Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Maxwell / 9xx

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

970 her türlü yeter ya. 1200TL fena değil fiyat.

benim 7970 2.5-3 yıl oldu neredeyse hala ultra da gidiyor oc ile. bazen 8xMSAA yerine 2x 4x e düşürüyorum anca. başka ayar kısmadan. 1080p için tabi bu.

7970 in fln uzun ömürlü olması ps3 ün ömrünü bitirmesinden dolayıydı. şimdi ps4 ile birlikte 1-2 sene içinde optimizasyon özürlü oyunlar gelmeye başlar. bu geçiş döneminde elinizdeki kartlar idare ediyorsa beklemenizi tavsiye ederim. ama yok beklemem diyen de kesinlikle 970 alsın. %10 için hayatta o fark değmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Zotac gtx 590 var su anda. 4 yil oldu kullaniyorum, sli profile i duzgun olmayan oyunlar disinda simdiye kadar sorun cikarmadi. Tek 980 ile replace etmek ile cift 970 sli arasinda kaldim.

gtx 590 nin uzerinde cift gpu var, 980 tek gpu gorunuyor. 980 alayim geceyim, sli driver update i dir profile dir ugrasmiyayim diyorum ama dedigim gibi arada kaldim.
Sosyal ağlarda paylaş

SLI scaling değerleri gayet iyi durumda. Micro stuttering gibi sorunlar iki nesil arkada kaldı. Driver ayarlarıyla uğraşmaya da eskisi gibi gerek kalmıyor Geforce Experience sayesinde... Yeni oyunlar çıkmadan bir gün önce driverları çıkartıyor Nvidia ve profilleri update ediyor. Böylesi sistematik çalışırlarken dert edecek bir şey kalmıyor geriye.

Fiyat performans olarak 970 SLI alternatifsiz konumda şuanda, seçmemek için hiçbir neden yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...