vaperon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Beni deli rahatsız eder o whine. Esh, sen gigabyte almıştın değil mi? Onda oluyor mu coil whine? Gigabyte sanırım dikkat ediyordu bu problem için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 vardir hepsinde de gigabyte da daha azdir offtopic olacak ama bayiliyorum su firmanin ekran karti stratejisine, en basakli sogutucu teknolojilerinden biri bunlarda ama yanarli donerli susleme janjanli kutu isine girmeden ederi neyse o kadara satiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 oyun oynarken olmuyo coil whine. ama bench atarken duyuyosun bazen. ilginçtir ki mesela %80 fan hızında 87c de falan o ses yok ama 75c de geliyo =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 vaperon said: Beni deli rahatsız eder o whine. Esh, sen gigabyte almıştın değil mi? Onda oluyor mu coil whine? Gigabyte sanırım dikkat ediyordu bu problem için... http://forum.paticik.com/read.php?6,7760842,page=26#msg-7839152 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 whitecloud said: salı evgadan sipariş verdiğim 970 sc acx2 geldi bugün. ilk bi windows experience index açtım inanılmaz coil whine vardı, 3dmarkta çok az belli belirsiz vardı PSU nedir ? Üst kalite olmayan bir psu da ekran kartında coil whine yaratır. PSU değilse sebebi o zaman RMA başlatabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Corsair vs550 Sikinti pek yok oyun oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Thanks hepinize. İbre gigabyte'a döndü bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 evga'nın sitesinden alınca nasıl oluyo gümrük işleri falan? amazon'dan mı alsam hallediyo onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 vaperon said: Thanks hepinize. İbre gigabyte'a döndü bende. gigbabyte whine diye aratmadin dimi hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 bu coil whne sorunu hepsinde var sanırım evga 970 ac2 almış dhden biri onda da varmış coil nesse dha iyi bilir ayrıntısını bilgilendirsin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 ACX 1 ve 2'de vardi zaten, FTW'de yok dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Acx 2.0 SSC var, cw loading ekranlarında oluyor tuhaf bir şekilde. Yani loading derken oyunu yüklerken çıkan o SİKİŞMANGO GAMES BY GAVATS FOR GAVATS şeklindeki ekranlarda ötüyor, in game loading'lerde bir sorun yok. FTW'de yok deniyor, bir arkadaşım ısmarladı FTW. Bir kaç güne ondan öğrenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 _ILuVaTaR_ said: evga'nın sitesinden alınca nasıl oluyo gümrük işleri falan? amazon'dan mı alsam hallediyo onlar. Evga EU'dan vergi düşümünü sağlattıktan sonra DH'de bir rehber hazırlamıştım. İçerisinde fiyat örneği ve adım adım prosedürler yer almakta. Buradan bakabilirsin. http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=88912953 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Dworgian said: vaperon said: Thanks hepinize. İbre gigabyte'a döndü bende. gigbabyte whine diye aratmadin dimi hic Offf abi illa bekleyeceğiz yani... Umarım biri whinesız bir donanım çıkarır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 sadahdsssadhskhas valla benim asus cok sessiz masalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 gigabyte dan çok memnunum g1'den, asus 770'de vardı whine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 kartları ağlatıyosunuz sonra niye böyle niye şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 EVGA GTX970 SC ACX 2.0 var bende de, coil whine falan duymadım hiç. Taktıktan sonraki 1-2 gün fanlardan birinden hafif bi ses geldi, sonra kayboldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 teşekkürler nessa, evga'dan aldım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 asus 970lerde de var whine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 yalançı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 coil whine neymiş diye şunu izledim de benim 3-4 sene önce 5850 kartım 6. aydan sonra bu sesi çıkartmaya başlamıştı diye garantiye götürmüştüm fanı mı bozuk tamir edin diye. adamlar para iadesi yapmıştı 6 aylık karta. çok uyuz bi ses ya. şimdi videodaki gibi referans 7970 kullanıyorum ama coil whine sıfır. şanslıymışım demekki olabilirmişte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Coil whine deyince normal fan sesi falan sandım bunda bildiğin 3 yaşındaki çocuk gibi şarkı söylüyor alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 bende de mouse hareket edince tonu değişiyordu işte. notaya döksen mouse ile şarkı çalabilirsin o şekilde. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 O benim 660ti da oluyodu, Sessiz ortamda mouse u cekiyosun gpudan ses geliyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar