bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Bright said: http://lmgtfy.com/?q=3.5+gb aramada amazon refund ile ilgili bir şey çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bir de 20% refund olayının mantığını anlamadım. eğer yapıda bir hata varsa kartı alır, hatası düzeltilmişi verir veya full refund eder. bunu anlıyorum. hatalı olduğunu kabul edip, 20% sini geri verelim ama demek neyin kafası? mal azıcık defolu çıktı, sana daha ucuza vermiş olalım mı? telefon kılıfı mı lan bu 20% sini geri verip gönül almaya çalışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Malı 4 gb olarak tanıttık ve ona göre bu parayı verdin, ama 3.5 gb çıktığı için bi kısmını iade edeceğiz. Gibi anlıyorum ben, evga bu parayı geri verirse (rüyalar.swf) hayır demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ama abi işte bende diyorum ki, bu sonuçta ucuz "böyle de idare edelim" lik bir mal değil. pahalı bir mal. eğer hani bu kadar büyük bir hata mevcutsa iki opsiyon sunarsın : 1) değiştirelim, düzgününü verelim 2) geri verin, parasını verelim hani 20% sini verelim "idare edin işte" çok anlamsız geldi. nvidia lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bu tarz hatalar seri üretime geçildiğinde, üretim tesisinde bir aletin çalışma hatasından falan mı kaynaklanıyor? Binlerce teste sokuyorlardır seri üretim öncesi hatayı görmemeleri imkansız herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 butun mezarci fakirlerin aggrosunu cekmisim iyi lan banane istediginiz gibi olucu olun neden kendi isine bakmiyorsun diyenler, yurt disinda hiyar hiyar davranip turk denince burun kivrilmasina sebep olanlara laf etmemle ayni sebepten bakmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 şunu amd yapsa ortalık yıkılırdı resmen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bingildak said: ama abi işte bende diyorum ki, bu sonuçta ucuz "böyle de idare edelim" lik bir mal değil. pahalı bir mal. eğer hani bu kadar büyük bir hata mevcutsa iki opsiyon sunarsın Ortada hata yok yalnız, reklam yalanı var. 3,5gblık kartı sırf içine 500mb bi işe yaramayan ek hafıza koymuşlar diye 4gb olarak tanıtmışlar. 980ler gerçek 4gb, 970ler 3,5 mesela. Hani üretim hatası, ne bileyim parça problemi falan değil direk mimarisi tasarımı böyle kartın. E bu durumda ben faulty bi ürün almıyorum ki, kendi speklerine uymayan bi ürün alıyorum. Kartı 4gb olarak fiyatlandırmışlardı, 3,5gb olarak yeniden fiyatlandırıp aradaki farkı refund etmelerinde mantıksız bi yan yok. Sektörler dünya kadar alakasız belki ama biz de benzer bişey yapıyoruz sattığımız ürünle ilgili benzer sıkıntılar çıktığında. Ben burda full refund düşünmem mesela, piyasada bu fiyat bandında 3.5/4gb ramli 970e alternatif olacak bi kart göremiyorum çünkü. Ya üstüne çıkacağım ya altına ineceğim, o da işime gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 DoruK said: butun mezarci fakirlerin aggrosunu cekmisim iyi lan banane istediginiz gibi olucu olun neden kendi isine bakmiyorsun diyenler, yurt disinda hiyar hiyar davranip turk denince burun kivrilmasina sebep olanlara laf etmemle ayni sebepten bakmiyorum. söylediklerimizden zerre anlamamışsın. dön oku dicem bir daha ama nafile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 axedice said: bingildak said: ama abi işte bende diyorum ki, bu sonuçta ucuz "böyle de idare edelim" lik bir mal değil. pahalı bir mal. eğer hani bu kadar büyük bir hata mevcutsa iki opsiyon sunarsın Ortada hata yok yalnız, reklam yalanı var. 3,5gblık kartı sırf içine 500mb bi işe yaramayan ek hafıza koymuşlar diye 4gb olarak tanıtmışlar. 980ler gerçek 4gb, 970ler 3,5 mesela. Hani üretim hatası, ne bileyim parça problemi falan değil direk mimarisi tasarımı böyle kartın. E bu durumda ben faulty bi ürün almıyorum ki, kendi speklerine uymayan bi ürün alıyorum. Kartı 4gb olarak fiyatlandırmışlardı, 3,5gb olarak yeniden fiyatlandırıp aradaki farkı refund etmelerinde mantıksız bi yan yok. Sektörler dünya kadar alakasız belki ama biz de benzer bişey yapıyoruz sattığımız ürünle ilgili benzer sıkıntılar çıktığında. Ben burda full refund düşünmem mesela, piyasada bu fiyat bandında 3.5/4gb ramli 970e alternatif olacak bi kart göremiyorum çünkü. Ya üstüne çıkacağım ya altına ineceğim, o da işime gelmiyor. o durumda seçenek sunarsın işte. a) full refund - kart iadesi b) kısmi refund- fiyat yenileme dolayısıyla aradaki fark c) üstüne bedeli verip kartı da verip bir üst segmenti alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 970lere indirim gelir mi şimdi ondan bahsedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 AMD aynı ayarda bir kart çıkarana kadar gelmez heralde, sanmıyorum. 3.5GB altı 970 hala canavar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Dworgian said: DoruK said: butun mezarci fakirlerin aggrosunu cekmisim iyi lan banane istediginiz gibi olucu olun neden kendi isine bakmiyorsun diyenler, yurt disinda hiyar hiyar davranip turk denince burun kivrilmasina sebep olanlara laf etmemle ayni sebepten bakmiyorum. söylediklerimizden zerre anlamamışsın. dön oku dicem bir daha ama nafilesana cevap olarak yazmadim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 O durumda isim belirtmeni tavsiye ederim. Hani zira öbür türlü her refund istemek isteyene laf gitmiş oluyor alınıyoruz =) Zaten refund alabilecek miyiz o bir muammadan ibaret şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 960'ın fiyatı çok pahalı olmayacak diyorlardı? Fiyatı neredeyse aynı 970 ile. Bu kadar para veren adam 100-150 lira daha verip 970 alır. http://www.sanalmarketim.com/gigabyte-gvn960g1-gaming2gd-gtx960-2gb-gddr5-128bit-hdmi-dp-16x-pcie-30/p_59655/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx960-gaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx960-supersc-acx-20-gddr5-2gb-128bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 tr fiyatlarına göre 100-150 tl olmuyor biri 800 diğeri 1300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Dworgian said: O durumda isim belirtmeni tavsiye ederim. Hani zira öbür türlü her refund istemek isteyene laf gitmiş oluyor alınıyoruz =) Zaten refund alabilecek miyiz o bir muammadan ibaret şu angenel olarak abartanlara yazdim abi adamlar refund oneriyorsa zaten bunu almamak enayilik o ayri daha once burada 970 siparis ederken ohss mail attim shippingi de amazona soktum xdxd diye takilanlar vardi o tarz adamlara lafim neyse cok uzadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 evet anladım boşver =) arada "amazon siparişi iki kere kargolamış geri de istemediler" diyen de çıkıo misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 kapitalizmin oturttugu insanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 DoruK said: Dworgian said: O durumda isim belirtmeni tavsiye ederim. Hani zira öbür türlü her refund istemek isteyene laf gitmiş oluyor alınıyoruz =) Zaten refund alabilecek miyiz o bir muammadan ibaret şu angenel olarak abartanlara yazdim abi adamlar refund oneriyorsa zaten bunu almamak enayilik o ayri daha once burada 970 siparis ederken ohss mail attim shippingi de amazona soktum xdxd diye takilanlar vardi o tarz adamlara lafim Sokmalı zaten. Senden 15-20$ alıyor Amazon kargo için ama adamlara 2-3$'a geliyor antlaşmalarından dolayı. Farkı gene cepliyor. Büyük firmalar hesabını yapmıyor mu sanıyorsun böyle miktarların nedir. Ölücülük değil bu, ne dediğini şaşırmışsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Patronun oglu mevkii olunca boyle demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Hayır ben mesela kitap aldım, toplamı 37 usd fln tuttu kargo dahil, baktım uzun sürede gelecek, mail attım "üstüne ne gerekiosa vereyim de hızlandırın yahu" diye, adamlar "hızlandırdık bir de kargoyu toptan sildik" dediler 29 usd e gelmiş oldu. ben oturup "haaa ölücülük yapmışım şimdi yok yok kargoyu ekleyin siz" mi demeliydim =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 abi senin yüzünden diğer türkler daha fazla kargo parası veriyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 ben 970'i Amazon'dan 4kasımda aldım belej oyunlar gelmedi, ticket sonrası görüşmelerle %20 indirim yaptılardı. ben zaten %20'sini geri aldım, bi daha vereceklerse yine alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar