Creus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Tarihe not düşmek adına bunu buraya not ediyorum, tam bir sene sonra gelip süreci değerlendireceğim tekrardan. Hepinizi yeneceğim, ilk bırakılan değilim, sonda olmayacağım. Beni bırakandan daha iyi olacağımı o da biliyor ama konu bu değil, olmamalı da zaten. Sidik yarıştırmıyoruz. Hayat bu, gelip geçerken kimin yanında duracağımızı kendimiz seçtiğimizi sanıyoruz ama seçemiyoruz. Seçimler içinde boğulun, ben boğulmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 kafamda deli sorular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 vivavale said: yarın kız istemeye gidiyoruz. off ne kasıntı işler tatlısıydı, çiçeğiydi, çikolatasıydı bekarlık sultanlık abi Acidim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Hayatimda ilk defa yogurt yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 vivavale said: yarın kız istemeye gidiyoruz. off ne kasıntı işler tatlısıydı, çiçeğiydi, çikolatasıydı bekarlık sultanlık abi ne yaman çelişki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 canım hic sunum fln hazırlamak istemiyo yaa off bi de sıkıcı bi konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Ülser olacağım sanırım ben. Sen niye öyle yabıyorsun beni üzüyorsun yea? :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Dworgian said: vivavale said: yarın kız istemeye gidiyoruz. off ne kasıntı işler tatlısıydı, çiçeğiydi, çikolatasıydı bekarlık sultanlık abi ne yaman çelişki =) istemem yan cebime koy durumu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 wastyrx said: Ülser olacağım sanırım ben. Sen niye öyle yabıyorsun beni üzüyorsun yea? :< ne oldu paşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Valla hiç bilmiyorum ne oldu. Onu öğrenebilsem hallederim sanırım zaten afhasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Adeks'i bu forumda tanıdım. Neler kaçırmışım ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 sanırım işi kaptım birde hatun olsa tam olacak işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 fenn said: Hayatimda ilk defa yogurt yaptim Süper oldu. Çakallık yapıp içine şeker attım pek fark olmadı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 yeni program ebemle cima edecek gibi ahhh oram buram agriyor simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Creus said: Tarihe not düşmek adına bunu buraya not ediyorum, tam bir sene sonra gelip süreci değerlendireceğim tekrardan. Hepinizi yeneceğim, ilk bırakılan değilim, sonda olmayacağım. Beni bırakandan daha iyi olacağımı o da biliyor ama konu bu değil, olmamalı da zaten. Sidik yarıştırmıyoruz. Hayat bu, gelip geçerken kimin yanında duracağımızı kendimiz seçtiğimizi sanıyoruz ama seçemiyoruz. Seçimler içinde boğulun, ben boğulmayacağım. senelerdir abuk subuk zaman harcıyorum böyle hırstan ve aptallığımdan sağ sol tekmelediğim oldu ama hiç en iyi olamadım o yüzden saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 sunum yaparken sınıfı IR mezunları bastı akhgslkdhalda hocaya dedim butun konsantrasyonumuz gitti sanki hazırlanmısım gibi ahjgdslkjavldkjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 sabah dolmuş şoförü; "buyrun müsait yer, hastaane, medikhaane" kendi bozuk türkçem, secdeye kapandı ve tövbe istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 fenn said: fenn said: Hayatimda ilk defa yogurt yaptim Süper oldu. Çakallık yapıp içine şeker attım pek fark olmadı gibi simdi sirada kendi tereyagini, peynirini yapmak var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 -Günlük: efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathwalker Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Sevgili Günlük, sam'e ibne dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Ahauhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 ne bastim ama beee yarına baya bi agriycak her yerim ama karsiligini gorunce insan bi teselli buluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Ohh yanimda 35 lira ve limitsiz kartla balikesirde mahsur kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 git carsiya kofte ye sonra da hosmerim ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar