Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 kapat sağ tıkla win 10 u al a bas falan sayfa değiştir geliyor
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 sakın o windows sitesinden indirdiğiniz şeyle upgrade yapmayın bedava key istiyorsanız. öyle olmuyormuş o, sadece o saçma çalışmayan yöntemle upgrade bedava oluyormuş.
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 aynı anda birden fazla program kaldırılabiliniyor vuu
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 1 saattir böyle takılı kaldı, ilerlemiyor http://i.hizliresim.com/4kgqAA.jpg
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 bende böyle bir ekran çıkmadı hiç, rezerve ettiğim gün indirmişti zaten, kurulumda ssd ile 13 dakika sürdü, sorunsuz kullanıyorum cidden iyi olmuş cirtual desktop olayıfalan da kullanılabilir hale gelmiş
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Reserve edildiği halde setup başlamadıysa, Win 10 ile uyumsuz driver, program filan vardır ondan başlamıyordur update. Ben de tam çözemedim başlamadı gitti.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 cagrus said: sakın o windows sitesinden indirdiğiniz şeyle upgrade yapmayın bedava key istiyorsanız. öyle olmuyormuş o, sadece o saçma çalışmayan yöntemle upgrade bedava oluyormuş. Ciddi mi bu? %90 olmuştu pff. Nerede gördün yazabilir misin? reddit'te işe yaradığını söyleyenler var ama. upgrade setup windows'tan çalıştırıldığı sürece sorun olmaması gerek.
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 restart attım pc ye sıfırdan başladı download ilkinde 2700mb indirmişti, şimdi 5400mb indirmeye çalışıyor fak dis şit
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 madcow said: get windows 10 de hala "notify me when ready" diyor. nasıl upgrade ediliyorki? aynisi bu sirada baslat cubugundaki ikona tiklanmiyor ki
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 hem geforce experience hem de hoparlör driverı sıkıntı çıkardı bende. ya bu pencereler beyaz renkli ya o değişmiyor mu? Tema ayarlarında bulamıyorum. Renkleri değiştiricnede olmuyor. Windows 7 gibi saydam istiyorum. Bende mi bi sıkıntı var? birde pencereler görev çubuğuna yapışınca alttan, ayrılmıyorlar bir daha sdf
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Simdi neler degismis baslat menusu, edge, cortana bir de sag taraftaki bildirim seysi var benim gozume carpan.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 %94'te indirmeyi bıraktı şimdi de. ne biçim bir illetmiş bu ya. bu sefer de olmazsa diske yazdırdığım iso'yu kullanacağım artık, 25gb indirdim dünden beri bu ne kepazelik.
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 ben 200kb la indiriyorum aynılarına ahahah
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 iso ile yüklerken her halükarda key soruyor haberiniz olsun. dreamspark'a gelmiş oradan key alıp kurdum ben.
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 iki ekran arası mouse u geçirirken takılıyor geçmiyor bazen. Bazı pencerelerde tam ekrana sığdırmıyor filan. sıkıntıları var ya.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 eh key soracaksa patlar bu iş. bir işi düzgün yapamadın ms. Lopeth said: ben 200kb la indiriyorum aynılarına ahahah bende de aynı, çıldırmak işten değil. iptal ettim şimdi tekrar windows update'den deneyeceğim. cagrus denemiş, key sormuş tool.
karatan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 @Sam sayende karma'ya inanmaya başladım assfsdfsdf
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 paradoksalkedi said: iso ile yüklerken her halükarda key soruyor haberiniz olsun. dreamspark'a gelmiş oradan key alıp kurdum ben. dreamspark win 8 ile yükselttin galiba? yoksa win10 eklenmedi diye biliyordum
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Neden otomatik sıranızı beklemediniz? Bana biraz önce indirmeye başladı. Indirme bitti. Yükleyeyim mi dedi. 3 gün sonra dedim Tamam dedi.
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 otomatik sıra bekleyeceğime 179 dolara kutulu olarak alırım.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 ya windows update failed diyor, bekle filan demiyor ki. dosyaları da indirdik, hatta yüklemeye de çalıştık. sunucusu filan meşgul de değil. nesini bekleyeceğiz anlamadım ben. bugün-yarın da değil, ms sitesinde "haftalarca" diye anons yapmışlar. sanki immortan joe su sağıtıyor. bir de dosyaları indirmişsin madem, neden silersin update başarısız olunca yarabbi akıl fikir. dünyada herkesde sınırsız 100mbit var sanıyorlar herhalde. sonra bir de utanmadan cloud first diyorlar. ha evet, hayatımız progress bar beklemekle geçsin ne iyi fikir.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 progamer said: hem geforce experience hem de hoparlör driverı sıkıntı çıkardı bende. ya bu pencereler beyaz renkli ya o değişmiyor mu? Tema ayarlarında bulamıyorum. Renkleri değiştiricnede olmuyor. Windows 7 gibi saydam istiyorum. Bende mi bi sıkıntı var? birde pencereler görev çubuğuna yapışınca alttan, ayrılmıyorlar bir daha sdf o beyaz renge uyuz oldum bende ama cozumu yok sanirim :( sadelik yapcaz diye ucuz bir goruntu vermis heryer beyaz. login ekrani filanda les ama eye candy sorunlari bunlar hep geforce experience calismiyordu bende 8.1 de, kafayi yedim nasil aktive ederim diye, simdi calisiyor cok sukur 10 da bide su sira olayini anlamadim, rezervasyonu 3 hafta once yaptim ben bu sabah takir takir yukledi, 8.1 kurulumum yeni diye bozuk dosya, bloat vs filan yoktu heralde :/ ben cok memnun kaldim upgrade surecinden, 8.1 e donmek icin tek neden pencerelerdeki beyazlik olabilir ahahahah
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 saydamlığı kaldırmış aptallar, terafloplu makineler kaldıramaz mı demişler artık neyin kafasıysa. bu sadelik akımını da kim başlattıysa bütün ömrü boyunca yediği herşey saman tadında olsun inşallah. sadelik iliğine kemiğine kadar işlesin.
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Sam said: eh key soracaksa patlar bu iş. bir işi düzgün yapamadın ms. Lopeth said: ben 200kb la indiriyorum aynılarına ahahah bende de aynı, çıldırmak işten değil. iptal ettim şimdi tekrar windows update'den deneyeceğim. cagrus denemiş, key sormuş tool. okuduğum bir çok yerde key sorulmuyor direk upgrade ediyor diyor
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 buyrun efenim http://www.reddit.com/r/Windows10/comments/3f0lcs/how_to_clean_install_100_explained_no_more/ upgrade key sormuyor
Öne çıkan mesajlar