Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 şehre/bölgeye göre değişiyor o kargo şirketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 izmirde dhl getiriyor hep bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Bright said: Dworgian said: Esh said: al amazondan gerentili gelsin ya, vergiyi katıp göndersinler işte. benim eviem yurtiçi kargo getirdi nedense amazon siparişimi. çünkü amazon tr da bir firma ile çalışıo adını unuttum, o firma da tr dağıtımlarını yurtiçine forwardlıo. benim kitaplar da yurtiçi ile geldiydi DHL olmasi lazm i-parcel ptt/yurt içi kargo dhl - bölgenizde acentası varsa dhl acentaları aracılığıyla teslim eder yoksa gümrükten çıktıktan sonra aras kargo ile iletimini sağlar. ups - her yere kendisi bırakır aracı firma kullanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Arkadaş iyice ölücüforuma çevirmişsiniz. Meanwhile, 960 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 iparcel ile geliyor, yurtiçi teslim edecek demek ki Your package has left the Amazon facility and is on the way. bakalım, pazartesi verdim yavaş kargo kaç günde gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Kafamı seveyim ödeme bilgilerini güncellerken adres bilgilerini de default adrese çevirmiş amazonda fark etmemişim, iş yerine ev adresime geliyor. Hafta içi gelirse nasıl alacağım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 alamayacaksın, akşam gidip şubeden alacaksın. ben siparişi boş adrese vermişim asdasd, siparişi verdikten sonra update my shipping info dedim düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Amazon 970 alanlara %20 refund veriyormuş, başlayın harasa maildan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 axedice said: Kafamı seveyim ödeme bilgilerini güncellerken adres bilgilerini de default adrese çevirmiş amazonda fark etmemişim, iş yerine ev adresime geliyor. Hafta içi gelirse nasıl alacağım acaba? daha önce hiç kargo almadın mı abi niye panik yapıyorsun skdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Bright said: Amazon 970 alanlara %20 refund veriyormuş, başlayın harasa maildan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 axedice said: Kafamı seveyim ödeme bilgilerini güncellerken adres bilgilerini de default adrese çevirmiş amazonda fark etmemişim, iş yerine ev adresime geliyor. Hafta içi gelirse nasıl alacağım acaba? Türkiye'ye girdiginde kargo firmasını arar adresi duzelttirirsin. Ya da subede bırakın adrese yonlendirmeyin, ben alırım dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 20% refund'un kaynağı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Şimdi evga eu dan yada amazondan almak arasında garanti bakımından bir fark oluyor mu? Kart cortlarsa tr deki Distribütör falan ilgileniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Kolpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Haraslayın e-mail'den. Partial ya da full refund vermeleri yüksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Senin sözünle niye böyle bi şey yapalım, sen kimsin? Varsa açıklama link koy lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Babanın uşağı mıyım sana link bulup koyıyım. Ara bul tipe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 sorunlu musun abi sen? 20% refund ediyorlar diyorsun. o zaman onu da yazma. yazacaksan adam gibi yaz, ne olduğunu öğrenelim işimize yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 bright tavrın pek doğru değil. sen bu konuda nvidia veya amazon yetkilisi olmadığın için bodoslama "hehe refund var koşun alın" dediğinde "hani kaynak?" denmesi gayet doğal. bir zahmet kaynaksız haber vereceksen verme bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 http://lmgtfy.com/?q=3.5+gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 asdfds niye atar yaptınız olm adama bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 benim de vramlere bios update gelmiş. kassam mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 970'in mimarisi sorunlu. Bütün firmalar partial ya da full refund vericek gibi duruyor. Nvidia forumlarında takıldığınız noktalarda sizin yerine firmayla konuşma talebi yapan customer rep'ler mevcut. Ha Türkiye'de nolur bilmiyorum ama Amazon.com'dan partial %20 ve full refund alanlar mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 europe için refund zorunlu denmiş. amerikada refund etmeyebilirler ama partial verir firmalar imaj zedelememek için denmiş. şimdi onu okuyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar