JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Yeni işe de girdim, 20 ocak'tan sonra kafamı kaldırmıcam mesailerden, yurtdışı kurulumlarına da ben gidicem, güzel hacira da ekliyolarmış maaşa, oyhş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Sparkcaster said: kadın gerekirse onu da kendi aramızdan çıkarırız. çok sağlam güldüm, iyi güldüm yalnız baya iyi güldüm ya. oh wai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 yine evlenmek istediğim o günlerdeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Al benden de o kadar ya O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 e evlenin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 günlük salya sümük yatıyorum fena hasta oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 sanssizsansli said: e evlenin siz. Daha erken ya 1 yıl sonra falan olar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 wastyrx said: sanssizsansli said: e evlenin siz. Daha erken ya 1 yıl sonra falan olar galiba 1 yıla ben sevgilimle evlenirim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Ben 1 yılı da geçiririm ya şuan için pek evlenesim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 tamam o zaman görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Evlilik neyse de "çocuk istiyom" baskısı yapan kadın kısmı... olur olmadık yerlerde "ama çocuuuk" demeleri falan daha kötü ya. 2 kişi içinde önemli olan kararlarda baskı yapmak sadece karşı tarafı daha çok itiyo işte, söyleyince de "ama istiyoooom" demeleri hele. Çocuk isteyerek yapılmaz, güzel bi evlilik sürecinde kendiliğnden dünyaya gelir zaten. Ama anlatamıyoz işte. Evlilik / Çocuk, kadın kısmının dünyaları sanki şu ikisi üzerine kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 çocuk niye isteyerek yapılmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Eksik yazmışım tek bi tarafın istemesiyle yapılmaz olarak ekleme yapayım o zaman. Psikolojik ve maddi durumun iyi değilken sırf kadın kısmı "çocuk çocuk" diye kafanı ütülediği için yapılmaz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 off 3 ayda göbeği salmışım resmen negzel eritmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 pogodi said: tamam o zaman görüşürüz Yolluyorum o zaman davetiyenizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 turkiyeye mi donsem acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 bir film izledim filmde kadın adam olup kendini silkip kendini hamile bırakıp kendini çalıyor sonra kendini öldürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Spoiler verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 aquila said: turkiyeye mi donsem acaba. Akil kari degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Bi kerede sağlıklı insana denk geleyim ya vay anasını arkadaş, bahtsız bedeviyim yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Günlük söz veriyorum artık insanlarla kavga etmeyeceğim. Olumlu ve sakin biri olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Gunluk karar veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Bence kalasnikof kullanmalisin. (Obligatory joke) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 aklim yok zaten. Esh said: aquila said: turkiyeye mi donsem acaba. Akil kari degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 bi saattir türkiyeden siktir olup gitmek başlığını okuyorum. dönenin çükünü keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar