PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 7950 için overclocklu güç tüketimi ölçümleri falan vardı. Vardir onun için de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Tpu üzerinden bakın işte değerlere aklınızda spesifik bir kart varsa incelemesini bulup güç tüketimi sekmesinden kontrol edin. 290-290x leş gibi değerlere sahip olan bir kart bunun savunulacak tarafı yok. Hem sıcaklık hem güç tüketimi değerleri tepede olan bir kart için burada söyleyeceğiniz en ufak güzel şey insanı güldürür. http://tpucdn.com/reviews/MSI/GTX_970_Gaming/images/power_idle.gif http://tpucdn.com/reviews/MSI/GTX_970_Gaming/images/power_maximum.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 980in biosunu editledim. iyi oldu ya sdfs 1465 boostlu stabil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 son biosla 1519 mhz görüyorum boostta. asic iyi çıkaydı 1550-1600 bile olabilirdi hava soğutmayla. 2 günümü aldı ama deneme yanılmayla sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Memory'i oc'ladin mi öncesinde, sırf core oc'unun performansı o kadar etkileyeceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Peki ya stutter? STUTTER VAR MI STUTTER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 memory de 7610da, 8000e cıkar da o kadar arttırmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 ulan kart tr'e geldi 6'sında gümrüğe girdi 5 gündür hiçbir update yok. bugün giydirdim amazona bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 tr da gümrükte gecikiosa amazon ne yapsın ya asjdshajh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Evgadan gelen kart gümrükte 2 gün bekledi, o da amazon gibi gümrük masrafını önceden ödememiş olmama rağmen. Cumartesi siparişini verdiğim kart perşembe günü mersinde elimdeydi, hani istanbulda olsa çarşamba bile alırdım belki. Benimk amazon siparişleri de aynen mersin gümrükte takılmış panpa, herifler büyük ihtimal uyudular ahah. Hem I-parcel e hem amazon a supporttan birer mesaj atıcaz görünen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 iparcel'den döndüler baka http://www.pts.net/ bu linkten trackingle bakabilirsiniz diye, 10'u en son update geçmiş hala işlemleri devam ediyor diyor. amazon dedik bağrımıza bastık. neyse amazonun estimated delivery vaktini geçti, giftte seçmiştim, valentines day de geliyor, damardan girdim asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Ahahahaha ama abi amazon ya. Adamlara bi kontrol edebilir misiniz lütfen diye mail attım, 5 dakika sonra gelen cevapta 5 defa özür dileyip nerdeyse 40$ olan toplam shippingi (baya kalabalık bi paket var bende kitaplar ssdler falan) iaede edeceklerini söylemişler. Ay kızamıyorum çok customer satisfaction oldum. Valentine a yetişmesi gibi bi derdim olsa belki biraz kızardım da tam tersine valentine ı geçerse işime gelir sdf said: Did I solve your problem? YES no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 ben kız arkadaşıma hediye almıştım, sizin delivery time'ınıza göre iş yaptım fakat beni yarı yolda bıraktınız diye giriştim asdasd bu arada amazon support ticketlarına site üzerinden mi dönüyor yoksa mail mi? 12 saat dediler ama geçti 12 saati hala mail fln yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 dayum çemkirmem yeterince etkili olmadı ya Also, to compensate this inconvenience, I've refunded the $17.88 shipping charge for your order. yarın deadline vermişler yoksa However, if you haven't received it by the end of the above mentioned date, please let us know through the link below and we'll definitely investigate further and will give you a proper resolution so that your valentine day will not be spoiled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Ben 5 kere hediye oyun kodunu istedim. 3'ü online chat, 1 mail, 1 de telefonla konustum ama gondermediler. Bıraktım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Repost işte böyle bişey ya, bünyeye bi defa girdi mi bağımlılık yapıyor kurtulamıyor insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Seru said: Video iyiymiş ya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 3.5gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 amazon'un verdiği deadline geçti, all-in bastım bende support'a, bakalım sonucu ne olacak. kart 2 gün önce yurtiçi kargoya teslim edilmiş görünüyor büyük ihtimal pazartesi gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breakfast Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 evga gtx 960 almıştım vatandan çalıştıramadım.pc kendini açıp kapatıyordu 5-10 sn lik süreler içersinde.güç kaynağında sorun olacağını düşündüm diğer pinleri denedim(adı buydu sanırım) sonunda çalıştırabildim bu seferde siyah ekran sorunu yaşadım.görüntü var ama yukarda _ işareti yanıp sönüyor. vatandaki teknik servis motherboard sorunu olduğunu söyledi başka tamirciye götürdüm ekran kartın bozuk garantiye gönder dedi.şimdi garantide. evga forumunda araştırdım birinde böyle bir sorun varmış 10+ dk bekledikten sonra açılıyormuş windows. bios update yapmış driverlarını güncelleyince sorunu çözülmüş.maxwell güncel bios istiyor demiş orda cevap yazan biri. netten baktım anakartım destekliyor gtx960 ı (msi z77a-g45) live update ten bios update yapmayı denedim 100 kere denedim olmuyor.bendeki versiyon 2.0 2.CO versiyonu var güncel olarak yüklemiyor.flash disk e yükledim bios menüden update yapayım dedim o da olmadı. uzun lafın kısası kart 2-3 hafta sonra ya sorun yok diye gönderilecek ya da yenisini vericekler aynı sorunla karşılaşmak istemiyorum ne yapabilirim?herşeye rağmen kartın bozuk olma ihtimalide var :) daha önceki kart 560 ti güncel nvidia driver ı yüklü.eski kartı takınca açılıyor. yardımcı olana şimdiden +rep ve teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Bence anakartın kıllık yapıyor, bios update'i yaparsan çözülür büyük ihtimal.Sen yapamadıysan garantiye yolla onlar en son firmware yüklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Under the circumstances, I'd like to offer a discount of $126.00 (which is 35% off item price $359.99). To accept this refund, let us know and we'll issue the refund to Visa card used on this order. SCOOOOREEEEE öncesinde kargoyu da almıştım sanırım 20 dolar gibi, 140 dolar indirim aldım toplamda 360 dolardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Balikadamlar dernegi kurucusu misin birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar