Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kardeşiniz Pati olmuş :P

Silmarwen

Öne çıkan mesajlar

bi benim kardeşimmi sevmiyo paticiği ya...alla alla...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
Sosyal ağlarda paylaş

HAYIIIIR!!!

kardeşim benden gizli paticiğe üye olmuş nayıııır!!!!

ragnarok bölümüne bakıyodum ve Woordein nickini gördüm allah kahretsin...önce age of sonra uo....ve şimdide paticik...hayde hayırlı olsun...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
Sosyal ağlarda paylaş

Benim kuzende yüksek ihtimalle radyo için gelir. Forum takılmayı sever. Bi de buranın ortamını görürse tam tav olur Patiye.
Bir kişiye daha Pati'yi sevdirebilirsem ne mutlu bana [Cem Yılmaz dan alıntıdır :P][signature][hline]A L'outrance Voice of Souls
With a rainy heart ..
Sosyal ağlarda paylaş

ben açıkça diim :) Ben arkadaşlarımın patiyi görmesini istemiom :) Ortamı bozarlar maazallah :) Ne bileyim benim onlarla paylaşmayıp sadece burayla paylaştığım çok şey var. Bilmelerini istemem...

Ama abim zaten burada :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 11 Ocak 2005 18:42 tarihinde demiş ki:
benim kardeşim bile yok
ühühü

ben senin karde$ın olayım dicemde beni senin abin sanarlar =)[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

olmasın harbiden ya
bak ben ne kadar rahatım
derdim yok tasam yok, engelleyen kimsem yok

hic bir zaman da yalnızlık cekmedim ztn[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 11 Ocak 2005 21:11 tarihinde demiş ki:
ablan diyecektin elin kaydı galiba..

ahaha lol.

bana bunu appyım emme para bende nıcklı bırı dıyor dı mı? =P[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

evet aynen öyle..
appyim ama gay asla..
sözlükteki başlığında da sadece ben dememişim bunu..yani bu bilinen bir şey..bunu artık sen de kabullenmelisin be pyr0..
gerçeklerle yüzleş artık..hayat sana hep istediklerini sunmuyor..
napalım sen de böyel yaratılmışsın işte..kader.. :)[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
Üstüne Şehir Örten Şehir
www.heavymetaltr.com/forum

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 11 Ocak 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kader kader kahpe kader :) nese konuyu dagıttık çutulcum. son bı$ı solıyıp susuyorum; arabesk dınleyıp heavy metalciyim demıorum hıc yoktan ahaha. sustum :)[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

ben de abimi ikna edemedim ama geçenlerde hl2 başlığına bakmış, "rahat bırak çocukları oyunlarını oynasınlar" diye azarladı beni. :-p ikna etmenin benim açımdan pek de hayrılı olmayacağını düşünmeye başladım.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...