Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Maxwell / 9xx

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

df said:

bingildak said:

niye TR'den alıp kazıklanıyorsunuz

1820 tl'ye 9 taksitle aldığım ürün amazonda 1788 tl ve tek çekim. ayrıca 12-18 gün kargo hali. yani hızlı gönderi de değil. o da en az 50 tl ekler. almadan önce baktım hepsine amazondan. tr'de hep 2000-2100tl exa'da öle karambole 1820 ye sorunca hemen yapıştırdım. tr garantili temiz temiz. ve kargo beklemedim.

http://www.exa.com.tr/gigabyte/ekran_kartlari_kategorisinde/gigabyte_gtx980ti-334-25367.html

3000 tl

evga 980ti acx2 sc backplate 2400 tl

yaman çelişki doğrusu...

ayrıca adios 3 taksit yapıyor otomatik.
Sosyal ağlarda paylaş

Taksit iteleme +x taksit secenegiyle karti bedavaya bile getirebilirsiniz trde.

Burada 3k olan karti 3 ay sonra odemeye baslayacaksin totalde 3100 liraya gelsin.

Sen cebindeki parayi simdiden dolar olarak siksan zaten kur avantajin olacak baya. 2 aya dolar 3 u gececek mk.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Taksit iteleme +x taksit secenegiyle karti bedavaya bile getirebilirsiniz trde.

Burada 3k olan karti 3 ay sonra odemeye baslayacaksin totalde 3100 liraya gelsin.

Sen cebindeki parayi simdiden dolar olarak siksan zaten kur avantajin olacak baya. 2 aya dolar 3 u gececek mk.

abi yapma. Bankadan 2400 lira kredi çeksen faizi ile 3100 e gelmez.

bu arada evga sc acx 980 ti mi yoksa g1 980 ti mi?

gerçi evganın garantisi global. Amerikadan evga daha iyi gibi. Classified bugun 1000 dolar olmus. dun 699 du...
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
Ben o kadar pahalı olacağını sanmıyorum o kartların. Bakmayın bu şekilde yazdığına, pek bir değeri yok.

Mimari değiştikçe f/p artıyor. O leap'i 780-970'de yaşadık, daha büyük bir leap yaşayacağız şimdi Pascal ile. Nvidia'nın da 970 ile dersini çok iyi aldığını düşünüyorum. Mantıklı bir fiyatlandırma sayesinde devasa satış yapabildiklerini gördüler. Şimdi o range'i bırakırlarsa gelir ati çöker.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...