bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 D3 ps4 te oynayan varsa friendleşelim diyorum. sesli chat vs hoş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 mmaster race foıvıvfıvıkvıvkvıvk kavgası başlar birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 tabii ki master race pc kullanıcısı çoğunlukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 belki kız oynayan vardır hayaliyle açılan başlıklar filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 bende pc kullanıcısıydım da. pc eskidi çok kasmaya başladı. konsola aldım. ikisi de farklı tatta. tartışmaya gerek yok. konsolda oynayanlardan kimse varsa beraber oynarız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 zevk meselesi tabii. bendeki pc tabletlerle eş sanırım şu an ama hala para verip konsol a geçemedim. geçmeye çalıştım, sonra 2 noktada patladı mantık 1) herşeyiyle alacağın ps4 2k üstünde tutuyor (move vs), o kadar parayı az daha yükseltsem pc topluyorum 2) gamepad le fps nasıl oynanır ya? hadi 1 yine dodgelanır da işte move alma, 2. el al, oyunları trade et fln diye, 2 feci setback Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 x360'ta oynuyorum da online oynayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Pis fakirler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 kek said: belki kız oynayan vardır hayaliyle açılan başlıklar filan... crit below; nienna said: x360'ta oynuyorum da online oynayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 bosphorus said: Pis fakirler sizi. bana bi 5k ateşlesene qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 summon axedice said: http://forum.paticik.com/thumbnails/d71/d5c/6c2/a3b/29d/bb5/325/511/801/c30/cc_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 hadi biraz pc vs konsol kavgası izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Kavga derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 diablo 3 icin kavgaya gerek yok, neyle oynarsan oyna ayni bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 zaten diablo diablo 1'in demosundan sonra çok bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Olay nereye geldi. Daha nelere bağlıcaksınız sabırla izlemekteyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 diablo 2 1.13d oynayacak var mı , onlinede milletin tatavasını çekmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 konsoldaki oynanışı merak etmiyor değilim ee nassıl ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 konsol'da FIFA dışında bişey oynanıyor mu ya ? bir de skyrim falan oynayanlar vardı meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 la olm siz para mı kazanıyosunuz bu hater'lıktan. işiniz mi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 remote play sahane http://www.youtube.com/watch?v=_ZgSdec8RDQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Bende ps4 te aldım. Oynanış çok kolay mouse&kb aratmadı yanlız aynı oyunu iki kere indirdi ve suan Dashboard iki ayrı diablo instance var. Nedenini anlayamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Dil seçeneği ile ilgili 2 farklı client mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 İstemeyerekte olsa bende ps4 e aldım. Sonra oynanış bir rahat geldi bir rahat dedim iyiki konsola almışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 aynen ps4 e aldım ben de çok rahatmış. bunun armory si falan var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar