escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 applev0dka said: hayır ulan yolda mikrofon doğrulttukları 10 kişiden 8i istiklal marşının bırak 10 kıtasını, marş haline gelen 2 kıtasını söyleyemiyor. adam burdan saldırmaya calısıyor ahahah kartal pençesi az bile, en azından tribün saygısını gösterip hep bir ağızdan söylüyor. Ya okuyamazsıjn kardeşim o şekilde okuyamazsın hala ne saçmalıyprsun sen? O dediklerin de yanlış yapıyor. Ama ben o kadar galatasaray tribünü içinde bulunsum ultraslan tribünün içinde bulundum istiklal marşında pankart hazırlamakla görevli olanlar hariç hiç atkıların yukards tutulduğunu görmedim. Ya da bana denk gelmedi bilmiyorum. Açsalar bile ben açmam. Hadi orda atkı açılıyor, üzerinde türk bayrağı olan atkılar... Kartal pençesi nedir abi lel biz de aslan gibi ağzımızı kı açalım marş okunurken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 applev0dka said: escape sen Beşiktaş taraftarına kartal pençesi yaparak marşı okuyor diye kızana kadar. Hem de baştan sona coşku ile okuyan insanlara. Sokaktaki şu ilk mısrayı bile bilmeyen AKP seçmenini eğitmeye ada kendini, daha faydalı bir iş yapmıs olursun Ya onlara kızıyoruz da şimdi konuyla ne alakası var? Konumuz tribünler ve istiklal marşının nasıl okunması gerektiği? Saptırma şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 aç abi bu beni neden rahatsız etsin. İster atkı tut,ister ağzını ac. Kendini bu ülkenin vatandaşı olarak hissetmek için asker gibi mi durman gerekiyor ? Beşiktaş tribününde de var ellerin kartal pençesi yapılmasından rahatsız olan. Ben ona saygı duyuyorum, o bana duyuyor. Önemli olan şekilcilik deği, içten ne hissettiğin. Su sokaktaki adam gibi ilk mısrayı bile bilmiyorsan,umrunda değilse hazırolda dursan ne durmasan ne. Ülkenin en büyük sorunu şu şekilcilik, herkes aynı olacak,tek tip olacak. Aynı sey giyilecek,aynı şekilde durulacak kafası. Asker kafası işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 alıntılamayın şu bende engelli olan adamları ya zorla gösteriyosunuz adamların postunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 boşver sende gerçek hayatta engellisin anla biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 escape said: applev0dka said: escape sen Beşiktaş taraftarına kartal pençesi yaparak marşı okuyor diye kızana kadar. Hem de baştan sona coşku ile okuyan insanlara. Sokaktaki şu ilk mısrayı bile bilmeyen AKP seçmenini eğitmeye ada kendini, daha faydalı bir iş yapmıs olursun Ya onlara kızıyoruz da şimdi konuyla ne alakası var? Konumuz tribünler ve istiklal marşının nasıl okunması gerektiği? Saptırma şunu. konu gs taraftarının barbarlığı, bunu istiklal marşına sen getirdin abi :D saygısızlık dedin, bence değil. Neden olmadığını da söyledim. Saygı içten olur,asker gibi durarak değil. Nasıl bazı insanlar için 'namus' sadece bakirelik ve bacak arası ise, ancak nice or....ular daha namuslu olabiliyorsa. Senin için de saygı asker gibi durmaksa yanlıs düşünüyorsun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 escapei modezledigim icin applevodka kendi kendine biseyler anlatıyo gibi olmus ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Abi yakınlardsn at hırsızı sesi geliyor nerde olduğunu anlamadım ama buralarda... Dikkat edin kendinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 neyse uzatmaya gerek yok, bu hassas olduğun bir konu sanırım. Saygı duyuyorum. Fakat insanların marş okunurken nasıl durdukları onların ne kadar saygılı, ya da bu ülkeyi sevip sevmediğine bir ölçek değil bunu demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Bu ülkeyi sevip sevmediğinizi tartışmadım zaten. İstiklal marşı ortalama 2 dk sürüyor, 2dk hiçbişi yapmadan verilen onbinlerce şehit için dik durmak zor olmasa gerek diye düşünüyorum. Saygıdır yani, dik durmak o marşa saygıyı gösteriyor. Ama kartal pençesi daha çok marşla ilgili değilmiş gibi.. Neyse peki madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Cons said: boşver sende gerçek hayatta engellisin anla biraz :D :D ağlama lan ezik. sen yinede gir beşiktaş topicine zaa falan yaz hadi eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 madcow said: escapei modezledigim icin applevodka kendi kendine biseyler anlatıyo gibi olmus ahah. olm alıntılardan başka görmediğimiz neler var düşünsene ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 souldarkorn said: Apple ne ağladın be. Ne koymuş sana Arsenal'e elenmek. Tamam yenildik 4 tane yedik. Anlıyorum seni CL de elle tutulur bir başarısı olmayan 21 senede 3 şampiyonluğu olan bir taraftarlığın ezikliği içerisindesin. Rakip son 3 senede 2 şampiyonluk 2 süper kupa 1 TR kupası almış üstüne CL de gruplardan çıkıp ilk 8 ve ilk 16 yapmış. 47 sayfa 800 küsür mesaj yaptın. Ağlama be artık. adam fena yargilamis ben olsam bu mesajin ustune bi daha girmezdim futbol bolumune. boynu hep bukuk olacak artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 niye bükük olsun en büyük rezillik biz arsenala elenirken burnu büyük yorumlar yapanların bugün düştükleri durum :) Siz hala yorum yapabiliyorsanız başkaları için neden sorun olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 applev0dka said: valequenta said: bugune kadar Arsenal ile oynadigimiz butun maclari kazandik. yine tokatlariz. valequenta said: adamlarin son avrupa kupasi 93 te lel. theridone, apple falan yoktu o zamanlar. Avrupa tecrubemizle ve aralarimizdaki maclardaki %100 galibiyet oranimizin verdigi psikolojik ustunlukle tokatlar geceriz. valequenta said: adamlar 10 kisi oynuyor 2 mac yenemiyorsun sjahfjh ZAAAA DEMBA ZAAA valequenta said: 2 macta da 10 kisi biraktilar Arsenal'i. daha da fazla peskes beklemesin BJK. bunu da degerlendiremezse kulubu kapatsinlar komple. :(:(:(:((::( Catze said: valequenta said: valequenta said: saka maka hakeme sukretmek lazim totenhamin en az 4-5 pozisyonu kesildi faul verilmedi filan. bi de uyduruk penalti verdi ahah şuna uyduruk demek için futboldan hiç anla.. ha valequentaymış lan başka sözüm yok hakim bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 tahminim haric hersey dogru bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 tamam takım kötü falan da beşiktaş seviyesine de inmeyin lütfen. o kadar da değil. adamlar totnımla berabre kaldılar teknik direktörleri '' REAL MADRİD BİLE BURDA 1 PUANA RAZI OLUR AMA BEN OLMAM'' adam çözmüş tabi taraftarı. ver gazı ver gazı. mutlu olsun tinerciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 evet red bayağıdır diplere inmemiştin. hayırdır ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Aynı gazı "feda senesi" ayağına vermediler mi abi bu taraftara lel Dünyanın hangi klübü böyle bir şey yapmış da taraftarı boyun eğmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 escape said: Aynı gazı "feda senesi" ayağına vermediler mi abi bu taraftara lel Dünyanın hangi klübü böyle bir şey yapmış da taraftarı boyun eğmiş. hımmm kim yaptı acaba ? daha 2 ay önce Ünal aysal büyük rezilliğe imza atıp basket takımını maça cıkartmıyıp üstüne bir de T-shirt bastırmadı mı asalet bunu gerektirir diye ? hangi takım yapıyor taraftarına acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 istanbulda tokatlarız her türlü arsenali raad olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 http://i.imgur.com/pyXPzgC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Rerore said: istanbulda tokatlarız her türlü arsenali raad olun (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 1 maç verin dembabayı real madirede 4 tane atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 applev0dka said: escape said: Aynı gazı "feda senesi" ayağına vermediler mi abi bu taraftara lel Dünyanın hangi klübü böyle bir şey yapmış da taraftarı boyun eğmiş. hımmm kim yaptı acaba ? daha 2 ay önce Ünal aysal büyük rezilliğe imza atıp basket takımını maça cıkartmıyıp üstüne bir de T-shirt bastırmadı mı asalet bunu gerektirir diye ? hangi takım yapıyor taraftarına acaba Kanka feda olayiyla farkli bir durum su ama.. Biri parasal, digeri onursal bisi. Sikecilere karis durus. Sizinki parasizliga karsi bir durus. Haksiz miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar