Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 arap baba basi delinen cocuk bunlar iyi aile degillermiydi abicim ? gecen senelerde biz neden iraga girdik hersey yalanmis kandirildik diye gosteri yapiyordu bunlar simdi bu filmle hemen unuttular masallah. hepsi fast fooddan. hem neyi tartisiyoruz ya sacma sapan bir sey. geldilerse gaza acsinlar savasi banane :) gerizekalilik parayla degil ki. osmanli dizileri sonrasi bizim basbakan bile olaya karisiyor. sanki cicek dagittik anasini satiyim zamaninda kimin aklina geliyor osmanli savasa giderken donerken kimlere tecavuz etti neler etti vs. ama bakinca ulubatli hasan dikmis bilmemne tek basina savasmis vs den baska ne goruyorsun. rambo demissin de film o kadar cok vietnamli olduruyordu ki artik karsimizdakini insan degil bonus puan veren pingular olarak goruyorduk. rocky bile ornegin rusa karsi milleti gaza getirdi demek ki senin dusuncende. bu arada gaza gelenler vardir yoktur demiyorum zaten. insanlarin gaza glenler kadar ses cikarmamasi onlara hak verdikleri anlamina gelmiyor. veriyorsa da lanet olsun ne diyim. zaten filmde yalan cikti. su arap suriyeli ile karsilasmasi vs. unutulur iki gune dert etme. adamlarin filme ihtiyaci yok savas cikarma ya da halki gaza getirme adina. patlatirlar iki ucak degil amerika dunya inanir, dunya gaza gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 değiller, para isteyen fırsatçı ve onun soyu. o dediklerin zaten bu filme karşı duranlar. 500 yıl önceki savaşla 5 yıl önceki savaş bir mi cidden? :) rambo1'i izle. 2'yi anlatıyorsun. http://www.imdb.com/title/tt2179136/board/?ref_=tt_bd_sm buyur sen de oku, aç sayfalar dolusu gör kendin ne düşünüyor insanlar. tamam da biz filmi tartışıyoruz burada zaten, abd uçak mı patlattı, dünya mı inandı değil konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 bende bastan beridir filmden sahsen ne aldigimi anlatmaya calisiyorum :) baskalarinin ne aldigi hele ki amerikadakilerin ne aldigi bransimin disinda ama orada yazilanlara hak veririm yani onlarin yerine koysam kendimi eger o dusunce yapisinda isem. http://www.imdb.com/title/tt2179136/board/thread/239558193 senin verdigin linkteki bi konu bu oku bak gozden kacirdin herhalde.. dedigim sekilde karsi gorusler var attigim postta. aksi dusunulemez bence. edit : abi verdigin linktekileri okudunmu sen allasen. oturup okuyorum dediklerin de var esek gibi karsiti olanlarda. oyle bir yazdin ve link verdin ki dedim sictik ama tam tersi olay orada. en azindan anlattigima daha yakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Daesu said: yoklukta bi bakarımda tam cahil redneck buffer dimi ya film klasik öf Tam. Adamın kitabından uyarlama. Ve böyle humility takılyıor ama BANA LEGEND DİYORLAR. HER ADIMDA YANIMDA GEÇEN HERKES BANA LEGEND DİYOR. YEAH, THE LEGEND. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 ya kanuni film nasıl, filmi kimler sevmiyor, kimler sevmiyor, seven/sevmeyen nasıl davranıyor ertesinde, bunları konuştuk. sen film savaş karşıtı ve adamın ruhsal durumunu işliyor diyorsun, ben amerikan şovenizmini pompalıyor diyorum. senin "bak bak" dediğin insanlar zaten filmden nefret eden insanlar, senin görüşünü desteklemiyorlar yani. :) ayrıca verdiğin linke de baktım, iki mesaj gördüm birisi kinaye yapıyor, öbürü de sahneyi anlayamamış resmen. "iyi gösteriyor" dediği adam gizli insurgent lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 @xunn : Abi filmin en onemli olaylarindan biri cakma ya tam kitap degil. Kitapta 1 satirla gectigi archenemy sozum ona filmde masallah. Zaten bunu ogrenince film papatyaydi kaktuse dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 kitabin kendisi cakma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Sam said: ya kanuni film nasıl, filmi kimler sevmiyor, kimler sevmiyor, seven/sevmeyen nasıl davranıyor ertesinde, bunları konuştuk. sen film savaş karşıtı ve adamın ruhsal durumunu işliyor diyorsun, ben amerikan şovenizmini pompalıyor diyorum. senin "bak bak" dediğin insanlar zaten filmden nefret eden insanlar, senin görüşünü desteklemiyorlar yani. :) ayrıca verdiğin linke de baktım, iki mesaj gördüm birisi kinaye yapıyor, öbürü de sahneyi anlayamamış resmen. "iyi gösteriyor" dediği adam gizli insurgent lol. ben baska okuyorum o zaman. verdiginden beri linkteki foruma bakiyorum malida var akliselim olanida. filmden ne aldigimida yazdim zaten yazacak baska seyimde kalmadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=aI1fqOELQ48 2 saat harcayacağınıza 6dk'da izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 nihahahah tum amerikalilari oldurmek istiyorum @!!@11 ubermis su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 kar98 ne güzel silah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 ya şimdi bu filmi izledim de bu tabutlarına yumrukla taktıkları madalyonun anlamı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 iyi zoomsuz awp kullananlara veriyorlarmis onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 film baya kötü, fragmanı izleyin daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 tam bir redneck filmi hakikaten. avam kesimi gazlamaya yönelik. bir saniye faydalı görüntü yok filmde ya hahah. beklediğimden kötü çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Llama said: ya şimdi bu filmi izledim de bu tabutlarına yumrukla taktıkları madalyonun anlamı nedir Seal işareti. Öldürdüğü kişi sayısı kadarda ondan koyuyolar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Madalyonun anlami, silah arkadaslarinin kendi madalyonlarini takmasi. Bir nevi "cok sevilen sayilan elemandi" demek. Filmin ana konusu, America Hell Yeah!, savas kotudur ama gerekeni yaptik, bu cocuklar kahramanindir, yukarida denildigi gibi Amerikali olmayi haketmeyen Amerikalilar var. Sam in dedigi gibi Rambo 1 cok daha anti-militaristik bir film. Hos o da Vietnam sicisini bir nevi ortbas etti ya neyse. Gecende yapilan bir ankete gore Amerikalilar en cok Isid ten endise ediyormus. Bizimkilerde en cok iklim degisikliginden(anket son olaylardan once yapildi) endise duyuyormus. Adamlar burnumuzundan dibinde kita otesi ABD li kadar endise duymuyoruz :) Coluk cocuk Gercekte eleman hic cocuk oldurmedigini soyluyor, el bombali sahne icin sadece kadin oldugunu ver kadini vurdugunu, roketatarli sahne icin, cocuk roketatari kendi milislerine cevirdigini, esasen cocugu yollayan kisinin cikmasini bekledigini yazmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 knox said: iyi zoomsuz awp kullananlara veriyorlarmis onu. DFSAĞLGFDSG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 adamın yazdıklarının nerdeyse hepsı yalan zaten, uydurup uydurup yazmıs siz hala filmi uymusmu uymamısmı diyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar