Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #11

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
işte ondan demek. tabii gecelik gelenlerin de yaşını sormuyorsun doğal olarak. aslında yapma bunu kendine. bir gün hık diyip gidiverirsin bak. kimle ne yaptığınızı bilin arkadaşlar Türk'e bir şey olmaz demeyin.
Mesaj tarihi:
Ingiltere de lotto da tek kolon oynayip duruyordum Tesco ya gittikce, simdiye kadarki en buyuk ikramiyemi kazandim 6 sayidan 4 u, 143 pound. Kisa gunun kari. 1 sayi daha bilsem 59k pound olacagidi, acikli oldu. Benim sayilar 28 29, cikanlar 27 28 :*(
Mesaj tarihi:
yemek yaparken yukardan lap diye kocaman kanatlı hamanböceklerinden düştü tencerenin yanına

annnanannasssskkkiii dedim

peçeteyle öldürdüm şimdi yemeği yiycem

zehirlenmem işalla
Mesaj tarihi:
Olm iş yerinde beni kesen bi kız vardı. Sokakta yanımdan geçti az önce,. Hiç konuşmuşluğumuz yok önceden. "iyakşamlar" dedim. Hiç bi şey demedi, yanımdan geçti gitti öyle. Çok salak hissediyorum şu an. Yarın gidip "neden iyi akşamlar demedin bana" diye yakasına yapışsam çok mu kötü olur ?
Mesaj tarihi:
aileler modern fakat gelenek diye salak saçma şeyler yapılıyor. kız istemek ne amk ya, sene olmuş 2015. nişan zaten saçmalığın daniskası, sıfır samimiyet elalemi yediriyorsun. ailelere siz karışmayın dedik, nişan istemiyoruz da hem fikir olduk, nişana harcayacağımız parayı balayında yiycez dedik. onlarda napıyorsunuz yapın dedi. ehu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...