Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 abi bişey sorucam sizde de görev yöneticisinde Sistem ve sıkıştırılmış bellek deli gibi ram yiyor mu? 463,7mb ram yiyor şu anda. uyumsuz driver varmı check ettirdim ondan yana bi sorunda yok. nası düzeltirim bunu?
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Beyler şimdi win7 vardı benim alette şu süre geçmeden dedim bi upgrade yapayım key yanmasın. Direk kurulum olmuyor diye biliyodum. Şimdi yükseltti aleti hemencecik. 2 sorum var bi el altın. 1. ve önemlisi 3 disk var 1 ssd 2 hdd hddlerden birini 1tb olanı write protectionlı hale geldi win10 kurunca bişey yapamıyorum. Verilere bişey olacak diye korktum nasıl normal hale getiririm. 2. sanırım şimdi bu key upgrade olduğu için media creation tools ile usb ye kurduğum win10 u direk makinaya yükleyebilirim diye düşünüyorum? Doğrumudur acaba? Bu bi ara yok donanım değişince sıkıntı çıkıyo durumları vardı hala varmı öyle bişey. Thanks pati power.
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 En son güncellemeler ne zulümdü ya. 1 saat yüzde 85'de takıldı sonra devam etti. Onu geçtim teamspeak girdiğimde sesim bana yankı yapıyor. Güncellemeden önce böyle bir sorun yoktu. Gayet ilginç.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 windows 10 yüklü iken anakart veya cpu değiştirip de digital entitlementı yananlar yani donanım değişikliğinden dolayı eski windows installation üzerinden activationı tekrar yapamayanlar için bir side not ekleyeyim; Vice President Gabriel Aul'un söyle bir tweeti var; https://twitter.com/GabeAul/status/630161382042808320?ref_src=twsrc%5Etfw "You can contact Customer Support after you've made a hardware change to regain entitlement" said: Normalde microsoft support windows 8'e geri dön tekrar upgrade yap muhabbeti yapıyor ama bu tweeti gösteririp darlarsanız adamları knowledge baselerıne goz atıp evet bız yapabiliyoruz diyorlar. Temelde önce keyiniz orjinalligini kontrol edip, remote bağlantı ile sorunu cozmeye calısıyorlar. Ben yaptırdım, baska bir sorundan dolayı tamamlayamadık ama ugrastı adamlar. Bu istek icin kullanmanız gereken support line; https://support.microsoft.com/en-us/contact/menu/software/windows/ts/ Hatırlatalım bu arada, free windows 10 upgrade için son gün temmuz sonu, bi an önce yapmadı iseniz free upgrade'inizi almanız iyi olur.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 29 temmuz son deyip duruyor benim pc de ama gecmicem ben sanirim ya. 2020'ye kadar devam edecekmis security update vs win7 icin. O zaman gecerim meh
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Win 7 hala candır. Ben 10 kullanıyorum ama 7'yi aramıyor değilim hani :D
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 bende acaba 29undan önce geçsemmi diye düşünüorm laptop için. ya geçiş olayı sorunsuz oluyor mu bütün programlar için? max cad ps falan var laptopta
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 ben de 28inde falan geçicem artık, korkmuyor değilim ama ecele de faydası yok gibi sdfkj
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Yok ya ben kesin karar verdim gecmicem 2020ye kadar
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Abi şunu kesin olarak söyleyebilirim kullanışlığı vs vs gerçekten çok iyi. Ben o olayına zaten bayıldım. Oldukça basit olması da cabası. Hani hali hazırda Win7 kullanıyorsanız ve halinizden oldukça memnunsanız bence geçmek mantıksız olurdu. Tabi karar size kalmış.
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 böle tek tuşla geçiş olacaksa sıkıntı yok. ama baya format gibi olacaksa geçmicem
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 baya tek tuşla geçiyosun ya. update ediyo kuruyo işte o kadar. tüm dosyalar progrmalar vs duruyo aynen. yani en azından bende böyle olmuştu, gayet sorunsuzdu
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 update sorunsuz da daha verimli, akıllı mantıklı çalışması için formatlayıp sıfırdan win10 kurmak en sağlıklısı. onun için de en kolay yol update sonrası bootlanabilir win10 usb stick'i oluşturmak. iki google'a sor çıkıyor hemen.
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 daha verimli derken? ne farkı olabilir ki?
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 aslında update ile temiz kurulum arası geçen sürede saçma sapan bi sorun yaşadığımı hatırlamıyorum ben. bayadır format atmıyordum, belki onun etkisi olabilir. ama şu başlıkta bi 15-20 sayfa geriye gidip hızlıca taradım 'temiz' (kurulum) ve 'sıfır'(dan kurulum) diye, kim ne sorun yaşadıysa "temiz kur düzelir", "heh baştan yükledim düzeldi" falan denmiş. hiç etkisi olmasa, windows.old diye bi klasör kalıyor update'ten sonra. onu siliyorsun 6gb :P bence sıfırdan kuruver ya 45dk sürer max.
karatan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Aluriel said: 29 temmuz son deyip duruyor benim pc de ama gecmicem ben sanirim ya. 2020'ye kadar devam edecekmis security update vs win7 icin. O zaman gecerim meh Bence win10'a geçip en azından bilgisayarı kaydettirip sonrasında win7'ye dönüş hakkını kullanmak(var idi en son) ya da formatla geçmek daha iyi.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 o windows.old silerseniz geri donusu yok ama eskisine onu goze alip silin
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Update yarın mı çıkıyor şimdi noluyor?
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 batuhan said: Beyler şimdi win7 vardı benim alette şu süre geçmeden dedim bi upgrade yapayım key yanmasın. Direk kurulum olmuyor diye biliyodum. Şimdi yükseltti aleti hemencecik. 2 sorum var bi el altın. 1. ve önemlisi 3 disk var 1 ssd 2 hdd hddlerden birini 1tb olanı write protectionlı hale geldi win10 kurunca bişey yapamıyorum. Verilere bişey olacak diye korktum nasıl normal hale getiririm. 2. sanırım şimdi bu key upgrade olduğu için media creation tools ile usb ye kurduğum win10 u direk makinaya yükleyebilirim diye düşünüyorum? Doğrumudur acaba? Bu bi ara yok donanım değişince sıkıntı çıkıyo durumları vardı hala varmı öyle bişey. Thanks pati power. 2. Win7'den win10 a update ettiğin aynı makinaya baştan temiz kurulum yapabilirsin. Kurulumda key istediği ekranı geçebiliyorsun. Sonra internetten kendi aktive ediyor aynı makina olduğu için. Hatta ben bir makinayı update ettikten sonra yeni hdd alıp clean install yaptım. Yada sıfırlama diye bişi var, yeni kurulmuşa çeviriyor aleti. Hiç denemedim ama.
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 güç bela geçmeyi başardım, iki kere geçtim hatta skjdfhskjdfhsd. ilkinde ilk restart'tan sonra bir daha açılmadı ne yaptıysam yapayım. ikincide daha temkinli ilerledim sorun çıkarabilecek her şeyi önledim falan, işe yaradı herhalde. network adapter'ı killer olanlar hazırlıklı girsin, çünkü driver'ı kendisi bulmayı beceremiyor. telefondan indirip atarak hallettim onu da. ha bir de sakın killer'ın bundle olan programlı şeyini indirmeyin, driver only basıp geçin. başa bela anasını sattığımın şeyi. windows update'i çalıştıramadım bir de saatlerce. binlerce çözüm denedikten sonra artık hangisi bilmiyorum ama bir tanesi işe yaradı.
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 @catscratch bilgi için teşekkürler.
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 PrudenT said: güç bela geçmeyi başardım, iki kere geçtim hatta skjdfhskjdfhsd. ilkinde ilk restart'tan sonra bir daha açılmadı ne yaptıysam yapayım. ikincide daha temkinli ilerledim sorun çıkarabilecek her şeyi önledim falan, işe yaradı herhalde. network adapter'ı killer olanlar hazırlıklı girsin, çünkü driver'ı kendisi bulmayı beceremiyor. telefondan indirip atarak hallettim onu da. ha bir de sakın killer'ın bundle olan programlı şeyini indirmeyin, driver only basıp geçin. başa bela anasını sattığımın şeyi. windows update'i çalıştıramadım bir de saatlerce. binlerce çözüm denedikten sonra artık hangisi bilmiyorum ama bir tanesi işe yaradı. Aramıza hoşgeldin. :D
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 mevcutta win10 kullananlar icin yedekleme yontemi nedir? yani pc'ye format atmaya kalksam nasıl tekrar win10 kurabilirim?
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 yükselterek geçtiysen aynı bilgisayarda cd-key sormuyor olması lazım. ms'in sitesinden windows 10 iso indiriyorsun ama aynı versiyon olmasına dikkat et. start'tan activation yazarak güncel kurulu versiyonu görebilirsin. en kolayı o indirdiğin iso'yla bootable usb oluşturmak. rufus diye bi program var onu kullanabilirsin. sonra bilgisayarı o usb'yle bootlayıp artık formatsa format, repair'se repair, ordan devam ediyorsun. ama elinde cd-key varsa (ben dışardan satın aldım key'i.) yine hangi versiyon key aldıysan o iso'yu indir, aynı adımlar, sonra windows kurulunca activation'a gel aynı yerden, ordan cd-key giriyorsun. benim key yememişti, telefonla activate denedim, o da olmadı, ms support'tan telefonla bağlanarak falan hallettiydim. afiyet olsun.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 cok kolaymıs. olusturmak icin usb'yi taktim meger ben gecen yıl kurulum yaparken bu olayı da halletmisim. gerek kalmadı tekrar yapmaya :) eyv.
Öne çıkan mesajlar