Rerore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Geçmiş olsun ilk foto iyi az diyordum devamı kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 off ben araç kullanırken hiç geçmedim daha ama birilerinin yanındayken hep tırsıyordum bu gişelerden la nasıl yardır yardır geçiyolar anlamıyorum hiç direksiyonda olmadığım için herhalde. çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 arabanın kenarını betona vurunca o şekilde zarar görmesi normal değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 geçmiş olsun öncelikle sana yada yanındakilere birşey olmaması sevindirici. Bir dahakine dikkat edersin artık yola =) o araç kesinlikle pert o konuda için rahat olsun şaşi zaten dağılmış o araba hurdadan yedek parçadan başla birşey olmaz bu saatten sonra. Catze said: 50-60 km ile nası o hale geldi o araba ya, pert gibi görünüyor, geçmiş olsun bu baya saçma bir argüman euro ncap testleri 64km/h hızla yapılır ve sonuclarıda ortadadır genelde motor blogu adamın götüne kacacak gibi olur. O yüzden araçlarınızı tank zannetmeyin. Yaptıgınız kazalarda fren koydugunuzdan genelde hızını bu civarlara düşer ama arkadaş dalgınlıktan direkt o hızla girmiş. Haliyle çarpışma testlerini aratmıyacak hasar olmuş =) http://www.youtube.com/watch?v=HIPMMbf4SyA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 eğer bu gişeleri ayıran sarı işaret dalgalarına (arkası beton) girmekten bahsediyorsak aynı kazayı babam yaptı yıllar önce fiat albea ile araba direk havaya kalkıp takla attı ters düştü. babam neyseki hiçbişey olmadan çıktı içinden. albea çok kötü arabaydı kullanırken altımdan kaçacak gibi hissederdim hep ama takla atması da acaip. o gişe ayıran şeylerde bir acaiplik var bence şimdi seninkini görünce iyice ikna oldum. geçmiş olsun. pert şeysinden anlamıyorum malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 sonuc ne oldu bilmiyorumda,perte cıkartabiliosanız,lastikler yeniyse söktür cıkmacıdan al 200 liraya onlardan taktır bide depoyu bosalt tabi. benim tecrübem bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 eski said: sonuc ne oldu bilmiyorumda,perte cıkartabiliosanız,lastikler yeniyse söktür cıkmacıdan al 200 liraya onlardan taktır bide depoyu bosalt tabi. benim tecrübem bu kadar :) Hocam lastikler yeni değilde 80 binlik araca binip 100 liralık benzinin peşinede düşmem heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Black-ice said: albea çok kötü arabaydı kullanırken altımdan kaçacak gibi hissederdim hep ama takla atması da acaip. Alman-Japon arabasından şaşmıcan arkadaş, İtalyanı Fransızı Amerikanı Korelisi hepsi fasa fiso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 ne dandik arabaymis, yirtilmis direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 adamlar bosuna 30 yazmamis demek ki oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 gecmis olsun abi..eskiden ota bota pert diyorlardi keyfi pert yiginlaydi..sahibinden e bile bak aciklamalarda pert kaydi var ama yuruyeni sorunsuz 1000 tane araba bulursun.. ama pert = her halukarda mekanik aksam da problem ?= arabayi sat kac abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 off büyük geçmiş olsun abi. araç pert bu arada hava yastıkları açmış. bir de kasko değerinin yarısından fazlalık bir hasar meydana geldimi pert oluyor. benim bilgilerim bu yönde aracı toparlayamaz diyen patiler olmuş da görüntü olarak bire bir eskisi gibi toplarlar aracı fakat performans, denge gg tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Ya kasko policenenbaksana bi ne yaziyo merak ettim ben. Bazen piyasadaki ortalama arac degerini veriyolar meaela. kaskoda 60 yaziyo sana 50 lik arac parasi oduyolar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 of yazık 3 aylık arabaymıs bide ne koymuştur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 kasko deger listesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 şunu alsan daha hesaplı hallederdin http://store.steampowered.com/app/249380/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 düz yolda araba sürememişin ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Büyük geçmiş olsun, Allah korumuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 airbagler açıldığı için perte çıkar. bizim aynı durumda bu arabadan çok daha iyi durumdaydı. ancak hava yastıkları açılmıştı. başka bir yerinde pek birşey yoktu. perte çıkmıştı. gerçi değeri 25k civarıydı yani o yüzden de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 gecmıs olsun ya, perte cıkar o da çıksın zaten. motorunu falan almak ısteyen cıkabilir, boşver yanı ugrasma. gecmıs olsun da aslında duran sert bi duvara 60 la carpmak azımsanıcak bısı degıl. Vurdugun şeyin kütlesi vs de onemlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Çok geçmiş olsun, benim araba da bundan, bayağı kötü hissettim kendimi senin yerine koyunca. Arabada bu kadar hasar olması iyi bişey bi de, aramızdaki bazı cahiller 60km ile nasıl dağılmış falan demişler de, o 60km/s hızla giderken çarptığında enerjinin nereye gideceği önemli. Yani aracın dağılarak yolcu kabinine minimum enerji aktarması, içinden sağ çıkmak için çok önemli. Giulietta'nın Euro NCAP performansı başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 benim külüstür şöyle pert olduydu. değeri senin arabanın üçte biriydi tabi. vuran jettanın hava yastıkları açıldı ama pert etmediler , hava yastığı açıldı kesin pert diye bir şey yok yani benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 50-60 lık bir hız değil bu şase kırılmış pert. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 dostum senin araba duvar çarpmamış, bildiğin duvar arabanı "dövmüş" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar