Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lig 3. Hafta: Bursaspor - Beşiktaş JK | 22 Eylül Pazartesi - 21.30

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

bilic puan kaybından gereksiz korkuyor. ikinci yarıdaki gibi önde basarak başlasak ilk yarıdaki o acınası görüntü de ortaya çıkmazdı.

gerçi sosa'nın varlığı direk olarak her şeyi değiştirdi. oğuzhan olsa belki yine bu kadar kaliteli pres yapamazdık. belki değil yapamazdık, artık cidden forma yüzü görmemeli bir süre...

Bu arada Atınç oyuna girdikten sonra Bursaspor'un havadan açtığı bütün ortaları kesti. Tek bir hava topu kaybetmedi. İki kere de Fernandao'nun topa çıkmasını engelleyip, birinde faul aldı.

Pişerse net faktör olacak. Daha çok süre almalı hatta Sivok'un yerine forma giymeli.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl önemli 3 puan nasıl!!!

Biliç şaşırttı beni yaptığı değişikliklerle vallaha helal olsun.. öyle kötü filan da oynamadık , bursa nın ilk yarıdaki oyununa , basmasına , koşmasına direnecek takım yok tr de yine iyi iş çıkardık net pozisyon vermedik.

ayrıca rıdvan demiş ki ;

"Türkiyede Fener ve Galatasarayın pofpoflanmasına rağmen , Beşiktaş gerçeğini unutmayalım , o amblemin üstünde 1903 yazıyor"

iyi laf.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Llama said:

veliye yapılan penaltıymış

aynen kazandığımız için ağlamıyoruz standart olarak ama Veli'nin beline iki kere sarılıp, aşağı indirdiler ceza sahası içinde. hadi biri neyse biraz kendi de ileri atlıyor da ilki net penaltıydı.

9dk bi bana mı çok geliyo? Kalecinin bacağına kramp girdi alt tarafı.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yariyi izlemistim gozucuyla, bir de ozeti izledim simdi. sosa-oguzhan degisikliginden sonra bjk top oynamaya baslamis. yalniz bursa'da senol gunes'e inanilirsa iyi bir takim ortaya ciakcak gibi. simdiden hucum olarak guzel oynanabilecegini gosteriyor.

veli'nin dusurulmesi penalti, bi tane vardi ozette zaten. onun disinda hakemlik pek bi is olmadi gibi. sosa iyi cikti riza baba.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...