Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL 2. Hafta: Arsenal - Galatasaray 01.10.2014 21.45 @SmartSpor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

bir sürü koltuk falan kısmıslar Emirates'de onların resimleri düştü şimdi :D

üyefanın sopası incoming

polisler kırdırtmasaymış falan diye savunma gelir.
Mesaj tarihi:
Olur böyle şeyler taraftar bunlar.

Fb taraftarı stada uçarak yanan ışıklı şeylerden indirmişti, cezalı olduğu halde. Kendi evinde. Beşiktaş taraftarı avrupa takımının maçında türkçe küfür ediyordu karşı takıma bi ara.

Taraftar işte, olur..
Mesaj tarihi:
2013 yılında 7-8 yabancı ile cıkan takıma avrupa avrupa duy sesizimi bu gelen cimbomun ayak sesleri diye tezahürat yapmaktan iyidir yine türkce küfür etmek sdasfas

bu arada cimbom ne cidden ?
Mesaj tarihi:
Apple ne ağladın be. Ne koymuş sana Arsenal'e elenmek. Tamam yenildik 4 tane yedik.

Anlıyorum seni CL de elle tutulur bir başarısı olmayan 21 senede 3 şampiyonluğu olan bir taraftarlığın ezikliği içerisindesin.

Rakip son 3 senede 2 şampiyonluk 2 süper kupa 1 TR kupası almış üstüne CL de gruplardan çıkıp ilk 8 ve ilk 16 yapmış.

47 sayfa 800 küsür mesaj yaptın. Ağlama be artık.
Mesaj tarihi:
escape said:

Stadda ellerinizi havaya kaldırıp, avuç içleriniz yere bakacak şekilde istiklal marşı okumaktan daha iyi ve daha az saygısızca bir şey.

saygısızlık ?

istiklal marşında hazırolda durmak too much asker kafası.
o kadar nefret ettiğiniz askeri şeyleri mi savunacaksınız.

insanlar kendi marşlarında hopluyor zıplıyor, omuz omuza sarılıyor şarkı söyler gibi büyük coskuyla.

biz hazırolda göbekler içerde başlar yukarda, lol gayet legit bişey yaptığımız.

olayı istiklal marşına nasıl getirdin onu da anlamadım ya.
@soul

ne yazacagımı sana sormayacagım sanırım.
escape sacmalıyor, ona laf anlatmaya calısıyorum
Mesaj tarihi:
Ne askeri kafası lan kafan mı güzel lel

Benim antimilitarist olduğumu nerenden attın bilmiyorum ama nolursa olsun sen milli marşta o şekilde duramazsın. Cb misin bb misin üst düzey asker ve bürakratlar bile öyle duramaz siz kim oluyorsunuz?

Çarşı içinde yaptıkları en büyük iş esnaflık, bir de toplumsal olaylarda etkin(eyvalla), ama sen istiklal marşını o şekilde okuyamazsın. Hayır zaten terbiyesiz bir profili olduğu için malum kişilerin, insanlar yadırgamıyor.

Benim saçmaladığım falan yok, sen fazla fanatizm yapıyorsun.
Mesaj tarihi:
bazı şeyleri kafanızda tabulaştırmayın abi.

CB-BB zaten öyle okursa 3 ay haber yaparlar, ama halk için başka işte olay.Cuma günleri her okulun önünde duruyormusun iskiklal marşı okunurken ?

FB-Gs-Anadolu takımları milli marş okunurken atkılarını açıyorlar sıkıntı yok, çArşı kartal pencesi yapınca mı koyuyor ?

bir de bu carsamba akşamkı taraftar rezaleti ile mukayese ediliyor.
Mesaj tarihi:

hayır ulan yolda mikrofon doğrulttukları 10 kişiden 8i istiklal marşının bırak 10 kıtasını, marş haline gelen 2 kıtasını söyleyemiyor.

adam burdan saldırmaya calısıyor ahahah

kartal pençesi az bile, en azından tribün saygısını gösterip hep bir ağızdan söylüyor.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

abi escapee cevap yazıyosun ya.

Sorun benim haklı olup olmamam değil, adam istiklal marşının yanlış bir halde okunmasını savunuyor onu geç de,

Ne atlıyosunuz 2 kişi konuşurken?
Ben sürekli biiryle tartışırken konuşurken neden araya şükrü ve senin gibiler girip "escape ile tartışmayıj ya" diyor? Bu nasıl bir saygısızlıktır, ananız babanız size hiç mi terbiye öğretmedi size, hadi onlar da cahil bilmiyor diyelim, hiç mi toplum içine girmediniz böyle bir şey yapılmasının ayıp olduğunu bilmiyor musunuz?
Mesaj tarihi:
escape sen Beşiktaş taraftarına kartal pençesi yaparak marşı okuyor diye kızana kadar. Hem de baştan sona coşku ile okuyan insanlara.

Sokaktaki şu ilk mısrayı bile bilmeyen AKP seçmenini eğitmeye ada kendini, daha faydalı bir iş yapmıs olursun
  • Yeni Oluştur...