Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nvidia Maxwell / 9xx

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

Ne yapacagına gore degisir, modeli ne? 2gb 1x performans verirken 8gb 4x performans verir gibi bir hesap yok bu iste. Detaylı bilgiyi gurular verir, ben apprentice donanımcıyım.

@progamer ekstra para odemiyosun. ben hediye olarak gonderilmesini istedim, halloween muhabbetine belki gecer diye sansımı denedim. gumrukte urunun faturası kontrol edilirse amazon'un benden depozito olarak aldıgı vergi ucreti odenecek. border gecisi sırasında bu odemeye gerek gorulmezse depozitoyu bana geri odeyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

gtx970 almıştım, kart geldi taktım.

csde 200-230fps alıyor ama arada bir (her oyunda bir ortalama) 3-4 saniyeliğine donuyor oyun.
dota'da loading ekranı geçtikten sonra bembeyaz oluyor ekran ve kalıyor. 1dk geçmeden oyunu kapatıp yeniden açıp bağlanarak devam ediyorum. başaramazsam 8dk ceza yiyorum.
quake live'da oyun içinde 3+ kişi kapışırsak graphic card timed-out diye error verip kapanıyor.
tomb raider'da da aynı hatayı verdi az önce.

geforce experience'dan oyunları optimize ayarlara getirme zımbırtısını seçtim düzelen bir şey yok. kafa atcam monitöre.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

gtx970 almıştım, kart geldi taktım.

csde 200-230fps alıyor ama arada bir (her oyunda bir ortalama) 3-4 saniyeliğine donuyor oyun.
dota'da loading ekranı geçtikten sonra bembeyaz oluyor ekran ve kalıyor. 1dk geçmeden oyunu kapatıp yeniden açıp bağlanarak devam ediyorum. başaramazsam 8dk ceza yiyorum.
quake live'da oyun içinde 3+ kişi kapışırsak graphic card timed-out diye error verip kapanıyor.
tomb raider'da da aynı hatayı verdi az önce.

geforce experience'dan oyunları optimize ayarlara getirme zımbırtısını seçtim düzelen bir şey yok. kafa atcam monitöre.

psu yetmiyo olabilir belki
Sosyal ağlarda paylaş

Geldi bebeğim biraz önce. Cuma günü siparişi verdim, hızlı gönderi ile carsamba günü elime geçti. Satın aldığım sırada depozito olarak alınan vergi de dahil olmak üzere 1130 TL ödedim. Bunun 70 TL kadarı hızlı gönderi bedeli.

Ürün gümrüğe geldiğinde UPS'e vekalet vermeniz gerekiyor gümrükten ürünün çıkartılması için. Bunun için de bir form doldurup mail ile gönderiyorsunuz. Alacak olanların bilgisine.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Geldi bebeğim biraz önce. Cuma günü siparişi verdim, hızlı gönderi ile carsamba günü elime geçti. Satın aldığım sırada depozito olarak alınan vergi de dahil olmak üzere 1130 TL ödedim. Bunun 70 TL kadarı hızlı gönderi bedeli.

Ürün gümrüğe geldiğinde UPS'e vekalet vermeniz gerekiyor gümrükten ürünün çıkartılması için. Bunun için de bir form doldurup mail ile gönderiyorsunuz. Alacak olanların bilgisine.

(tu)

evgadan mı aldıydın geriye dönüp bakamadım şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

Kartını aldıktan sonra Evga üzerinden kartı kayıt etmelisin ki garanti işlemleri için uluslararası garanti hizmetini rahatlıkla kullanabilesin en ufak sıkıntıda.

RMA kaydı açarsın akabinde istersen Vektron Elektronik ile görüşüp kartını onlar EVGA'den onay alıp sana geri dönüş yapınca onlara gönderirsin istersen Evga üzerinden halledersin.

Ben mümkün oldukça Türkiye'deki kurumlar ve firmalar hantal çalıştığı için işlerimi yurt dışından hallederim herkese de bunu tavsiye ediyorum. RMA süreci daha hızlı neticelenir, sorunsuz ve mükemmel bir şekilde işler.
Sosyal ağlarda paylaş

Aldığım ürün bu: http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=04G-P4-2974-KR
Amazon kendi satıyor, 3rd party seller değil. http://www.amazon.com/gp/product/B00NVODXR4/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Ürün İstanbul'a gümrüğe girdikten sonra doldurulması istenen form bu: http://www.docdroid.net/kmsd/yetki-yaz-s-rne-i.doc.html
UPS'in takip sayfasında yazıyor zaten yetki belgesi beklendiği. Siz iletişime geçmezseniz onlar aynı gün arıyorlar zaten form için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...