Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mevcut sistemi upgrade edince diskte herhangi bi kayıp yasamıyor di mi? yani simdi save'li ve addon ayarları yapılmıs oyunlar falan var. giderse uzulurum. o kadar seyin yedegi ile de ugrasmak istemiyorum.
Mesaj tarihi:
toggie said:

mevcut sistemi upgrade edince diskte herhangi bi kayıp yasamıyor di mi? yani simdi save'li ve addon ayarları yapılmıs oyunlar falan var. giderse uzulurum. o kadar seyin yedegi ile de ugrasmak istemiyorum.

Garanti olsun diye yedek alsan iyi olur her halukarda
Mesaj tarihi:
iso tool ile upgrade et kendin, daha sorunsuz.

ben de iso indirip diske yazdım ama "key'ini hazırla" dedi, diskten upgrade ettirmeyecek anlaşılan. gene baştan indiriyor herşeyi off yarabbi. net kasılmıştır tabii bu kadar sorunluyken. beşinci kere indiriyorum.
Mesaj tarihi:
registry vs ayarlarla cok oynanmis windowslarda cikiyor bazen oyle, yeniden temiz yukleyince cikmasi lazim.

o degilde bu yeni windows tum wifi sifrelerini otomatik alip ms serverinda yedekliyor diyorlar kolay kullanim icin, wifi sense diye bir ayar var.

go to Settings – Network & Internet – Manage WiFi Settings and turn off
Mesaj tarihi:
Sam said:

iso tool ile upgrade et kendin, daha sorunsuz.

ben de iso indirip diske yazdım ama "key'ini hazırla" dedi, diskten upgrade ettirmeyecek anlaşılan. gene baştan indiriyor herşeyi off yarabbi. net kasılmıştır tabii bu kadar sorunluyken. beşinci kere indiriyorum.

mevcut key'i girerek olmaz mı acaba?
Mesaj tarihi:
olmuyor anladığım kadarıyla, çok net bilgi bulamadığım için riske girmek istemiyorum. o noktaya geldikten sonra geri dönüp tekrar baştan uğraşılmaz hani.
Mesaj tarihi:
Sam said:

olmuyor anladığım kadarıyla, çok net bilgi bulamadığım için riske girmek istemiyorum. o noktaya geldikten sonra geri dönüp tekrar baştan uğraşılmaz hani.

5 kere bastan basladın zaten, seni denek yapalım :)
Mesaj tarihi:
abi herhangi bir hatayla karşılaşmadım falan yazıyor millet ya.

Bugüne kadar kim ne hatayla karşılaşmış lan bir OS'ta? painti açmak isteyip notepad'i mi açmak gibi şeylerle mi karşlaşıyorlar?
Mesaj tarihi:
hayir driver sorunlari, desteklemeyen yazilimlarin sorunlari vs. vs.

win7 sonrasi ozellikle net bu kadar yayildiktan sonra kalmadi bu olaylar gercide vistaya ilk gecis filan kabus gibiydi insanlar icin

bide daha eskiler windows ME gibi bir abominationin varligini hatirlar heralde, ms fixlemeye usenip destegi kesmisti asfdasfd
  • Yeni Oluştur...