applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 beleşten gelen 10m 'un 5ini tarık'a vermeseydiniz iyi bir kadronuz olabilirdi. ha para sizin takım sizin,para sizin takım sizin. ama işte herkes Beşiktaş değil Emirates'de kafa kafaya oynasın Arsenal ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 kadroda sorun yok nazlı türkler ve yanlış taktik ha bi de herkes beşiktaş değil 8 yesin liverpoolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 BeSiKTaS cok gelisti ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ha 1-0 ha 10-0 yenilgi yenilgi değilmiydi ? neyse her sene CL'nin gol kralını gs belirliyor, 1 maçı daha var welbeck'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 soru ekini ayrı yazamayan adama cevap veriyoruz sjdf neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 türkçe'de sdjfs diye bir kelime mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 hayırlı olsun 4. yıldız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 gordugum kadariyla su an sampiyonlar ligine turkiyeden sadece galatasaray katilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 http://www.arsenalfantv.com/wp-content/uploads/2013/07/Arsene-wenger5-610x325.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 elimizeverdiler.swf ya resmen ahahah. skysports'ta izledim, yorumcu çıldırdı kadroları görünce 3-5-2 olamaz lan arsenal'e karşı kimse 3-5-2 oynamaz, oynayamaz. yanlış yazdılar heralde falan dedi direk zaten. neyse lan ospina'nın dualarını aldık. önünü açtık. çejni'ye 0 şut çekip oyundan attırdıktan sonra, ospina'ya abanıp durduk lan. adam kurtardı da, devralır artık kaleyi. yorumcular vs, çejni hiç profesyonel değil, ospina iyiydi bayaa falan diyodu hep. ulan nası keyifli izledim ya, yenileceksek şöle canımıza okuya okuya yensinler ya; öteki türlüsü tam kanser oluyo sinirleniyo insan. hakem de resmen bizi tuttu lan sanki, baya garip aslında cl'de. melo'nun öküzlüğü kırmızı diilse, ne kırmızı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 3-5-2 bile cikicaksan, bu nasil dizilim lan. niye melo defansin ortasinda, niye sneijder melonun olmasi gereken yerde, niye yekta var, veysel kim. hadi yaptin bi delilik, bare adam gib yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Wenger'e sorsalar; Galatasaray'a öyle bir kadro yap ki, Arsenal hiç yorulmadan maçı farklı şekilde kazanabilsin. Yemin ediyorum bu kadroyu verirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 asıl adam gibi delilik yapmış işte. yarım yamalak değil, tam delilik, ADAM gibi delilik yapmış lan sözde deliliklere alışkın taraftar olacaz. 65. dakkadan sonra servet'i forvete sabitleyen biziz, koskoca kewell'ı defansın göbeğinde oynatan biziz. bi sneijder'i dmc oynatmışız çok mu la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Maçtan önce CM kurup kafasındaki kadroyu deneyerek rakibine karşı maç oynatsa, oyun daha net bilgi verir olacaklar hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ingiliz futboluna karşı kanatsız oynamak. yani çok mu zor ben anlamıyorum tarık-chejdu-semih-telles olcan-cemali-melo-bruma ------sneijder------ ------pandev/burak ulan yıllardır kanat kanat diye ağlıyoruz. olcan bruma falan dedik yine oynatılmıyorlar. topu aldığında bi adam eksiltebilecek hücumcu olmadan şl'de oynanır mı amk. adamlarda her adam topu aldımı ortalama 3 kişi geçiyor sdfs. ha kırmızı kart olmasa 6 olurdu net. fakat kırmızı karttan sonra bi 4-2 4-3 olabilirdi olmadı. kısaca bu takımdan bi bok olmaz. hani fifa'da kontrolü bıraktığında ai kendi kendine sağa sola gidiyor ya otomatik. aynı o şekil defans yaptık. adamlar verkaçlar çalımlar falan takıldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 sneijder'e ve chedju'ya emeklerinden dolayı teşekkür ederim . chedju'nun hatası golü getirdi ama temiz oynadılar. ben sneijder'e kaptanlığı yakıştırdım. mis gibi oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Çok talihsiz postlar atılıyor şuraya yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 ne siktiler lan ahahhahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 yazık lan kimin takımıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 1. Sayfadan itibaren okuyup ünleme basıcam. Tum pati benim olacak, tek basima yazisicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Akşam Abdi Ipekcideydim Sırbistan - Küba maçını izledim. Ne yapmışlar öyle Galatasaray'a yaaa? Tüh... B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Arsenal bir bok oynamadı bana kalırsa. Tamamen kendi elimizle verdik maçı. Normal bir Galatasaray bu Arsenal'den kesinlikle puan alırdı. Ama gel gelelim Welbeck denen öküz ağzımıza sıçtı. Aynı golden 3 tane yemek de ayrı mallık ama işte taktiğin getirdiği bir durum bana kalırsa. Savunmada her zaman adamı ilk karşılayan Melo ki genelde de karşıladığında topu keser, bu sefer geride olunca adamlar ceza sahasına kadar çok rahat girdi genelde. Eee kanat desen yok. Arsenal'in en iyi olduğu pozisyonlar kanatlar. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Sneijder denen adam muazzam bir adam gerçekten. Adam sıfır kompleks, sıfır trip nereye koysan var gücüyle çalışıyor anasını satıyım. Bizim eşşekler utansın diyeceğim de, nerdeee... Bir parantez de Hamit'e açayım. Adamın fiziği artık bazı şeylere müsaade etmiyor ama futbol aklı olarak bariz takımda Sneijder ile birlikte diğerlerinden çok üstün. Rakip takım taraftarları da zaaalasın ama çok komik yorumlar görüyorum cidden garip kaçıyor. İngiliz spikerlerin bile sürekli şikelerini yüzüne vurduğu takım taraftarları gelmiş burada atıp tutuyor hoş olmuyor. Grupta üçüncülüğe oynamak lazım. Ama onun yerine sonuncu olup lige odaklanmak daha mı doğru olur bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Bu sene ki Fener kötü. Ama Galatasaray daha da kötü. Ligde de görülecek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 moriarty said: 4-1 reis 1-54 arası 6 tane sayı söylesene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 yeter diyordu muslera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar