JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Yeni işe de girdim, 20 ocak'tan sonra kafamı kaldırmıcam mesailerden, yurtdışı kurulumlarına da ben gidicem, güzel hacira da ekliyolarmış maaşa, oyhş..
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Sparkcaster said: kadın gerekirse onu da kendi aramızdan çıkarırız. çok sağlam güldüm, iyi güldüm yalnız baya iyi güldüm ya. oh wai.
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 günlük salya sümük yatıyorum fena hasta oldum
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 sanssizsansli said: e evlenin siz. Daha erken ya 1 yıl sonra falan olar galiba
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 wastyrx said: sanssizsansli said: e evlenin siz. Daha erken ya 1 yıl sonra falan olar galiba 1 yıla ben sevgilimle evlenirim zaten
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Ben 1 yılı da geçiririm ya şuan için pek evlenesim yok
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Evlilik neyse de "çocuk istiyom" baskısı yapan kadın kısmı... olur olmadık yerlerde "ama çocuuuk" demeleri falan daha kötü ya. 2 kişi içinde önemli olan kararlarda baskı yapmak sadece karşı tarafı daha çok itiyo işte, söyleyince de "ama istiyoooom" demeleri hele. Çocuk isteyerek yapılmaz, güzel bi evlilik sürecinde kendiliğnden dünyaya gelir zaten. Ama anlatamıyoz işte. Evlilik / Çocuk, kadın kısmının dünyaları sanki şu ikisi üzerine kurulu.
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Eksik yazmışım tek bi tarafın istemesiyle yapılmaz olarak ekleme yapayım o zaman. Psikolojik ve maddi durumun iyi değilken sırf kadın kısmı "çocuk çocuk" diye kafanı ütülediği için yapılmaz mesela.
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 off 3 ayda göbeği salmışım resmen negzel eritmiştim.
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 pogodi said: tamam o zaman görüşürüz Yolluyorum o zaman davetiyenizi :D
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 bir film izledim filmde kadın adam olup kendini silkip kendini hamile bırakıp kendini çalıyor sonra kendini öldürüyor.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 aquila said: turkiyeye mi donsem acaba. Akil kari degil
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Bi kerede sağlıklı insana denk geleyim ya vay anasını arkadaş, bahtsız bedeviyim yemin ederim.
ivy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Günlük söz veriyorum artık insanlarla kavga etmeyeceğim. Olumlu ve sakin biri olacağım.
quixef Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Bence kalasnikof kullanmalisin. (Obligatory joke)
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 aklim yok zaten. Esh said: aquila said: turkiyeye mi donsem acaba. Akil kari degil
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 bi saattir türkiyeden siktir olup gitmek başlığını okuyorum. dönenin çükünü keserim.
Öne çıkan mesajlar