trailer güzel ama işte o kadar küçük haritayla olacak iş değil pek. neyse artık oynanır gene de, şarlman döneminin işlenmesi iyi.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Total War: Attila
http://www.youtube.com/watch?v=57EhtklnVbA
Rome 2 iyi oynatan makina bunu da oynatır mı? 670 OC edition var kart olarak da forumlarda çok huzursuzluk yaşayan var. Indırımden almayı düşünüyorum...
rome2'yi herşey kök oynayamıyorsan oynatmaz. ben rome2'de high ile 37fps alırken bunda 19fps alıyordum daha düşük ayarlarda benchmarkta. herşeyi lowest yapınca 22fps veriyordu lol. şimdi yeni radeon 380 aldım, 36fps filan oldu max ayarlarda.
yani oynatır da ben herşeyi lowest oynatır saymıyorum çünkü rome1 gibi gözüküyor rome2'den düşük fps ile.
alırsan da hemen benchmark deneyip iade edersin tatmin etmiyorsa.
yani oynatır da ben herşeyi lowest oynatır saymıyorum çünkü rome1 gibi gözüküyor rome2'den düşük fps ile.
alırsan da hemen benchmark deneyip iade edersin tatmin etmiyorsa.
Eyvallah, almaya gerek yok bu durumda. Zaten cpu da AMD.
şu seriye medieval 2den sonra düzgün oyun gelmedi, medieval 2yi de o kadar çok oynadım ki tekrar indirip oynamam söz konusu değil
total wara aç kaldı bünyem
total wara aç kaldı bünyem
Yapma gözünü seveyim Empire, Shogun 2 epik oyunlar. Empire modlanması lazım ama.
Yapma gözünü seveyim Empire, Shogun 2 epik oyunlar. Empire modlanması lazım ama.
Empire maalesef epik değil. Epik olmamasının en büyük sebebi de oluşan beklentiyi karşılayamamış bir oyun olmasıdır. Hiç unutmam oyunu orijinal alanlar bile ses problemi yaşamıştı. Savaş meydanında topların patlama sesi gelmiyordu. Bir de bana göre seriyi bozan oyun Empire'dır. Teknoloji ağacı saçmalığını seriye yerleştirdi. Önceden ne güzel bina yaptıkça teknoloji yahut asker gelişiyordu.
attila sistem gereksinimleri yüzünden biraz hantal çalışıyor ve ai bazı hatalar ve üstü zorluk seviyelerinde sırf zor olsun diye yaşanan saçmalıklar var (misal persler vasaları ile birlikte 10-15 ful bayrak ile seni ingiltere kadar gelerek kovalıyor, tek şehir bile 3 ful ordu yapabiliyor)
ama bunların yanında serinin bir çok bakımdan ilk medival ve shogun ile en güzel oyunlarından
ama bunların yanında serinin bir çok bakımdan ilk medival ve shogun ile en güzel oyunlarından
Ya tek sehirli ulke ile baslarsan yayilmada baya sikinti yasiyosun basta gelir zaten dusuk her ulkenin en az 1 tam 1 de yari bayrakli ordusu falan oluyo sikinti baya
sorun değilde angarya oluyor çok...
Yav ilk anları biliyorum. Öyle ki hiçbir ülke gemiyle asker çıkartamıyor. İngiltere adaya gömülü kalıyordu falan. Hata CA'nın tepe ismi Mike Simpson özür mektubu yazdı tüm oyunculara + gerçi hala özür diliyor :D yalama oldu.
Ama Darth Mod + Ottoman Realism vs. ya da oyununa göre Darth Mod ile Empire'dan çok büyük haz alıyorsun.
Shogun 2 modsuz her şekilde güzel. Hatta modlar bir kenara senin bakış açınla yorumlarsak Medieval II'den sonra adam gibi bir oyun varsa o da Shogun 2.
Empire ile bozulmanın başlamasının nedeni oyun motoru. Şu an hala aynı motoru kullanıyorlar ve şişti motor. Yeni bir motor geliştirmedikleri sürece bozuk ve tam bitmemiş algısı oluşturan oyunlar gelmeye devam edecek. Adam gibi bir rakip çıksa da şunların etekleri tutuşsa diye dua etmeye başladım. Favori serimin böyle vasat seyirde ilerlemesine dayanamıyorum.
Ama Darth Mod + Ottoman Realism vs. ya da oyununa göre Darth Mod ile Empire'dan çok büyük haz alıyorsun.
Shogun 2 modsuz her şekilde güzel. Hatta modlar bir kenara senin bakış açınla yorumlarsak Medieval II'den sonra adam gibi bir oyun varsa o da Shogun 2.
Empire ile bozulmanın başlamasının nedeni oyun motoru. Şu an hala aynı motoru kullanıyorlar ve şişti motor. Yeni bir motor geliştirmedikleri sürece bozuk ve tam bitmemiş algısı oluşturan oyunlar gelmeye devam edecek. Adam gibi bir rakip çıksa da şunların etekleri tutuşsa diye dua etmeye başladım. Favori serimin böyle vasat seyirde ilerlemesine dayanamıyorum.
Napolyon total war i seviyorum bayağı mini camping olayı güzel. bunun içinde güzel mod varmı önerebilceğiniz.
oyunda atlı gereksiz op. çölün ortasındaki adam bile full deve getirip garnizon dinlemeden ezip geçiyor.
Napolyon total war i seviyorum bayağı mini camping olayı güzel. bunun içinde güzel mod varmı önerebilceğiniz.
Ona da Darth Mod :D Ama Osmanlı ile Balkanlar'da zor dayanırsın şimdiden diyim. Çünkü Napolyon gelmeden Rusya, Avusturya ve İngiltere (denizden Bulgaristan'a çıkarma ile..) geliyor. Rusya'yı tutuyorsun aslında savaşları kendin yaparsan. Ama orduların kendini yenileyene kadar Avusturya geliyor. O sırada turlar geçtiğinden Rusya güzel birimlerini üretiyor vs. sıkıntılı. O dönemde bizle barış modunda olduklarından gerçekte böyle bir durum söz konusu değil.
Ama diğer devletlerle oynarsan eğlenirsin.
benim için serinin en güzel oyunları shogun1, medieval1 ve roma2 dir.
neden roma2 dersek, medieval 1 den sonra yaşanan tarihi ilerleyişten kopuşu ve birimlerin fantazileşmesini bitirmesi, s2 nin güzel yönleri (ve dahi ahlaksızlıklarını alması ) alması, ha oyunun çok hatası var ama bir çok şeye imkan veren bir oyun, şimdiye kadar aldığım oyun deneyimi ve savaşma tatminini, str, taktik ve micro birim kullanımı açısından yaşatan en iyi oyun diyebilirim, attila ise getirdiği yenilikler ile bunu bir adım ileri taşıyor ama bu yazıya yazmadığım lakin oyunu tecrübe eden herkesin çok iyi bildiği hata ve eksiklikleri aynen muhafaza ettiği gibi, onları da ileri taşıyor...
r2 yapay zekanın yetersizliğini, zorluğu kökleyerek ve ilk turnden toplama ordular ile savaşarak bertaraf edebiliyordum ama attilanın dinamiklerinde yapmamak isteyip yapamadıkları yüzünden oyun sıkıcı oluyor, bir çok potansiyeli olan ama boşa çıkan bir oyun oluyor
biz böyle yazınca oyunun ortalama altı olduğu gibi algı oluşuyor ve seri ve str oyunları ile haşır neşir olmayanlar ama oyunu alıp denemek isteyenler için olumsuz gibi algılanabilir ama bizim gibi artık seriden sinekten yağ çıkmasını bekleyenler için bu sorunlar, ilk defa oynayanlar veya deneyimsiz olanlar için farkına varan kadar en az 50 saat oynama süresi veriyor, gerek grafikler, gerek müzikler, gerek ortam ve tarihi gerçeklik bunu sağlıyor ve zevkli anlar sunuyor
neden roma2 dersek, medieval 1 den sonra yaşanan tarihi ilerleyişten kopuşu ve birimlerin fantazileşmesini bitirmesi, s2 nin güzel yönleri (ve dahi ahlaksızlıklarını alması ) alması, ha oyunun çok hatası var ama bir çok şeye imkan veren bir oyun, şimdiye kadar aldığım oyun deneyimi ve savaşma tatminini, str, taktik ve micro birim kullanımı açısından yaşatan en iyi oyun diyebilirim, attila ise getirdiği yenilikler ile bunu bir adım ileri taşıyor ama bu yazıya yazmadığım lakin oyunu tecrübe eden herkesin çok iyi bildiği hata ve eksiklikleri aynen muhafaza ettiği gibi, onları da ileri taşıyor...
r2 yapay zekanın yetersizliğini, zorluğu kökleyerek ve ilk turnden toplama ordular ile savaşarak bertaraf edebiliyordum ama attilanın dinamiklerinde yapmamak isteyip yapamadıkları yüzünden oyun sıkıcı oluyor, bir çok potansiyeli olan ama boşa çıkan bir oyun oluyor
biz böyle yazınca oyunun ortalama altı olduğu gibi algı oluşuyor ve seri ve str oyunları ile haşır neşir olmayanlar ama oyunu alıp denemek isteyenler için olumsuz gibi algılanabilir ama bizim gibi artık seriden sinekten yağ çıkmasını bekleyenler için bu sorunlar, ilk defa oynayanlar veya deneyimsiz olanlar için farkına varan kadar en az 50 saat oynama süresi veriyor, gerek grafikler, gerek müzikler, gerek ortam ve tarihi gerçeklik bunu sağlıyor ve zevkli anlar sunuyor
- 2 hafta sonra ...
%66 indirim var
Öne çıkan mesajlar