JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Dworgian said: akşam yatmadan oyun oynarsam o oyunu, film/dizi izlersem onu görüyorum. çok bunaldım bu döngüden ya. aynen, geçen 2 hafta boyunca once upon a time izleyip son bölüme getirdim, ama her gece sonraki bölümlerde olabilecek kombinasyonları izlediğimi görüyodum rüyamda, hani karakter bile ben değildim, yine izliyodum, asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ha ben direk içinde oluyorum. ama tuhaf. misal geçen gün bf4 gördüm rüyamda. ama silahlar lego silahı gibi ufacık. aldığında ateş ediliodu gerçi np. asdşalkdşask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Böyle mınırzını silkeyim diyip kapıyı çarpıp çıkasım var işten ama para tatlı geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 2 gün kaldı bir projeyi tamamlayamadım durmadan hata veriyor. Çalışmayan programı mı göndersem hocaya. Strese girdim bu genç yaşımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 toplantıya adı samur ay olan kadın geldi. karışık duygular içerisindeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 hksdhdaskdhsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 christmas geyiğine tüm yurt dışı kapalı. bayağı işim mişim yok bugün ya. öf. drama dönse de eğlensem accık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 titanyum çerçeve dediler, kırılmaz dediler, silmek için tişörte dokundurduğum gibi kotpu sapı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 elesso said: toplantıya adı samur ay olan kadın geldi. karışık duygular içerisindeyim... lemürdür o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 kadınlardan neden nefret ettiğimi haklı çıkaran bi salak daha çıktı karşıma iş yerinde kız tasarımcı. tasarımı bana yapıp gönderiyo. ben tasarımı alıp bitirmeden diğerine geçemiyo. ama kız kendi patron havalarına kaptırmış benden önce başladığı için o iş yerine. tasarımı gönderdikten sonra ne zamana biter soruları ile başlıyo, biter inşallah cevabını aldıktan 3 saat sonra jirada task açıp ordan "şu zamana kadar bitmesi lazım" tarzında bişiler yazıyo. tabi benim işim sadece o tasarımla ilgilenmek olmadığından, gün içerisinde sürekli edit vs olduğundan onun gönderdiğine bakmıyorum bile bazen. kızın niyeti aslında hadi bitir bende bir an önce diğerlerini bitireyim diğer günler yatayım mantığı. patronun yanında artis artis "kermit bitirirse diğerlerine başlayacağım" demeler. salak bilmiyoki akşam o gittikten sonra patron odaya kül tablasıyla gelip taşşak yaptığını. acelesi yok onların önemli olan mevcuttaki editleri yap siktir et onu bile dedi lel. ama kızı akşam saat 11de sanalda bile ağlatmam çok eğlenceli kadınların %99u neden çakal olduğunu sanıp aslında salak olduğunun farkında değilki fıdıs fıdıs fıdıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 çnükü bunları yüzüne söylemeyip burada kız muhabbeti gibi yazdığın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ona verdiğim tepkileri siklemediğimi anlayamayacak kadar salaksa ben napayım. yavrum seni siklemiyorummu deyim hödük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 gercek bir erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 aslında bütün tasarımcı kadınlar salak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 harbi var midir ben alpha erkegiyim..boyleyim ben alphayim diye ortalikta dolanan.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 ne tasarımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 var, napıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 NolaxThensbane said: ne tasarımı? web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 yok birsey yapacagimdan degil de ole seyretmesi eglenceli oluyor o tipleri..ozellikle gece hayatinda vs. atarli tutarli yanarli donerli... kadinlar kiclarina tekmeyi basip gonderdiklerinde psi psi gidip gelirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 alpha tanımını kokorecciden mi aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 o tanim basli basina cakma degil mi zaten..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 sadece kurtlarda degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 yeter ulan yeter, bir daha aynı hataya düşmeyeceğim. proje çalışması mı dedi hoca? en az 6 kişi mi dedi ? zkeceksin hoca o işi diyeceğim önce. 3 kişiden fazla herhangi bir proje grubunda bulunmayacağım bir daha. yetiştiremezsem de ben yetiştiremem, sen yaptın mı, sen baktın mı, sen şurayı yapla uğraşmaktan daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 dana22 said: sadece kurtlarda degil.. yok bayağı bayağı "hayvanlarda" değil http://en.wikipedia.org/wiki/Alpha_%28ethology%29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar