Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Valla az önce farkına vardım. Heralde haftasonu gördü benden. Beğendi. Az önce gördüm son kayıtlı kullanıcı Pyromancer diye. Sevindim şahsen ;)[signature][hline]A L'outrance Voice of Souls With a rainy heart .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 siz uo oynayan abi kardeşmisiniz? elan mesela?[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bende demiştim üye ol diye.En sonunda oda oldu "ne güzelmiş bea" diyor :).Nicki wrong[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Heh .. Öle valla Gelroth. Nerden bildin?[signature][hline]A L'outrance Voice of Souls With a rainy heart .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bi benim kardeşimmi sevmiyo paticiği ya...alla alla...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh).......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 benim kardeşim bile yok ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ehii benimde yok nedelim =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 benim ablam yakında gelirse şaşırmayın :P[signature][hline]Kill For You ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 HAYIIIIR!!! kardeşim benden gizli paticiğe üye olmuş nayıııır!!!! ragnarok bölümüne bakıyodum ve Woordein nickini gördüm allah kahretsin...önce age of sonra uo....ve şimdide paticik...hayde hayırlı olsun...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh).......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Benim kuzende yüksek ihtimalle radyo için gelir. Forum takılmayı sever. Bi de buranın ortamını görürse tam tav olur Patiye. Bir kişiye daha Pati'yi sevdirebilirsem ne mutlu bana [Cem Yılmaz dan alıntıdır :P][signature][hline]A L'outrance Voice of Souls With a rainy heart .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bi benim kardeşim kaldı patiye gelmeyen.. Pff...[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 benim kardeşimde sevmiyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ben açıkça diim :) Ben arkadaşlarımın patiyi görmesini istemiom :) Ortamı bozarlar maazallah :) Ne bileyim benim onlarla paylaşmayıp sadece burayla paylaştığım çok şey var. Bilmelerini istemem... Ama abim zaten burada :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 olmasın abi olup napcak ya.. abim var gerçi benim de kardeşim yok da..olmasın aman eksik kalsın..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Bonecrusher, 11 Ocak 2005 18:42 tarihinde demiş ki: benim kardeşim bile yok ühühü ben senin karde$ın olayım dicemde beni senin abin sanarlar =)[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ablan diyecektin elin kaydı galiba..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 11 Ocak 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 hadi ordan kerkenez burunlu linkin parkçı evlatlık kardeş alırım daha kolay ha ayrıca cthulhu +1 :-P [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Ocak 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bende kardesimden gordum burayi ve uye oldum. allah muhafaza bi ogrense uye oldugumu cok dalga gecer benle.:-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 olmasın harbiden ya bak ben ne kadar rahatım derdim yok tasam yok, engelleyen kimsem yok hic bir zaman da yalnızlık cekmedim ztn[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Cthulhu_, 11 Ocak 2005 21:11 tarihinde demiş ki: ablan diyecektin elin kaydı galiba.. ahaha lol. bana bunu appyım emme para bende nıcklı bırı dıyor dı mı? =P[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 evet aynen öyle.. appyim ama gay asla.. sözlükteki başlığında da sadece ben dememişim bunu..yani bu bilinen bir şey..bunu artık sen de kabullenmelisin be pyr0.. gerçeklerle yüzleş artık..hayat sana hep istediklerini sunmuyor.. napalım sen de böyel yaratılmışsın işte..kader.. :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 11 Ocak 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 kader kader kahpe kader :) nese konuyu dagıttık çutulcum. son bı$ı solıyıp susuyorum; arabesk dınleyıp heavy metalciyim demıorum hıc yoktan ahaha. sustum :)[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ben de abimi ikna edemedim ama geçenlerde hl2 başlığına bakmış, "rahat bırak çocukları oyunlarını oynasınlar" diye azarladı beni. :-p ikna etmenin benim açımdan pek de hayrılı olmayacağını düşünmeye başladım.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Benim kardeşim hep paticiğe laf atıyor :) adı yüzünden yumuşak sitesi diyor dayağı yiyip oturuyor :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 hahah bi tane de bizim için çakıver. Ne demek yumuşak sitesi :) Boyundan büyük laflar etmesin :P (yaş kaçtı :))[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar