim gunnuk ustelik inanir misin koca apple dept. hotmail uzantili mail kullaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 aquila said: turkiyeye mi donsem acaba. Dön bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ananı avradını bu ne soğuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 bugün kredi kartı + kirayı ödeyince 241TL kaldı hesapta. Hayır piyasaya göre de baya iyi kazanıyorum. Nasıl bitti para bu ay anlamadım. Önceki aylara göre harcamam da yok. Anlamıyorum valla. Fakirliği tattım şuanda. Ağzım kokmaya başladı bir anda. OFF :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 kredi kartini kullanmayi ogren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 kredi kartı kullanma. ben alıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ben de kullanmaya alıştım allahtan limitini maaşımdan az vermiş banka da sıkıntı çıkmıyor savurganlığımın banka bile farkında sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 kermit said: kredi kartini paranı adam gibi kullanmayi ogren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 barbu said: bugün kredi kartı + kirayı ödeyince 241TL kaldı hesapta. Hayır piyasaya göre de baya iyi kazanıyorum.( piyasa ne ekici tutun mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 valla ayarlıcam paramı artık. Ama her para hesabı yaptığımda. birikse bile azcık biriktiğini görüyorum kendimi sıksam da. Böyle maaşlı çalışarak olmayacak. Şirket kuralım hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 bar acalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 cafe? otantik yemekler, füzyon mutfağı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 valla maaşlı çalışarak ölene kadar köleyiz. bu değişmeyecek. yapalım birşeyler hadi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Var bende, maaşlı çalışmak daha rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar