aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Bence butun bu olayları tercüman eleman karistiriyo, takımın little fingeri ibne.
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 fizban said: pattisliborek said: Çare Denizli. Tam onun senesi, tüm büyükler formsuz. Hoca'yı alan şampiyon olur.aynen katiliyorum. Getiren bu seneyi kurtarir. Adam gibi td getirirse diger takimlarin biri, onlar da gelecegi kurtarir 65 yaşında dede mi kurtarır? Bir de beş yıllık sözleşme yapsınlar, 70inde emekli olur.
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 aquila said: Bence butun bu olayları tercüman eleman karistiriyo, takımın little fingeri ibne. dsafddsggh
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 sostizm said: fizban said: pattisliborek said: Çare Denizli. Tam onun senesi, tüm büyükler formsuz. Hoca'yı alan şampiyon olur.aynen katiliyorum. Getiren bu seneyi kurtarir. Adam gibi td getirirse diger takimlarin biri, onlar da gelecegi kurtarir 65 yaşında dede mi kurtarır? Bir de beş yıllık sözleşme yapsınlar, 70inde emekli olur. denizli 1 yıldan fazla imzalamaz hic
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 baydık artık ya hep seneyi kurtar seneyi kurtar. hep böyle mi olacak lan futbol. fener şampiyon ersun'u gönderir. galatasray futbolcu kaprisi yüzünden mançini gönderir. şimdi ikisi de td konusunda patates.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 abi mancini gidip prandelli gelirken var olan tüm umutlarınız 1.5 ayda yıkıldı mı yani ? işte bu yüzden biraz da günü kurtaracak adamlar geliyor. taraftar baskısı
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 gelen adam gidenden daha kötü olabilir. ben o giden adamın neden gittiğindeyim. fenerbahçe'den zico'nun gönderilmesi gibi mesela. galatasaray'da gerets lucescu. her td her takımda başarılı olacak diye bir şey yok. hakkaten başarısız olur gönderirsin ama iyi adam neden gönderilir. mançini öyle ya da böyle ligi 2. bitirdi ve şl'de gruptan çıktık. bir ligde sonsuza kadar üst üste şampiyon olamazsın. galatasaray daha çook şampiyon olur 3. olur 2. olur 5. olur. prandelli oyuncu seçimi,taktik ve oyuna mudahale konusunda başarısız duruyor şuana kadar. maç 3-0 iken 2. yarıya olcan ve bruma ile başlamıyorsa bi adam kötüdür bence. bi de eğer o şampiyonlar ligini geçtik lige yoğunlaştık olayı tercüman hatası değilse tamamen bitti bende prandelli
madcow Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 applev0dka said: abi mancini gidip prandelli gelirken var olan tüm umutlarınız 1.5 ayda yıkıldı mı yani ? işte bu yüzden biraz da günü kurtaracak adamlar geliyor. taraftar baskısımancini arada sacma sapan seyler yapıyodu son dakikada drogbayı cıkarıp ontivero falan alıyodu. bu herif yapmaz diye umuyoduk bunda da farketmedi sivastan 7 pozisyon yedigi taktikle arsenal deplasmanına cıktı adam. italyanlarda problem var belliki. gunu kurtarmak da degil yaptıgı hareket mantıklı olan adam getirmek cok mu zor. neden boyle yaptın dediginde cevabı olabilsin. selcugun yaptıgı acıklama ile prandelli iyice komedi haline geldi. sen cok yoruldun sakatlanmanı istemiyorum seni 18 e almıyorum ne demek lan. selcuk bu en kotu de olsa yedekte oturtucan herifi. ya da adam gibi cok kotu oynuyosun diyip kesicen. mancini adam gibi teknik direktordu ama cok pahalı oyuncu istiyodu ve bazen sacmalıyodu. prandelli ucuzcu ama tamamen sacmalıyo.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 hmm anladım abi ortak noktanız oyuna müdahale konusunda. ne bileyim takıma alışma süreci falan diye bişey de var. gelen TD'lerin en büyük ikilemi şudur, var olan kadroya göre mi taktik kuracak, hep oynattığı,benimsediği taktiğe göre mi takım kuracak. burda takıma ne zaman geldiği,ne kadar kendi oyuncularını seçip alabildiği önemli. fakat ben transferi prandelli'nin yönettiğine inanmıyorum. sanmıyorum ki 3-5-2 oynamak isteyen adam cemali'ye ihtiyaç duysun sanmıyorum ki mecvut stoperler yerine 3 lü savunma tipine uygun birini aramasın sanmıyorum ki 3-5-2 için istedği adam tarık çamdal ile veysel olsun. Aysal'ın gidişi gelecek transfer dönemi falan biraz olsun prandelli neymiş ne değilmiş, neler yapabilir gösterecek. tabi bu arada FFP tokadı gelmezse
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Red said: maç 3-0 iken 2. yarıya olcan ve bruma ile başlamıyorsa bi adam kötüdür bence. Maç 3-0 iken 2. yarıya Ronaldo ve Messi ile başlasan noolur ki Arsenale karşı?
karaktersiz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 3.lük sansımız var demi hala anderleti orda yensek diger maçladan 1 puan alsak belki oluruz 3.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 anderleti de bizi de yeniyo herkes iste, bizim aramizdaki bi mesele artik.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 takım kötü olunca teknik direktör ne yapsın
madcow Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 arsenal son maca istanbula geliyo o zamana kadar garantilemis olurlar yedeklerle gelince 3.luk sansımız olur.
Istari Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 borussia dortmund liderlik yarışında arsenal'ın önünde son maça kadar liderlik yarışı sürebilir.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 topikte arayıp bulamayacağım postu da uefa bakalım arsenale ceza verecek mi güvenlikten ötürü lolol yapanlar vardı. http://www.sporx.com/uefa-galatasaraya-sorusturma-acti-SXHBQ411486SXQ
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Bu arada arsenalden 4 yedik, dortmunttan kac yicez acaba. Tehlikenin farkinda misiniz?
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 SeaGle said: Bu arada arsenalden 4 yedik, dortmunttan kac yicez acaba. Tehlikenin farkinda misiniz? 8 gelebilir ben bekliyorum baya baya uefa senesinin intikamı oluyor ya. arsenal dortmund peşpeşe tokatlayacak.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 bir daha bir takımın 8 yemesi zor ya, 50 yılda 1 olacak bişey o. biz 8 yediğimiz zaman dk 52'de maç 2-0'dı geçen gün dk 52'de 4-0 yeniyordu arsenal 4-1 bitti yani lol.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Esh said: Toparlanirsiniz o zamana kadar GSden bu sene hiç bişey olmaz daha, seçim falan da oluyor hem yani hoca da rahat değil, yani ligi 4. 5. bitirirse şaşırmayın.
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 fatih akyele kazma dediğim zamanları hatırladıkça utanıyorum kendimden :(
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Esh said: Toparlanirsiniz o zamana kadar Melo cezali, asil pompei o zaman.
Öne çıkan mesajlar