aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bisey olmaz, kartlari geri cekerler, yerine yenisini gonderirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Bright said: Anca Nvidia olayı kabul edip herkese refund diye emir verirse Türk firmaları para iade etmeye başlar. anca böyle alabiliriz zaten. hani bazı markalar "hede hödö modelini geri çağırıyoruz" dio ya arada. anca öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 http://malvasiabianca.org/wp-content/uploads/2011/05/im-okay-with-this.png amazondan aldım, kk'a alırım refund'u asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Amazon master race bundan sonra ben de olabildiğince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Yalnız bu yeni bilgilerle iş false advertising noktasını aşıyor. Skandal ciddi boyutlara geldi. AMD zaten davşak geçmeye başlamış. Bastırsınlar bari de skandalı kapatma adına partial refund falan koysunlar. Havadan 150 dolar fena olmazdı :DDDDDDDDDDDDDDd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 istediğim opsiyonlar; 1) 150+- USD iade 2) kart değişimi, ücretsiz 980 yükseltme 3) kart değişimi, gerçek 4gb 970 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Amazon'dan aldım sülalem rahat. En ufak kıpırtıda çaat basarım csr'a. Vatandaşa cart curt yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 150 dolares refund gerçekten güzel olurdu ya hiç yoktan bir de cpu basardım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Meanwhile, https://twitter.com/amd_roy/status/560462075193880576 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 off amd'nin de yatacak yeri yok yasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Abi 970'le 290x arası büyük bir fark yok, doğruya doğru, SLI yapıcaksan 290x daha iyi bir seçim. Nvidia kendini batırdı şu noktada daha AMD yeni serisini çıkarmadan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 eski seri de olsa toplam 700e getirdiğim hd7950'lerimle kıs kıs gülüyorum şlsdfkşlsdfk baktım 970'i tokatlıyor 980'e yetişme hırsındalar adeta. %33 oc var üzerlerinde geçmişlerdir belki de haberim yok tabii :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 970 i nasıl tokatlii 7950 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 iki tane ya. @1100/6000 olunca rahat geçmiş oluyor. listede 1035/5800 de var hatta sanırım. [spo=beyle] 7950 crossfire 3dmark11 X/P http://i.imgur.com/ZtiZxWh.png gtx970 3dmark 11 P http://i.imgur.com/yGjFPD0.png gtx970 3dmark 11 X http://i.imgur.com/mBoe8KP.png [/spo] neyse derail olmasın konu geyik yapıyorum ya fıstık gibi kart satarken keklemeseler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 off iparcel tam mal ya. 29'undan beri hareket görünmüyor, mail attım ne iş diye, bu adresten kimlik no girmeniz gerekiyor diye link attılar. ne notification gönderiyorlar ne mail. mal mı arkadaş bunlar asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 gönderiyolar abi. bana 3 kere falan yolladılar hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 gelmedi abi geçen paket gelmişti, hiç akıl edemedim tc kimlik giriyoduk diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bingildak said: off iparcel tam mal ya. 29'undan beri hareket görünmüyor, mail attım ne iş diye, bu adresten kimlik no girmeniz gerekiyor diye link attılar. ne notification gönderiyorlar ne mail. mal mı arkadaş bunlar asdasd ha ben onu şans eseri girmiştim mailime bakıp kljdsajds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ahahahaha Bright said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 bingildak said: off iparcel tam mal ya. 29'undan beri hareket görünmüyor, mail attım ne iş diye, bu adresten kimlik no girmeniz gerekiyor diye link attılar. ne notification gönderiyorlar ne mail. mal mı arkadaş bunlar asdasd Hay bende de aynı yerde takılmış. Nereye attın mesaj? Bide ben TC kimlik noyu siparişi verirken girmiştim, daha neyine new jerseyde bekletiyorsun.. Mail da gelmemiş zaten spame de baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 web form'dan mail at abi us iş saatlerinde 10 dk'da falan dönüyorlar, siparişe göre ref'li link gönderiyor https://www.i-parcel.com/en/contact-us/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 axedice said: bingildak said: off iparcel tam mal ya. 29'undan beri hareket görünmüyor, mail attım ne iş diye, bu adresten kimlik no girmeniz gerekiyor diye link attılar. ne notification gönderiyorlar ne mail. mal mı arkadaş bunlar asdasd Hay bende de aynı yerde takılmış. Nereye attın mesaj? Bide ben TC kimlik noyu siparişi verirken girmiştim, daha neyine new jerseyde bekletiyorsun.. Mail da gelmemiş zaten spame de baktım sdsadasj benim 2 dandik kitapta aynı link i 3 gün üst üste göndermiş olup sizin kart ta hiç göndermemeleri saçma değil mi? silmiş olmayasın laskdjasl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 tam witcher 3 için artık alayım ekran kartı demiştim ki bu 3.5 gb olayını gördüm. Şimdi hiç bulaşmamak mı lazım 970'lere. 980'ler de sıkıntı var mı bide. Ya da direk hiç almayıp yeni seri filan mı beklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 980ler saglam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar