Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=blAIH_mYvIk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 oo belisarius, hadi bakalım iyi iyi. (:D haritayı o kadar kısıtlamaları hoşuma gitmedi ama, keşke aynı haritada geçseymiş. :( total war'cılar izlesin videoyu, total war serisi nasıl başladı, shogun, medieval filan nasıl yapıldı anlatıyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 İlk oyunda din olayı ve diğer etkenler nedeniyle barbar krallıklar çok büyüyemiyordu. Franklarla falan anca Batı Avrupa'yı ve Britanya'yı alabilmiştim mesela. Bu oyunda da böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 oyun indirime girmiş, ne dersiniz? almaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 bu haftasonu free to play weekend olmasi lazim tum total warlar icin, release de pek satmamisti Attila ama steam sale da toplamislar, ark'dan sonra en cok bu satmis, bide su ustteki dlcde cikmis indirimsiz gerci o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 he indiriyom ben de 2 saate iner bakıcam nasıl olmuş attila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 kesinlikle atilla'yi alin eğer total war'a biraz ilginiz varsa. divide et impera sayesinde hala rome 2 total war oynuyorum ve gerçekten her seferinde cok farkli şeyler oluyor. şimdi onu yapan adamlarla başka bir ekip birleşmiş atilla total war'a mod yapiyorlar [url=http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?691729-Announcement-Divide-et-Impera-and-Ancient-Empires-Mod-Partnership[/url] güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 ben hiç bi overhaul mod'a güvenemedim rome 2'de divine et impera ne konularda iyi? öm de atabilirsin attila başlığıymış burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 yeni dlc gelcekmis: http://store.steampowered.com/app/343463/ - New Factions; Aksum, Himyar and Tanukhids with new unique units. - New Campaign mechanics. - New Horde mechanics. - New Religion features. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 ben de activity feed'de komutan'ın satın aldığını görünce farkettim. sağolsun strateji oyunu ne çıkıyorsa ilk ondan farkediyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 İşte böyle hizmet veriyorum listemdekilere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Simdi hangi ulke ile baslamak oyundan sogumamizi engeller. Yeni baslayacak biri icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 sassaniler en op, en ez mode idi oyun çıktığında, şu an nasıl bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 traptorex said: Simdi hangi ulke ile baslamak oyundan sogumamizi engeller. Yeni baslayacak biri icin. ne yapmak istiyorsun o önemli ve nasıl bir oynanış var kafanda? kültürler arası oynanış farkları, seride şimdiye kadar olmadığı kadar fazla piyade ağırlıklı bir ordu ile oynamak gibi bir düşüncen varsa, roma ve germenler seni tatmin edecektir ama aksi durumda bu ülkeler can sıkabilir... sırtım sağlamda olsun, savaştığım yeri bileyim diyorsan sassani, ve eğer dlcleri varsa celt ve çöl medeniyetleri işini görebilirken, germenlerde ve göcebeler de sıkıntı yaratır... gibi gibi soruları, oyuna başlamadan önce kafanda bir düzene koyarsan zaten oyunun açılış sayfasında da seni yönlendirebilir ama biraz tarih bilgisi lazım olmadı şöyle şöyle bir oyun oynamak istiyorum dersen yardımcıda oluruz. misal, hunlar ile oynuyorum yapmak istediğim, önce kuzeyi düzleyip, sonradan avrupa daki germenleri ortadan kaldırarak romaların biraz rahatlayarak gelişip gelişemeyeceklerini görmek... veya düşündüğüm batı roma oyunu var, doğu roma için buraya da yazmış olduğum gibi 10-15 turnluk bir zaman içinde batı kuzey ve güneyde toprak kaybetmeden doğuda sassanileri diz çöktürmek ki vasal yapmıştım gibi bir açılış batı roma ile veryhard seviyede oynamak istiyorum ama pek zaman bulamadım... ha bunu niye diyorum, eğer amaç benim yaptığım gibi az zamanda çok ve büyük işler yapmak isteği ise ona göre bir str ve taktik belirlemekte lazım... misal, batı roma ile italya ve afrika hariç bütün toprakları yıkmadan terk ederek -manyak ai, boş şehri bile alınca bazen yıkabiliyor, geri çekilerek temelleri daha sağlam bir devlet kurarak bıraktığın yerleri rahatça alabilirsin... ispanya için örneğin sağlam bir 20birimlik kuvvet ile ispanya yavaş yavaş alına bilir ama bu büyüklükte bir birliğin olsa dahi oyunun başında savunmaya yeterli olmaz ki zaten bakım masrafını karşılayamazsın bu arada batı ve doğu roma devletleri oyuna başlayanlar ve acemiler için pek iç açıcı olmuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Off oyunun UI'ı ne kadar kötü aman yarappi rezalet... rome 2 de düzgün uidan sonra naısl böle bi boktanlık yapmıslar inanamadım. bi halt anlasılmıyo. alttaki untis tabında kosma gizlenme syelerini yukarı koymuslar kenarlarda duruyo hangi uniteye ait olduğu adam gibi acık değil. unit flagler aynı bir rezalet. luzumsuz ufaklar, yetmemiş o kadar ufak bayrağın yarısı şekil semal. ikonlar kötü tasarlanmıs neyin ne olduğu anlasılmıyo. böle bir geriye dönüş nadir gördüm ben. Shogunu rome 2 yi kotarıp nasıl böle batırmıslar bunda UI'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 işte o unit card'lar için ben resmi forumunda başlık bile açmıştım "rome2 iyiyken bunda batırdınız" diye, millet yuhalamıştı. feedback'e bazen kulak tıkaması lazım şirketlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 unitcardlar eskisi kadar acıklayıcı deil, bide ucuzlar yanı direk rendered imagecakmsılar gecmisler, bide status iconları cardta deil üstündeki ufacık barda ve hangisi hangisine ait tam anslasılmıyo kenarda durduğu ıcın. unit flagleri büyülttüm biraz toparladı o ama yine rome 2 deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 işte ben de onu söyledim ama yabancılar hep "eski freskoları anlamıyorduk 3d ss olsun öyle anlarız" dedi. göz var ama giden sinyali herkes aynı işleyemiyor belli ki. :/ çok kötü ya, hadi eskiden iyisini bilmiyorduk da shogun2 ve rome2'den sonra attan inip eşeğe binmek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 shogununkiler zaten en iyidi saniyesinde anlıyodun herseyi, rome limitli estetik içinde güzel cözmüşlerdi, hani kültürel farklarıda anlıyodun hepsi aynı estetik olduğu halde. güzel toplamıslardı. bunda germen hun romalı arap kılıclı adamı yan yana koysan farkı sölemek zor önceden bilmiyosan. Neyse bakalım warhammerda en azından color code bi durum var, cizim kullanmıslar falan. güzel yaparlar onda insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Ui bana o kadar sıkıntılı gelmedi, direk aynı oyun gibi devam ettim... Kartlarda karışıklık ve kart ile birinin alakasız olması ek olarak çok ağır zırhlı piyadeninin taktik haritada chainshirt ile dolaşması gibi sorunlar var ama bence bunlar basit söze değer işler değil, asıl sevk ve idare gibi konukarda daha büyük sorunlar var ve değişen bir şey yok... Saçma ai hala devam ettiğini söylemek zorundayım ve ek olarak artık şehir ve kamp savunmalarında beklemek yerine dışarı çıkıyor ve bunu atlı okçu ağırlıklı hun ordusuna karşı da yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 bok gibi oyunun üstüne 1 sene geçmeden oyun çıkaran adamın oyununu alırsanız böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 15 liraydı at kostururuz essek kostururuz dedim alıverdim napıyım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 huun said: bok gibi oyunun üstüne 1 sene geçmeden oyun çıkaran adamın oyununu alırsanız böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Feamer said: Saçma ai hala devam ettiğini söylemek zorundayım ve ek olarak artık şehir ve kamp savunmalarında beklemek yerine dışarı çıkıyor ve bunu atlı okçu ağırlıklı hun ordusuna karşı da yapıyor Yerinde durup oklanmasından daha iyi bir seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar