Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sakın o windows sitesinden indirdiğiniz şeyle upgrade yapmayın bedava key istiyorsanız. öyle olmuyormuş o, sadece o saçma çalışmayan yöntemle upgrade bedava oluyormuş.
Mesaj tarihi:
bende böyle bir ekran çıkmadı hiç, rezerve ettiğim gün indirmişti zaten, kurulumda ssd ile 13 dakika sürdü, sorunsuz kullanıyorum cidden iyi olmuş cirtual desktop olayıfalan da kullanılabilir hale gelmiş
Mesaj tarihi:
Reserve edildiği halde setup başlamadıysa, Win 10 ile uyumsuz driver, program filan vardır ondan başlamıyordur update. Ben de tam çözemedim başlamadı gitti.
Mesaj tarihi:
cagrus said:

sakın o windows sitesinden indirdiğiniz şeyle upgrade yapmayın bedava key istiyorsanız. öyle olmuyormuş o, sadece o saçma çalışmayan yöntemle upgrade bedava oluyormuş.

Ciddi mi bu? %90 olmuştu pff. Nerede gördün yazabilir misin?

reddit'te işe yaradığını söyleyenler var ama. upgrade setup windows'tan çalıştırıldığı sürece sorun olmaması gerek.
Mesaj tarihi:
hem geforce experience hem de hoparlör driverı sıkıntı çıkardı bende.

ya bu pencereler beyaz renkli ya o değişmiyor mu? Tema ayarlarında bulamıyorum. Renkleri değiştiricnede olmuyor. Windows 7 gibi saydam istiyorum. Bende mi bi sıkıntı var?

birde pencereler görev çubuğuna yapışınca alttan, ayrılmıyorlar bir daha sdf
Mesaj tarihi:
%94'te indirmeyi bıraktı şimdi de. ne biçim bir illetmiş bu ya. bu sefer de olmazsa diske yazdırdığım iso'yu kullanacağım artık, 25gb indirdim dünden beri bu ne kepazelik.
Mesaj tarihi:
eh key soracaksa patlar bu iş. bir işi düzgün yapamadın ms.
Lopeth said:

ben 200kb la indiriyorum aynılarına

ahahah

bende de aynı, çıldırmak işten değil. iptal ettim şimdi tekrar windows update'den deneyeceğim. cagrus denemiş, key sormuş tool.
Mesaj tarihi:
ya windows update failed diyor, bekle filan demiyor ki. dosyaları da indirdik, hatta yüklemeye de çalıştık. sunucusu filan meşgul de değil. nesini bekleyeceğiz anlamadım ben. bugün-yarın da değil, ms sitesinde "haftalarca" diye anons yapmışlar. sanki immortan joe su sağıtıyor.

bir de dosyaları indirmişsin madem, neden silersin update başarısız olunca yarabbi akıl fikir. dünyada herkesde sınırsız 100mbit var sanıyorlar herhalde. sonra bir de utanmadan cloud first diyorlar. ha evet, hayatımız progress bar beklemekle geçsin ne iyi fikir.
Mesaj tarihi:
progamer said:

hem geforce experience hem de hoparlör driverı sıkıntı çıkardı bende.

ya bu pencereler beyaz renkli ya o değişmiyor mu? Tema ayarlarında bulamıyorum. Renkleri değiştiricnede olmuyor. Windows 7 gibi saydam istiyorum. Bende mi bi sıkıntı var?

birde pencereler görev çubuğuna yapışınca alttan, ayrılmıyorlar bir daha sdf

o beyaz renge uyuz oldum bende ama cozumu yok sanirim :( sadelik yapcaz diye ucuz bir goruntu vermis heryer beyaz. login ekrani filanda les ama eye candy sorunlari bunlar hep

geforce experience calismiyordu bende 8.1 de, kafayi yedim nasil aktive ederim diye, simdi calisiyor cok sukur 10 da

bide su sira olayini anlamadim, rezervasyonu 3 hafta once yaptim ben bu sabah takir takir yukledi, 8.1 kurulumum yeni diye bozuk dosya, bloat vs filan yoktu heralde :/

ben cok memnun kaldim upgrade surecinden, 8.1 e donmek icin tek neden pencerelerdeki beyazlik olabilir ahahahah
Mesaj tarihi:
saydamlığı kaldırmış aptallar, terafloplu makineler kaldıramaz mı demişler artık neyin kafasıysa. bu sadelik akımını da kim başlattıysa bütün ömrü boyunca yediği herşey saman tadında olsun inşallah. sadelik iliğine kemiğine kadar işlesin.
Mesaj tarihi:
Sam said:

eh key soracaksa patlar bu iş. bir işi düzgün yapamadın ms.
Lopeth said:

ben 200kb la indiriyorum aynılarına

ahahah

bende de aynı, çıldırmak işten değil. iptal ettim şimdi tekrar windows update'den deneyeceğim. cagrus denemiş, key sormuş tool.

okuduğum bir çok yerde key sorulmuyor direk upgrade ediyor diyor
  • Yeni Oluştur...