Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaza yaptım.Aracım Perte Çıkar mı? (Alfa Romeo Giulietta)

Asriel

Öne çıkan mesajlar

geçmiş olsun öncelikle sana yada yanındakilere birşey olmaması sevindirici. Bir dahakine dikkat edersin artık yola =)

o araç kesinlikle pert o konuda için rahat olsun şaşi zaten dağılmış o araba hurdadan yedek parçadan başla birşey olmaz bu saatten sonra.

Catze said:

50-60 km ile nası o hale geldi o araba ya, pert gibi görünüyor, geçmiş olsun

bu baya saçma bir argüman euro ncap testleri 64km/h hızla yapılır ve sonuclarıda ortadadır genelde motor blogu adamın götüne kacacak gibi olur. O yüzden araçlarınızı tank zannetmeyin. Yaptıgınız kazalarda fren koydugunuzdan genelde hızını bu civarlara düşer ama arkadaş dalgınlıktan direkt o hızla girmiş. Haliyle çarpışma testlerini aratmıyacak hasar olmuş =)

http://www.youtube.com/watch?v=HIPMMbf4SyA
Sosyal ağlarda paylaş

eğer bu gişeleri ayıran sarı işaret dalgalarına (arkası beton) girmekten bahsediyorsak aynı kazayı babam yaptı yıllar önce fiat albea ile araba direk havaya kalkıp takla attı ters düştü. babam neyseki hiçbişey olmadan çıktı içinden.

albea çok kötü arabaydı kullanırken altımdan kaçacak gibi hissederdim hep ama takla atması da acaip.

o gişe ayıran şeylerde bir acaiplik var bence şimdi seninkini görünce iyice ikna oldum. geçmiş olsun. pert şeysinden anlamıyorum malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

eski said:

sonuc ne oldu bilmiyorumda,perte cıkartabiliosanız,lastikler yeniyse söktür cıkmacıdan al 200 liraya onlardan taktır bide depoyu bosalt tabi.
benim tecrübem bu kadar :)

Hocam lastikler yeni değilde 80 binlik araca binip 100 liralık benzinin peşinede düşmem heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

off büyük geçmiş olsun abi.

araç pert bu arada hava yastıkları açmış. bir de kasko değerinin yarısından fazlalık bir hasar meydana geldimi pert oluyor. benim bilgilerim bu yönde

aracı toparlayamaz diyen patiler olmuş da görüntü olarak bire bir eskisi gibi toplarlar aracı fakat performans, denge gg tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Çok geçmiş olsun, benim araba da bundan, bayağı kötü hissettim kendimi senin yerine koyunca.

Arabada bu kadar hasar olması iyi bişey bi de, aramızdaki bazı cahiller 60km ile nasıl dağılmış falan demişler de, o 60km/s hızla giderken çarptığında enerjinin nereye gideceği önemli.

Yani aracın dağılarak yolcu kabinine minimum enerji aktarması, içinden sağ çıkmak için çok önemli. Giulietta'nın Euro NCAP performansı başarılı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...