Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Maxwell / 9xx

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

Tpu üzerinden bakın işte değerlere aklınızda spesifik bir kart varsa incelemesini bulup güç tüketimi sekmesinden kontrol edin.

290-290x leş gibi değerlere sahip olan bir kart bunun savunulacak tarafı yok. Hem sıcaklık hem güç tüketimi değerleri tepede olan bir kart için burada söyleyeceğiniz en ufak güzel şey insanı güldürür.

http://tpucdn.com/reviews/MSI/GTX_970_Gaming/images/power_idle.gif

http://tpucdn.com/reviews/MSI/GTX_970_Gaming/images/power_maximum.gif

Sosyal ağlarda paylaş

Evgadan gelen kart gümrükte 2 gün bekledi, o da amazon gibi gümrük masrafını önceden ödememiş olmama rağmen. Cumartesi siparişini verdiğim kart perşembe günü mersinde elimdeydi, hani istanbulda olsa çarşamba bile alırdım belki.

Benimk amazon siparişleri de aynen mersin gümrükte takılmış panpa, herifler büyük ihtimal uyudular ahah. Hem I-parcel e hem amazon a supporttan birer mesaj atıcaz görünen.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahahaha ama abi amazon ya. Adamlara bi kontrol edebilir misiniz lütfen diye mail attım, 5 dakika sonra gelen cevapta 5 defa özür dileyip nerdeyse 40$ olan toplam shippingi (baya kalabalık bi paket var bende kitaplar ssdler falan) iaede edeceklerini söylemişler.

Ay kızamıyorum çok customer satisfaction oldum. Valentine a yetişmesi gibi bi derdim olsa belki biraz kızardım da tam tersine valentine ı geçerse işime gelir sdf

said:
 Did I solve your problem?

YES no
Sosyal ağlarda paylaş

dayum çemkirmem yeterince etkili olmadı ya

Also, to compensate this inconvenience, I've refunded the $17.88 shipping charge for your order.

yarın deadline vermişler yoksa However, if you haven't received it by the end of the above mentioned date, please let us know through the link below and we'll definitely investigate further and will give you a proper resolution so that your valentine day will not be spoiled.
Sosyal ağlarda paylaş

evga gtx 960 almıştım vatandan çalıştıramadım.pc kendini açıp kapatıyordu 5-10 sn lik süreler içersinde.güç kaynağında sorun olacağını düşündüm diğer pinleri denedim(adı buydu sanırım) sonunda çalıştırabildim bu seferde siyah ekran sorunu yaşadım.görüntü var ama yukarda _ işareti yanıp sönüyor.

vatandaki teknik servis motherboard sorunu olduğunu söyledi başka tamirciye götürdüm ekran kartın bozuk garantiye gönder dedi.şimdi garantide.

evga forumunda araştırdım birinde böyle bir sorun varmış 10+ dk bekledikten sonra açılıyormuş windows. bios update yapmış driverlarını güncelleyince sorunu çözülmüş.maxwell güncel bios istiyor demiş orda cevap yazan biri.

netten baktım anakartım destekliyor gtx960 ı (msi z77a-g45) live update ten bios update yapmayı denedim 100 kere denedim olmuyor.bendeki versiyon 2.0 2.CO versiyonu var güncel olarak yüklemiyor.flash disk e yükledim bios menüden update yapayım dedim o da olmadı.

uzun lafın kısası kart 2-3 hafta sonra ya sorun yok diye gönderilecek ya da yenisini vericekler aynı sorunla karşılaşmak istemiyorum ne yapabilirim?herşeye rağmen kartın bozuk olma ihtimalide var :) daha önceki kart 560 ti güncel nvidia driver ı yüklü.eski kartı takınca açılıyor.

yardımcı olana şimdiden +rep ve teşekkür.
Sosyal ağlarda paylaş

Under the circumstances, I'd like to offer a discount of $126.00 (which is 35% off item price $359.99). To accept this refund, let us know and we'll issue the refund to Visa card used on this order.

SCOOOOREEEEE

öncesinde kargoyu da almıştım sanırım 20 dolar gibi, 140 dolar indirim aldım toplamda 360 dolardan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...